TRANSLATE WEB PAGE   NÄTVERKSPORTALEN WWW.S-INFO.SE   BLOGGPORTALEN WWW.S-BLOGGAR.SE   FORUMPORTALEN WWW.S-FORUM.SE 

Ska man tro på reportagen från förra matchen mot AIK så var det mycket illa. Visst kan man tro att det skulle bli en reaktion efter det som hänt men att det skulle fara åt det hållet var för mig oväntat.


Jag har sagt det flera gånger i bloggen att rädslan att förlora är större än viljan att vinna. Jag har ännu inte träffat en person som haft en annan uppfattning i detta fall vilket jag tar som intäkt på att det i alla fall inte är fel.
Nu går allt ut på att svartmåla än den ena än den andra men det är ett lag som tillsammans måste ta ansvar för det som händer och det är hela truppen inklusive ledare.


För mig är ishockey numera och tyvärr mera en kampsport än en sport för lirare och det har jag saknat helt i årets upplaga av Björklöven. Vad det beror på är svårt att säga från läktarhåll men ett tecken är ju att det är få riktiga tacklingar man sett denna säsong.


Jag hoppas och tror att det finns spelare som kan ge en just tackling utan att hamna i båset men varför kommer den aldrig. Det gäller ju att få igång lite kämpatakter.

I kväll vill vi höra att ni gett järnet och hoppas att det räcker men vi vill se lite vilja och det är många spelare som presterat långt under sin förmåga, men jag ska avhålla mig för att hänga ut dessa utan nu gäller det att först och främst ge järnet och titta framåt2008-11-18, 07:40  Permalink
Andra bloggar om:  


Förnamn och efternamn är obligatoriskt. E-postadress och webbadress är valfritt.
Skriv sedan din kommentar och klicka på Spara kommentar.

FÖRNAMN

EFTERNAMN

E-POSTADRESS (valfritt, publiceras ej)

WEBBADRESS (valfritt)


KOMMENTAR PÅ INLÄGGET
Regler för kommentarer

I den här bloggen eftersträvar vi en öppen debatt och välkomnar kommentarer. Men vi vill att tonen där vi tilltalar varandra är artig och att det som lyfts fram hör till ämnet för det inlägg som kommenteras.

Kommentarer som bryter mot följande punkter tas bort:
  • ej undertecknade med förnamn och efternamn
  • kränker andra personer eller utmålar dem som brottsliga
  • är rasistiska, homofobiska, sexistiska eller diskriminerande
  • innebär brott mot tystnadsplikten
  • uppmanar till brott eller annat som bryter mot lagen
Observera även att kommentarer med länkar till webbsidor innehållande något av ovanstående, inte är tillåtet, såvida det inte är av stor vikt i sammanhanget.

Din kommentar kan även bli borttaget om:
  • du använder hundratals utropstecken eller nonsensord
  • vi misstänker att skribenten inte använder sitt eget namn
Ägaren till respektive hemsida har dock rätt att, utöver dessa regler, själv avgöra vilka kommentarer som skall finnas i bloggen. Upprepade brott mot dessa regler kan innebära att du spärras från att kommentera i bloggen på hemsidan.

När en kommentar görs loggas IP-adress samt tidpunkten när kommentaren gjordes, vilket gör det möjligt att ta reda på från vilken dator kommentaren härstammar ifrån. Alla kommentarer som bryter mot svensk lag rapporteras till polis och Internetleverantör, vilket kan medföra fängelse och/eller böter samt att Internetleverantören stänger ner Internetuppkopplingen för personen som gjort kommentaren.


Se S-filmklipp med socialdemokrater
Laddar filmer...
VILL DU SE FLER S-KLIPP? BESÖK YOUTUBE.COM