TRANSLATE WEB PAGE   NÄTVERKSPORTALEN WWW.S-INFO.SE   BLOGGPORTALEN WWW.S-BLOGGAR.SE   FORUMPORTALEN WWW.S-FORUM.SE 

*Svensk ishockey en krisbransch

I eftermiddag var jag och såg mitt lag björklöven spela hemma mot Bofors och det var riktigt dåligt. Löven spelade något som publiken gillade i ca 10 minuter och varför det blir så finns säkert mycket att fundera över. Jag har tagit upp att rädslan att förlora är större än lusten att vinna och det besannades idag igen. Om man bara spelat lite som man gjorde i början av andra har det räckt till seger.


Ledningen bär ju självklart sitt ansvar både för hela laget och den uppställning man ser på plan. Jag har svårt att se varför både Öberg och Gästrin ska vara på plan samtidigt då båda vill hålla i puck och styra spelet.
Det är inte det som jag tror är upphovet till vad jag kallar kris. Det bråkas lite hit och dit och Bengt-Åke ska inte få spela med de bästa spelarna i landslaget vilket självklart är fel. Han ska ha rätt att disponera de spelare han vill för att göra bästa lycka sedan får man väl ta hänsyn till spelscheman när man lägger upp turneringar i världen.


I elitserien ska man nu införa fyrdomarsystem och det kanske på sikt kan vara rätt men om jag återgår till kvällens match så tycker jag man måste kunna ställa större krav på en domare i allsvenskan. Löven förlorade inte på honom men domarna har sina regler att följa på samma sätt som spelarna och då får det inte vara som att åka berg och dalbana att än slinker det hit och än slinker det dit och än slank han ner i båset.

 

Se till att Svensk ishockey har tillräckligt med bra domare så att det även räcker till allsvenskan och ge domarna rimliga villkor och byt ut de som inte platsar2008-11-09, 19:29  Permalink
Andra bloggar om:  


Förnamn och efternamn är obligatoriskt. E-postadress och webbadress är valfritt.
Skriv sedan din kommentar och klicka på Spara kommentar.

FÖRNAMN

EFTERNAMN

E-POSTADRESS (valfritt, publiceras ej)

WEBBADRESS (valfritt)


KOMMENTAR PÅ INLÄGGET
Regler för kommentarer

I den här bloggen eftersträvar vi en öppen debatt och välkomnar kommentarer. Men vi vill att tonen där vi tilltalar varandra är artig och att det som lyfts fram hör till ämnet för det inlägg som kommenteras.

Kommentarer som bryter mot följande punkter tas bort:
  • ej undertecknade med förnamn och efternamn
  • kränker andra personer eller utmålar dem som brottsliga
  • är rasistiska, homofobiska, sexistiska eller diskriminerande
  • innebär brott mot tystnadsplikten
  • uppmanar till brott eller annat som bryter mot lagen
Observera även att kommentarer med länkar till webbsidor innehållande något av ovanstående, inte är tillåtet, såvida det inte är av stor vikt i sammanhanget.

Din kommentar kan även bli borttaget om:
  • du använder hundratals utropstecken eller nonsensord
  • vi misstänker att skribenten inte använder sitt eget namn
Ägaren till respektive hemsida har dock rätt att, utöver dessa regler, själv avgöra vilka kommentarer som skall finnas i bloggen. Upprepade brott mot dessa regler kan innebära att du spärras från att kommentera i bloggen på hemsidan.

När en kommentar görs loggas IP-adress samt tidpunkten när kommentaren gjordes, vilket gör det möjligt att ta reda på från vilken dator kommentaren härstammar ifrån. Alla kommentarer som bryter mot svensk lag rapporteras till polis och Internetleverantör, vilket kan medföra fängelse och/eller böter samt att Internetleverantören stänger ner Internetuppkopplingen för personen som gjort kommentaren.


Se S-filmklipp med socialdemokrater
Laddar filmer...
VILL DU SE FLER S-KLIPP? BESÖK YOUTUBE.COM