TRANSLATE WEB PAGE   NÄTVERKSPORTALEN WWW.S-INFO.SE   BLOGGPORTALEN WWW.S-BLOGGAR.SE   FORUMPORTALEN WWW.S-FORUM.SE 

Regeringen har ingen politik och gör ingenting åt den situation med den orkan av varsel som nu sker. Det finns inga pengar för åtgärder överhuvudtaget och det som sker medför en låg tillväxt vilket gör att även kommunerna kommer att tvingas skära ner. Regeringen måste se till så att pengar förs över till den kommunala sektorn, åtminstone de som uteblir.


Anna-Stina Nordmark Nilsson har varit flitig i media och självklart kritiserat regeringen för att de inget gör. Hon har också föreslagit en hel del åtgärder och stimulanser som ett reparations- och tillbyggnadsprogram för byggsektorn. Hon klagar över de likviditetsproblem som de små företagen har då inte finansieringssystemet fungerar men där får hon gärna ta mitt förslag om att kommunerna får låna från riksgälden eller riksbanken, då frigörs pengar till företagen.


Däremot förstår jag inte förslaget med att sänka arbetsgivaravgifterna som egentligen är försäkringar. Om kostnaderna sjunker för anställningarna kommer inte företagen att ha kvar folk om de inte har några order. Inte heller kommer några små verkstadsföretag att få några underleveranser, ej heller får man några order till byggföretagen då inget händer förrän bankerna är på grön tvist.


Vi krävde att regeringen skulle utse samordnare men nu håller jag på att tro att de inte kommer att kunna göra någonting då de saknar pengar att göra något med. Det är brist på vilja och pengar hos regeringen som är det stora problemet. Kom inte med att kommunerna ska ta ett större ansvar för det finns det inte pengar till och notan för försämringar av sjukförsäkringen och a-kassan har ännu inte kommit.Förnamn och efternamn är obligatoriskt. E-postadress och webbadress är valfritt.
Skriv sedan din kommentar och klicka på Spara kommentar.

FÖRNAMN

EFTERNAMN

E-POSTADRESS (valfritt, publiceras ej)

WEBBADRESS (valfritt)


KOMMENTAR PÅ INLÄGGET
Regler för kommentarer

I den här bloggen eftersträvar vi en öppen debatt och välkomnar kommentarer. Men vi vill att tonen där vi tilltalar varandra är artig och att det som lyfts fram hör till ämnet för det inlägg som kommenteras.

Kommentarer som bryter mot följande punkter tas bort:
  • ej undertecknade med förnamn och efternamn
  • kränker andra personer eller utmålar dem som brottsliga
  • är rasistiska, homofobiska, sexistiska eller diskriminerande
  • innebär brott mot tystnadsplikten
  • uppmanar till brott eller annat som bryter mot lagen
Observera även att kommentarer med länkar till webbsidor innehållande något av ovanstående, inte är tillåtet, såvida det inte är av stor vikt i sammanhanget.

Din kommentar kan även bli borttaget om:
  • du använder hundratals utropstecken eller nonsensord
  • vi misstänker att skribenten inte använder sitt eget namn
Ägaren till respektive hemsida har dock rätt att, utöver dessa regler, själv avgöra vilka kommentarer som skall finnas i bloggen. Upprepade brott mot dessa regler kan innebära att du spärras från att kommentera i bloggen på hemsidan.

När en kommentar görs loggas IP-adress samt tidpunkten när kommentaren gjordes, vilket gör det möjligt att ta reda på från vilken dator kommentaren härstammar ifrån. Alla kommentarer som bryter mot svensk lag rapporteras till polis och Internetleverantör, vilket kan medföra fängelse och/eller böter samt att Internetleverantören stänger ner Internetuppkopplingen för personen som gjort kommentaren.


Se S-filmklipp med socialdemokrater
Laddar filmer...
VILL DU SE FLER S-KLIPP? BESÖK YOUTUBE.COM