TRANSLATE WEB PAGE   NÄTVERKSPORTALEN WWW.S-INFO.SE   BLOGGPORTALEN WWW.S-BLOGGAR.SE   FORUMPORTALEN WWW.S-FORUM.SE 

Britt-Marie Lövgren skriver i sin blogg på VK.se att skallet går mot friskolorna från vår sida och jag antar att hon syftar på min blogg och som vanligt dök det upp ett anonymt svar som stödde henne utan att hon hade nämnt mig. Det är intressant att se att kommentaren kopplar ihop detta. Ni vet vad jag tycker om alla dessa fegisar som inte törs sätta ut sitt namn.


Ni som kan läsa, läs min blogg en gång till och se vad jag sa kan läsa att jag redovisar att friskolorna drog ner rankingen och att jag ville veta orsaken. Det spekuleras lite hit och dit och en del säger att friskolorna inte har samma eller lika mycket stödresurser som de kommunala skolorna


Folkpartiet och inte minst Britt-Marie har tagit som sin huvuduppgift att skälla på allt som drivs kommunalt och prisa allt som sker privat. Hon gör det självklart enbart av ideologiska skäl och inte av sakliga skäl. Jag har inte hört ett ord om att hon tyckt det var fel att plocka ut flera miljoner i vinst ur det fastighetsbolag som ägde Minervaskolan, en vinstnivå som inget vanligt fastighetsbolag kan göra


Vi ska våga kritisera allt som inte fungerar och rätta till där vi har möjlighet, men det kan vi inte när det gäller friskolorna. Jag har också förstått att hon okritiskt gått med i det drev som hennes parti ordförande Jan Björklund stått för och som har saknat grund.
Att få starta kommunal verksamhet på det sätt som man får göra med friskolor i stället för att vi kan beställa och köpa en tjänst kan betecknas som statsstöd vilket inte är tillåtet2008-11-19, 13:03  Permalink
Andra bloggar om:  


Förnamn och efternamn är obligatoriskt. E-postadress och webbadress är valfritt.
Skriv sedan din kommentar och klicka på Spara kommentar.

FÖRNAMN

EFTERNAMN

E-POSTADRESS (valfritt, publiceras ej)

WEBBADRESS (valfritt)


KOMMENTAR PÅ INLÄGGET
Regler för kommentarer

I den här bloggen eftersträvar vi en öppen debatt och välkomnar kommentarer. Men vi vill att tonen där vi tilltalar varandra är artig och att det som lyfts fram hör till ämnet för det inlägg som kommenteras.

Kommentarer som bryter mot följande punkter tas bort:
  • ej undertecknade med förnamn och efternamn
  • kränker andra personer eller utmålar dem som brottsliga
  • är rasistiska, homofobiska, sexistiska eller diskriminerande
  • innebär brott mot tystnadsplikten
  • uppmanar till brott eller annat som bryter mot lagen
Observera även att kommentarer med länkar till webbsidor innehållande något av ovanstående, inte är tillåtet, såvida det inte är av stor vikt i sammanhanget.

Din kommentar kan även bli borttaget om:
  • du använder hundratals utropstecken eller nonsensord
  • vi misstänker att skribenten inte använder sitt eget namn
Ägaren till respektive hemsida har dock rätt att, utöver dessa regler, själv avgöra vilka kommentarer som skall finnas i bloggen. Upprepade brott mot dessa regler kan innebära att du spärras från att kommentera i bloggen på hemsidan.

När en kommentar görs loggas IP-adress samt tidpunkten när kommentaren gjordes, vilket gör det möjligt att ta reda på från vilken dator kommentaren härstammar ifrån. Alla kommentarer som bryter mot svensk lag rapporteras till polis och Internetleverantör, vilket kan medföra fängelse och/eller böter samt att Internetleverantören stänger ner Internetuppkopplingen för personen som gjort kommentaren.


Se S-filmklipp med socialdemokrater
Laddar filmer...
VILL DU SE FLER S-KLIPP? BESÖK YOUTUBE.COM