TRANSLATE WEB PAGE   NÄTVERKSPORTALEN WWW.S-INFO.SE   BLOGGPORTALEN WWW.S-BLOGGAR.SE   FORUMPORTALEN WWW.S-FORUM.SE 

Britt-Marie Lövgren (fp) uttrycker i sin blogg att det är enpartivälde om man anser att folkpartiet har en gnällig inställning. Det handlar inte alls om personangrepp. Lövgren gillar inte när man kritiserar för det verkar vara en uppgift enbart för henne. Jag kan naturligtvis inte avslöja vad som sägs i enskilda sammanträden men Lövgrens inlägg i kommunfullmäktige har många hört och hennes angrepp på vår skolstyrelseordförande. Vad som är angrepp eller inte går att diskutera men folkpartiets agerande i skoldebatten har ju avslöjats av Sveriges Radio.

 

* Ang. Vägverkets lyssnande
Kan konstatera att Vägverket inte lyssnar, varken på kommuner eller regionförbund. När de nya hastigheterna var ute på remiss var det viktigt att vi svarade och det gjorde regionförbundet och kommunerna. Ingen ville sänka hastighetsgränser överhuvudtaget. Men det brydde sig Vägverket inte om utan sänkte ändå. Det enda man höjde var sträckan Umeå-Vännäs och en stump norr om Skellefteå.

* Stoppa fotbollen i Stockholm
I måndags var det fotboll i huvudstaden mellan Hammarby och AIK. Som vanligt urartade matchen och domaren funderade på att bryta matchen. Det är märkligt att folk i Stockholm inte har det vett och sans som behövs för att kunna gå på fotboll – utan att det istället blir bråk och problem. Metoden för att stävja detta är antingen att spela inför tomma läktare eller att stoppa fotbollen på elitnivå i.2008-08-27, 14:24  Permalink
Andra bloggar om:  


Förnamn och efternamn är obligatoriskt. E-postadress och webbadress är valfritt.
Skriv sedan din kommentar och klicka på Spara kommentar.

FÖRNAMN

EFTERNAMN

E-POSTADRESS (valfritt, publiceras ej)

WEBBADRESS (valfritt)


KOMMENTAR PÅ INLÄGGET
Regler för kommentarer

I den här bloggen eftersträvar vi en öppen debatt och välkomnar kommentarer. Men vi vill att tonen där vi tilltalar varandra är artig och att det som lyfts fram hör till ämnet för det inlägg som kommenteras.

Kommentarer som bryter mot följande punkter tas bort:
  • ej undertecknade med förnamn och efternamn
  • kränker andra personer eller utmålar dem som brottsliga
  • är rasistiska, homofobiska, sexistiska eller diskriminerande
  • innebär brott mot tystnadsplikten
  • uppmanar till brott eller annat som bryter mot lagen
Observera även att kommentarer med länkar till webbsidor innehållande något av ovanstående, inte är tillåtet, såvida det inte är av stor vikt i sammanhanget.

Din kommentar kan även bli borttaget om:
  • du använder hundratals utropstecken eller nonsensord
  • vi misstänker att skribenten inte använder sitt eget namn
Ägaren till respektive hemsida har dock rätt att, utöver dessa regler, själv avgöra vilka kommentarer som skall finnas i bloggen. Upprepade brott mot dessa regler kan innebära att du spärras från att kommentera i bloggen på hemsidan.

När en kommentar görs loggas IP-adress samt tidpunkten när kommentaren gjordes, vilket gör det möjligt att ta reda på från vilken dator kommentaren härstammar ifrån. Alla kommentarer som bryter mot svensk lag rapporteras till polis och Internetleverantör, vilket kan medföra fängelse och/eller böter samt att Internetleverantören stänger ner Internetuppkopplingen för personen som gjort kommentaren.


Se S-filmklipp med socialdemokrater
Laddar filmer...
VILL DU SE FLER S-KLIPP? BESÖK YOUTUBE.COM