TRANSLATE WEB PAGE   NÄTVERKSPORTALEN WWW.S-INFO.SE   BLOGGPORTALEN WWW.S-BLOGGAR.SE   FORUMPORTALEN WWW.S-FORUM.SE 

Skattesänkningar finns inga pengar till
I dagens blogg tog upp och kommenterade de borgligas förslag om att det fanns ett utrymme för sänkt skatt i Umeå.


Då skrev jag om prognoser som senare idag har blivit gamla. I vår budget hade vi dessutom en högre skatteprognos där vi tappat pengar.
Anders Borg son är finansminister har idag sagt att tillväxten faller till mellan plus 0,1 % till minus 1,2 %. 10 tror han på lite uppgång som ändå är mycket lägre än i höstbudgeten då man sa1,5 i år och 1,3 nästa år.


Trots detta så vidtar man inga åtgärder. Borg har insett att arbetslösheten ökar och kommer att hamna mellan 7 och 8 % för nästa år och mellan 7,7 och 9,2 år 2010.


Det här innebär att skatteintäkterna kommer att minska kraftigt och att utrymmet för skattesänkningar inte finns och alla tror dessutom att energipriserna går ner vilket gör att intäkterna från vattenkraften minskar. Ring Anders Borg Anders Ågren så du får vet hur ekonomin utvecklas2008-11-17, 14:29  Permalink
Andra bloggar om:  


Förnamn och efternamn är obligatoriskt. E-postadress och webbadress är valfritt.
Skriv sedan din kommentar och klicka på Spara kommentar.

FÖRNAMN

EFTERNAMN

E-POSTADRESS (valfritt, publiceras ej)

WEBBADRESS (valfritt)


KOMMENTAR PÅ INLÄGGET
Regler för kommentarer

I den här bloggen eftersträvar vi en öppen debatt och välkomnar kommentarer. Men vi vill att tonen där vi tilltalar varandra är artig och att det som lyfts fram hör till ämnet för det inlägg som kommenteras.

Kommentarer som bryter mot följande punkter tas bort:
  • ej undertecknade med förnamn och efternamn
  • kränker andra personer eller utmålar dem som brottsliga
  • är rasistiska, homofobiska, sexistiska eller diskriminerande
  • innebär brott mot tystnadsplikten
  • uppmanar till brott eller annat som bryter mot lagen
Observera även att kommentarer med länkar till webbsidor innehållande något av ovanstående, inte är tillåtet, såvida det inte är av stor vikt i sammanhanget.

Din kommentar kan även bli borttaget om:
  • du använder hundratals utropstecken eller nonsensord
  • vi misstänker att skribenten inte använder sitt eget namn
Ägaren till respektive hemsida har dock rätt att, utöver dessa regler, själv avgöra vilka kommentarer som skall finnas i bloggen. Upprepade brott mot dessa regler kan innebära att du spärras från att kommentera i bloggen på hemsidan.

När en kommentar görs loggas IP-adress samt tidpunkten när kommentaren gjordes, vilket gör det möjligt att ta reda på från vilken dator kommentaren härstammar ifrån. Alla kommentarer som bryter mot svensk lag rapporteras till polis och Internetleverantör, vilket kan medföra fängelse och/eller böter samt att Internetleverantören stänger ner Internetuppkopplingen för personen som gjort kommentaren.


Se S-filmklipp med socialdemokrater
Laddar filmer...
VILL DU SE FLER S-KLIPP? BESÖK YOUTUBE.COM