TRANSLATE WEB PAGE   NÄTVERKSPORTALEN WWW.S-INFO.SE   BLOGGPORTALEN WWW.S-BLOGGAR.SE   FORUMPORTALEN WWW.S-FORUM.SE 

* Sossar för tillväxt
Idag besöker näringslivsutskottet ett par företag, dock inte hela dagen då flera ledamöter ska till SKL, Sveriges Kommuner och Landsting. Samarbete med andra var ett av de kriterier som gjorde att vi blev årets tillväxtkommun. Jag tycker det är intressant att utmärkelsen, två år i rad, har gått till kommuner som har socialdemokratiska KS-ordföranden. Jag tror egentligen det inte är så underligt då vi gillar tillväxt.


Tyvärr så kommer varslen i hög fart. I Umeå drabbas Komatsu Forest och i Jämtland skär Z-lyft ned kraftigt och det kommer mera då det inte går att sälja lika mycket. Den stora oron för de som tvingas gå kommer av de försämringar som gjorts i A-kassan med lägre ersättningar men också andra saker som kanske innebär att huset måste säljas. Flytten blir då en verklighet.

* Vad händer med FRA?
Det är många av högeralliansens ledamöter som verkar ha ångrat sig efter omröstningen i riksdagen. Flera folkpartister säger sig vilja göra om beslutet, även centern verkar ha funderat lite. Vi socialdemokrater brukar ta reda på och fundera över saker innan vi tar beslut. Nu väntar vi på ett agerande från dom som säger sig ha bytt fot. Några kommunala och regionala moderater skrev en artikel och protesterade men Anders Ågren (m) fanns inte på den listan och jag undrar om han törs kritisera Reinfeldt på en enda punkt.2008-08-27, 08:43  Permalink
Andra bloggar om:  


Förnamn och efternamn är obligatoriskt. E-postadress och webbadress är valfritt.
Skriv sedan din kommentar och klicka på Spara kommentar.

FÖRNAMN

EFTERNAMN

E-POSTADRESS (valfritt, publiceras ej)

WEBBADRESS (valfritt)


KOMMENTAR PÅ INLÄGGET
Regler för kommentarer

I den här bloggen eftersträvar vi en öppen debatt och välkomnar kommentarer. Men vi vill att tonen där vi tilltalar varandra är artig och att det som lyfts fram hör till ämnet för det inlägg som kommenteras.

Kommentarer som bryter mot följande punkter tas bort:
  • ej undertecknade med förnamn och efternamn
  • kränker andra personer eller utmålar dem som brottsliga
  • är rasistiska, homofobiska, sexistiska eller diskriminerande
  • innebär brott mot tystnadsplikten
  • uppmanar till brott eller annat som bryter mot lagen
Observera även att kommentarer med länkar till webbsidor innehållande något av ovanstående, inte är tillåtet, såvida det inte är av stor vikt i sammanhanget.

Din kommentar kan även bli borttaget om:
  • du använder hundratals utropstecken eller nonsensord
  • vi misstänker att skribenten inte använder sitt eget namn
Ägaren till respektive hemsida har dock rätt att, utöver dessa regler, själv avgöra vilka kommentarer som skall finnas i bloggen. Upprepade brott mot dessa regler kan innebära att du spärras från att kommentera i bloggen på hemsidan.

När en kommentar görs loggas IP-adress samt tidpunkten när kommentaren gjordes, vilket gör det möjligt att ta reda på från vilken dator kommentaren härstammar ifrån. Alla kommentarer som bryter mot svensk lag rapporteras till polis och Internetleverantör, vilket kan medföra fängelse och/eller böter samt att Internetleverantören stänger ner Internetuppkopplingen för personen som gjort kommentaren.


Se S-filmklipp med socialdemokrater
Laddar filmer...
VILL DU SE FLER S-KLIPP? BESÖK YOUTUBE.COM