TRANSLATE WEB PAGE   NÄTVERKSPORTALEN WWW.S-INFO.SE   BLOGGPORTALEN WWW.S-BLOGGAR.SE   FORUMPORTALEN WWW.S-FORUM.SE 

Förra veckan var vi och träffade Maud Olofsson och Littorin när det gäller de stora varslen inom bilindustrin som också får stora följder hos underleverantörerna. Vi framförde att vi vill ha en samordnare men vet nu inte vart de sitter fast då det är helt tyst.


Samordnaren ska samordna och se vad som går att göra och är jag rätt underrättad är det Maud som ansvarar för att utse samordnare. Nu ökar uppsägningarna i rask takt och personligen är jag rädd för en massarbetslöshet här framöver och vi ser dessutom hur gruvindustrin som gått bra under ett par år nu funderar på att dra ner.


* Finanserna
Det klarnar aldrig vart alla pengar som fanns för bara ett par veckor sedan har tagit vägen. Monopolspelet verkar inte ta slut och nu rusar börserna uppåt och bolagens värde stiger. Man undrar verkligen om börserna runt om i världen har korrekta värderingar av företagen då värdet på bolagen kan variera så mycket. Stiger värdet på bolagen 10 % på ett år är det inte dåligt men man ska inte kunna vänta sig 30 till 50 %.


* Lägg papperen på bordet
Löven dömdes igår till 150 000 i böter av idrottens egen domstol då de sålt reklam till ett spelbolag. Svenska spel är de som har monopol på reklamen för spelen hos idrotten. Däremot är det mycket märkligt att det avtal som man hänvisar till ja, det får Löven inte läsa.


När avtal hemlighålls på detta sätt får man misstanken om att det är hundar begravna. Fram med avtalen och tala om för alla föreningar vad som förväntas och så ska väl föreningarna också ha del av pengarna från avtalen.
Ett förbund får inte träffa avtal som omöjliggör för föreningarna själva att få in pengar utan ett centralt avtal måste ju ge mera än vad varje förening får in på sina avtal. Jag har en misstro mot dessa avtal och att pengarna inte går till föreningarna där verksamheten bedrivs.Ser att du lennart brukar åke med Anders Ågren
när ni ska företräda kommunen.
Hur går det.
Den där pojkvaskern har väl ingen politik att komma med.
Just nu är han bekymrad över att Umeå kommun har så god ekonomi.
Han vill självklart i stället ha skattesänkningar där största summan pengar hamnar hos de med bästa inkomsterna.
Nä du må ha koll på Anders så han inte tar plånboken från Umeå kommun . Att Umeå Kommun har bra ekonomi är ett slag i ansiktet för alla alliansare.
Förnamn och efternamn är obligatoriskt. E-postadress och webbadress är valfritt.
Skriv sedan din kommentar och klicka på Spara kommentar.

FÖRNAMN

EFTERNAMN

E-POSTADRESS (valfritt, publiceras ej)

WEBBADRESS (valfritt)


KOMMENTAR PÅ INLÄGGET
Regler för kommentarer

I den här bloggen eftersträvar vi en öppen debatt och välkomnar kommentarer. Men vi vill att tonen där vi tilltalar varandra är artig och att det som lyfts fram hör till ämnet för det inlägg som kommenteras.

Kommentarer som bryter mot följande punkter tas bort:
  • ej undertecknade med förnamn och efternamn
  • kränker andra personer eller utmålar dem som brottsliga
  • är rasistiska, homofobiska, sexistiska eller diskriminerande
  • innebär brott mot tystnadsplikten
  • uppmanar till brott eller annat som bryter mot lagen
Observera även att kommentarer med länkar till webbsidor innehållande något av ovanstående, inte är tillåtet, såvida det inte är av stor vikt i sammanhanget.

Din kommentar kan även bli borttaget om:
  • du använder hundratals utropstecken eller nonsensord
  • vi misstänker att skribenten inte använder sitt eget namn
Ägaren till respektive hemsida har dock rätt att, utöver dessa regler, själv avgöra vilka kommentarer som skall finnas i bloggen. Upprepade brott mot dessa regler kan innebära att du spärras från att kommentera i bloggen på hemsidan.

När en kommentar görs loggas IP-adress samt tidpunkten när kommentaren gjordes, vilket gör det möjligt att ta reda på från vilken dator kommentaren härstammar ifrån. Alla kommentarer som bryter mot svensk lag rapporteras till polis och Internetleverantör, vilket kan medföra fängelse och/eller böter samt att Internetleverantören stänger ner Internetuppkopplingen för personen som gjort kommentaren.


Se S-filmklipp med socialdemokrater
Laddar filmer...
VILL DU SE FLER S-KLIPP? BESÖK YOUTUBE.COM