TRANSLATE WEB PAGE   NÄTVERKSPORTALEN WWW.S-INFO.SE   BLOGGPORTALEN WWW.S-BLOGGAR.SE   FORUMPORTALEN WWW.S-FORUM.SE 

*Eu-listan
Idag skulle jag ha varit på förtroenderådet och fastställt listan till EU valet. Nu hade jag anmält förhinder på grund av min förkylning men jag har inte kommit ner även om jag varit frisk då bokningen var gjord på Norwegian och inte oväntat hade de fått ett problem som blev till flera timmars väntan. Det är inte bara SJ som har problem med tidspassningen.

 

 


Har jag varit på förtroenderådet har jag varit uppe och visat mitt missnöje med listan då vi inte har någon kandidat bland de fem första namnen på listan. Däremot tror jag inte det har varit möjligt att lyfta någon kandidat då Marie-Louise Rönnmark helt naturligt sa nej på en plats långt nere på listan.
Jag förstår mycket väl hur detta gått till då jag ser listan men då bär också de som komponerat listan för att det kommer att bli svårt i valet.

 

Det kommer inte att gå att skapa ett engagemang i hela övre Norrland med den här listan och då Wibe ställer upp här. För att vara riktigt ärlig så är det i norrland och på några platser till som Göteborg och Malmö där vi kan vinna val.

 

*Media delansvarig för hoten
Inom idrotten har det blivit mer och mer vanligt med hot mot spelare och ledare. Det senaste exemplet har varit Västerås och AIK men även ett spottande med ledningarna i Björklöven.


Media bär ett stort ansvar för detta för det trissa fram i alla dess anonyma kommentarer på nätet på olika typer av artiklar. Jag har sagt det tidigare och säger det igen att det är uselt att man ska få dölja sig anonymt med så mycket skit som sprids på nätet under skydd av anonymitet. Det är media som bidrar till att hoten skapas.

*Helgens sport
Äntligen har vintersporterna kommit igång och jag har nyss suttit och njutit av Umeåtjejen Maria Pietilä-Holmners fina åkning där hon nu ligger tre. Jag vet hur mycket tid hennes pappa Tom lagt ner på henne men även sonen för att det ska få idrotta och att hård träning och då menar jag hård träning ger resultat.

Nu är det dags att försöka få ihop en V75 rad till dagens tävlingar. Jag tycker det ser mycket svårt ut och det är väl i de sista loppen man får försöka och själv är jag inne på nr 4 i sista men har inte bestämt mig ännu. Nu får man inte se trav under dagen i TV då tipsextra upphört vilket är synd.
Det går visserligen att gå till en Livebutik som Bubblans livs och se och spela liksom nätet men det borde vara möjligt att lägga Live kanalen som en betalkanal till TV.Förnamn och efternamn är obligatoriskt. E-postadress och webbadress är valfritt.
Skriv sedan din kommentar och klicka på Spara kommentar.

FÖRNAMN

EFTERNAMN

E-POSTADRESS (valfritt, publiceras ej)

WEBBADRESS (valfritt)


KOMMENTAR PÅ INLÄGGET
Regler för kommentarer

I den här bloggen eftersträvar vi en öppen debatt och välkomnar kommentarer. Men vi vill att tonen där vi tilltalar varandra är artig och att det som lyfts fram hör till ämnet för det inlägg som kommenteras.

Kommentarer som bryter mot följande punkter tas bort:
  • ej undertecknade med förnamn och efternamn
  • kränker andra personer eller utmålar dem som brottsliga
  • är rasistiska, homofobiska, sexistiska eller diskriminerande
  • innebär brott mot tystnadsplikten
  • uppmanar till brott eller annat som bryter mot lagen
Observera även att kommentarer med länkar till webbsidor innehållande något av ovanstående, inte är tillåtet, såvida det inte är av stor vikt i sammanhanget.

Din kommentar kan även bli borttaget om:
  • du använder hundratals utropstecken eller nonsensord
  • vi misstänker att skribenten inte använder sitt eget namn
Ägaren till respektive hemsida har dock rätt att, utöver dessa regler, själv avgöra vilka kommentarer som skall finnas i bloggen. Upprepade brott mot dessa regler kan innebära att du spärras från att kommentera i bloggen på hemsidan.

När en kommentar görs loggas IP-adress samt tidpunkten när kommentaren gjordes, vilket gör det möjligt att ta reda på från vilken dator kommentaren härstammar ifrån. Alla kommentarer som bryter mot svensk lag rapporteras till polis och Internetleverantör, vilket kan medföra fängelse och/eller böter samt att Internetleverantören stänger ner Internetuppkopplingen för personen som gjort kommentaren.


Se S-filmklipp med socialdemokrater
Laddar filmer...
VILL DU SE FLER S-KLIPP? BESÖK YOUTUBE.COM