TRANSLATE WEB PAGE   NÄTVERKSPORTALEN WWW.S-INFO.SE   BLOGGPORTALEN WWW.S-BLOGGAR.SE   FORUMPORTALEN WWW.S-FORUM.SE 


Nu ska vi snart inom partiet fastställa listan till Eu,s parlamentsval.
Det spekuleras redan om namn än hit och dit men det gäller att få fram en lista med goda namn på både den kvinnliga sidan och bland männen och namn som drar röster och är kända


Idag har vårt parti fem ledamöter i parlamentet och sedan Eva Pedersen slutade finns ingen norrlänning bland ledamöterna. När den nya listan ska sättas ihop är det en självklarhet att det ska finnas en norrlänning bland de fem kandidaterna och skälen till detta är flera.


Det absolut viktigaste är att i Norrland finns det många socialdemokrater som ska ha ett språkrör i Bryssel och dessutom är det ett starkt socialdemokratiskt fäste och vi ska även ha en känd kandidat som tar upp kampen mot svikaren Sören Wibe.


Nu är det upp till partiet att se till att Norrland får en kandidat som Norrland har förtroende för. Jag kan tala om för er att i majoriteten i de större norrländska kommunerna är det socialdemokrater som är kommunstyrelseordförande. Ett tecken på att väljarna har förtroende för norrländska politiker, vilket saknas i en hel del av de stora kommunerna förutom i Malmö och Göteborg söder om Norrland.2008-09-13, 10:39  Permalink


Förnamn och efternamn är obligatoriskt. E-postadress och webbadress är valfritt.
Skriv sedan din kommentar och klicka på Spara kommentar.

FÖRNAMN

EFTERNAMN

E-POSTADRESS (valfritt, publiceras ej)

WEBBADRESS (valfritt)


KOMMENTAR PÅ INLÄGGET
Regler för kommentarer

I den här bloggen eftersträvar vi en öppen debatt och välkomnar kommentarer. Men vi vill att tonen där vi tilltalar varandra är artig och att det som lyfts fram hör till ämnet för det inlägg som kommenteras.

Kommentarer som bryter mot följande punkter tas bort:
  • ej undertecknade med förnamn och efternamn
  • kränker andra personer eller utmålar dem som brottsliga
  • är rasistiska, homofobiska, sexistiska eller diskriminerande
  • innebär brott mot tystnadsplikten
  • uppmanar till brott eller annat som bryter mot lagen
Observera även att kommentarer med länkar till webbsidor innehållande något av ovanstående, inte är tillåtet, såvida det inte är av stor vikt i sammanhanget.

Din kommentar kan även bli borttaget om:
  • du använder hundratals utropstecken eller nonsensord
  • vi misstänker att skribenten inte använder sitt eget namn
Ägaren till respektive hemsida har dock rätt att, utöver dessa regler, själv avgöra vilka kommentarer som skall finnas i bloggen. Upprepade brott mot dessa regler kan innebära att du spärras från att kommentera i bloggen på hemsidan.

När en kommentar görs loggas IP-adress samt tidpunkten när kommentaren gjordes, vilket gör det möjligt att ta reda på från vilken dator kommentaren härstammar ifrån. Alla kommentarer som bryter mot svensk lag rapporteras till polis och Internetleverantör, vilket kan medföra fängelse och/eller böter samt att Internetleverantören stänger ner Internetuppkopplingen för personen som gjort kommentaren.


Se S-filmklipp med socialdemokrater
Laddar filmer...
VILL DU SE FLER S-KLIPP? BESÖK YOUTUBE.COM