TRANSLATE WEB PAGE   NÄTVERKSPORTALEN WWW.S-INFO.SE   BLOGGPORTALEN WWW.S-BLOGGAR.SE   FORUMPORTALEN WWW.S-FORUM.SE 


I går hade jag dåligt med tid för att lägga ute en blogg då jag var i Lycksele och deltog i arbetsgruppen för näringsliv och innovation som bildats av Norrgruppens styrelse.
Idag åkte jag tidigt till Långvattnet för att slappa lite under helgen och där har det varit problem att komma åt mitt bärbara internet då den bara kopplar upp mot den snabba versionen som Telia har och då är mottagningen för dålig
Norrgruppen har bildats för att vi vill bli en regionkommun i Norrland och alla förberedelser är i full gång. Jag är oerhört besviken på att vi inte får ett regeringsbeslut att köra igång detta arbete då det dessutom finns en bred politisk majoritet att vi vill bilda en regionkommun.
Nu tycker jag det är dag att regeringen fattar beslut så vi kan komma igång med alla förberedelser. Om jag förstått det rätt så finns ju dessutom en stor majoritet i regeringen och ännu större i riksdagen så det är väl bar att fatta beslut
Maud Olofsson nu är det dags att du slår näven i bordet och ser till att detta kommer igång och det är ett hot mot demokratin om moderaterna ska få styra även detta mot en riksdagsmajoritet.
Idrotten blomstrar
I går var det riktigt skönt att e Löven både kämpa och göra mål i numerärt överläge. I två perioder spelades det riktigt bra ishockey och jag hoppas att detta är en vänding i laget sen får ni kalla det Micke effekt eller vad som helst, förutsättningarna i laget borde finnas.
På söndag går vi dit och vill se en fortsättning mot Nybro
I eftermiddag har det varit ännu härligare då man fick se två segrar i Världscupen. Både Kalla och Hellner vann och framför allt Hellner visade på en fantastiks vilja vilket det måste vara för att vinna i skidåkning som är en riktig kämpasport där det gör ont från början till slut och där vilja har en stor betydelse. Grattis Gunde du verkar ha spridit lite djävlar anamma2008-11-22, 17:01  Permalink
Andra bloggar om:  


Förnamn och efternamn är obligatoriskt. E-postadress och webbadress är valfritt.
Skriv sedan din kommentar och klicka på Spara kommentar.

FÖRNAMN

EFTERNAMN

E-POSTADRESS (valfritt, publiceras ej)

WEBBADRESS (valfritt)


KOMMENTAR PÅ INLÄGGET
Regler för kommentarer

I den här bloggen eftersträvar vi en öppen debatt och välkomnar kommentarer. Men vi vill att tonen där vi tilltalar varandra är artig och att det som lyfts fram hör till ämnet för det inlägg som kommenteras.

Kommentarer som bryter mot följande punkter tas bort:
  • ej undertecknade med förnamn och efternamn
  • kränker andra personer eller utmålar dem som brottsliga
  • är rasistiska, homofobiska, sexistiska eller diskriminerande
  • innebär brott mot tystnadsplikten
  • uppmanar till brott eller annat som bryter mot lagen
Observera även att kommentarer med länkar till webbsidor innehållande något av ovanstående, inte är tillåtet, såvida det inte är av stor vikt i sammanhanget.

Din kommentar kan även bli borttaget om:
  • du använder hundratals utropstecken eller nonsensord
  • vi misstänker att skribenten inte använder sitt eget namn
Ägaren till respektive hemsida har dock rätt att, utöver dessa regler, själv avgöra vilka kommentarer som skall finnas i bloggen. Upprepade brott mot dessa regler kan innebära att du spärras från att kommentera i bloggen på hemsidan.

När en kommentar görs loggas IP-adress samt tidpunkten när kommentaren gjordes, vilket gör det möjligt att ta reda på från vilken dator kommentaren härstammar ifrån. Alla kommentarer som bryter mot svensk lag rapporteras till polis och Internetleverantör, vilket kan medföra fängelse och/eller böter samt att Internetleverantören stänger ner Internetuppkopplingen för personen som gjort kommentaren.


Se S-filmklipp med socialdemokrater
Laddar filmer...
VILL DU SE FLER S-KLIPP? BESÖK YOUTUBE.COM