TRANSLATE WEB PAGE   NÄTVERKSPORTALEN WWW.S-INFO.SE   BLOGGPORTALEN WWW.S-BLOGGAR.SE   FORUMPORTALEN WWW.S-FORUM.SE 

Potatisupptagning
I går hade jag inte ens tid att skriva en blogg och visst känns det knepigt att inte tiden skulle kunna räcka till det, men så var det igår.
Jag var nämligen i Långvattnet och tog upp potatisen och det tar en hel dag för 6 personer. Skörden hade kunnat vara bättre men man får nöja sig med det man får. Mandelpotatisen hade kunnat vara större och jag vet inte om det berodde på dåligt utsäde. Det vi sätter brukar räcka åt 3 familjer och bli över till maskgropen där potatis är bra för då trivs metmasken riktigt bra.
Det är lite ömt i ryggen dagen efter men vi väljer fortfarande att odla själva i stället för att köpa.

Domareskandal
Det är fruktansvärt att våra damer som spelar fotboll inte ska få ha domare som håller klassen. I går fick ju UIK,s damer ett regelrätt mål bortdömt, då domaren inte ens såg att bollen var i mål. Det är dags att montera in målkameror i fotbollsmålen då det som hände i går händer alltför ofta.
Sverige borde skämmas som inte hade orken att ta full pott borta mot Albanien. Det är nog snart dags att man börjar spela ihop ett nytt lag även om de tappade poängerna i kan skyllas på Henke Larsson.
Idag hoppas jag att jag har lite bättre lycka med hästarna än i går, då jag fegade ur i sista minuten och gardera upp Golden Tilly. Har jag spikat den så hade det funnits chans till 7 rätt.
Idag hoppas jag och tror att Stig H Johanssons häst Wellino Boko vinner travderbyt även om den inte är favoritspelad.

Älgjakt
Nu pågår också älgjakten för full här i norrland och gubbarna är ute efter att skjuta ner den stora tjuren med många taggar på kronan. Ska man ha en bra och livskraftig älgstam förstår jag inte varför man lägger ner så stor kraft för att skjuta bort de djur som har så stor betydelse för stammens fortlevnad och styrka. En uppmaning till jägarna är , låt de stora och stolta älgtjurarna leva2008-09-07, 12:49  Permalink
Andra bloggar om:  


Förnamn och efternamn är obligatoriskt. E-postadress och webbadress är valfritt.
Skriv sedan din kommentar och klicka på Spara kommentar.

FÖRNAMN

EFTERNAMN

E-POSTADRESS (valfritt, publiceras ej)

WEBBADRESS (valfritt)


KOMMENTAR PÅ INLÄGGET
Regler för kommentarer

I den här bloggen eftersträvar vi en öppen debatt och välkomnar kommentarer. Men vi vill att tonen där vi tilltalar varandra är artig och att det som lyfts fram hör till ämnet för det inlägg som kommenteras.

Kommentarer som bryter mot följande punkter tas bort:
  • ej undertecknade med förnamn och efternamn
  • kränker andra personer eller utmålar dem som brottsliga
  • är rasistiska, homofobiska, sexistiska eller diskriminerande
  • innebär brott mot tystnadsplikten
  • uppmanar till brott eller annat som bryter mot lagen
Observera även att kommentarer med länkar till webbsidor innehållande något av ovanstående, inte är tillåtet, såvida det inte är av stor vikt i sammanhanget.

Din kommentar kan även bli borttaget om:
  • du använder hundratals utropstecken eller nonsensord
  • vi misstänker att skribenten inte använder sitt eget namn
Ägaren till respektive hemsida har dock rätt att, utöver dessa regler, själv avgöra vilka kommentarer som skall finnas i bloggen. Upprepade brott mot dessa regler kan innebära att du spärras från att kommentera i bloggen på hemsidan.

När en kommentar görs loggas IP-adress samt tidpunkten när kommentaren gjordes, vilket gör det möjligt att ta reda på från vilken dator kommentaren härstammar ifrån. Alla kommentarer som bryter mot svensk lag rapporteras till polis och Internetleverantör, vilket kan medföra fängelse och/eller böter samt att Internetleverantören stänger ner Internetuppkopplingen för personen som gjort kommentaren.


Se S-filmklipp med socialdemokrater
Laddar filmer...
VILL DU SE FLER S-KLIPP? BESÖK YOUTUBE.COM