TRANSLATE WEB PAGE   NÄTVERKSPORTALEN WWW.S-INFO.SE   BLOGGPORTALEN WWW.S-BLOGGAR.SE   FORUMPORTALEN WWW.S-FORUM.SE 

Hösten kommer
Nu håller hösten på att slå till och med blött väder är bladmögel säkert på väg till potatislanden. Nu börjar också högtrycket komma i kalendern och den här veckan blir det Malmö, kom ek, Kommuninvest från tisdag kväll och så lullar det på med knappt några minuter till att tänka efter,

Bemötande viktigt
Det händer till och från att personer vill träffa mig och berätta om hur de har blivit bemötta och där man känner sig mycket illa behandlade av våra tjänstemän i kommunen. Jag förstår att det hänt något när man tar dessa steg och vill träffa mig men själv är jag mycket besviken när detta skett.

När det sker måste man däremot akta sig för att lägga sig i om det är någon annan politikers ansvarsområde. Man känner sig motarbetad och då man gärna vill bidra till Umeås tillväxt förstår man inte varför det sker. I Umeå ska man få ett gott bemötande och vi ska så långt det gå försöka hjälpa till för att komma framåt däremot är det klart att alla inte kan få som de vill, men det respekteras om det är ett gott bemötande.

Vindkraft
I dagens tidning finns det redovisat tankar om en ganska stor vindkraftpark ute på och i havet runt Holmön och på gadden. Intressant nu när vindkraften fått en verklig rusch som elproduktion även om inte jag tror den kan ersätta kärnkraften

Inte oväntat dyker Per Hansson ordförande i ornitologiska föreningen upp och dömer ut projektet ur miljösynpunkt. Det har han gjort med Botniabanan trots att alla domar och många många andra riktiga experter en del från det SLU där han har sin inkomst ifrån sagt att det är förenligt med god miljö och det är helt acceptabelt med hänsyn till fågellivet. Blir det aktuellt med en vindkraftpark då börjar han med säkerhet med alla överklaganden som kostar stora pengar och annan miljöfarligt tillverkning av el dödar fågellivet och skadar naturen

Sluta upp att skrika
Jag följer ju OS i Kina så mycket det bara går men det har varit svårt med svenska överraskningar även om Kallur och Wissman såg fräscha ut i sina försök. Vi får väl se om det blir något guld vilket jag har varit tveksam till.
Däremot förstår jag inte varför en del sportreportrar måste skrika så våldsamt och så högt när det är bra prestationer eller och spännande. Det blir ju nästan omöjligt att höra om det är radion man lyssnar på för då ser man inte samtidigt vad som sker.
Jag tycker helt enkelt inte om när man vrålar som de i bland gör och vill bara hälsa att sluta upp med detta beteende2008-08-18, 06:58  Permalink
Andra bloggar om:  


Förnamn och efternamn är obligatoriskt. E-postadress och webbadress är valfritt.
Skriv sedan din kommentar och klicka på Spara kommentar.

FÖRNAMN

EFTERNAMN

E-POSTADRESS (valfritt, publiceras ej)

WEBBADRESS (valfritt)


KOMMENTAR PÅ INLÄGGET
Regler för kommentarer

I den här bloggen eftersträvar vi en öppen debatt och välkomnar kommentarer. Men vi vill att tonen där vi tilltalar varandra är artig och att det som lyfts fram hör till ämnet för det inlägg som kommenteras.

Kommentarer som bryter mot följande punkter tas bort:
  • ej undertecknade med förnamn och efternamn
  • kränker andra personer eller utmålar dem som brottsliga
  • är rasistiska, homofobiska, sexistiska eller diskriminerande
  • innebär brott mot tystnadsplikten
  • uppmanar till brott eller annat som bryter mot lagen
Observera även att kommentarer med länkar till webbsidor innehållande något av ovanstående, inte är tillåtet, såvida det inte är av stor vikt i sammanhanget.

Din kommentar kan även bli borttaget om:
  • du använder hundratals utropstecken eller nonsensord
  • vi misstänker att skribenten inte använder sitt eget namn
Ägaren till respektive hemsida har dock rätt att, utöver dessa regler, själv avgöra vilka kommentarer som skall finnas i bloggen. Upprepade brott mot dessa regler kan innebära att du spärras från att kommentera i bloggen på hemsidan.

När en kommentar görs loggas IP-adress samt tidpunkten när kommentaren gjordes, vilket gör det möjligt att ta reda på från vilken dator kommentaren härstammar ifrån. Alla kommentarer som bryter mot svensk lag rapporteras till polis och Internetleverantör, vilket kan medföra fängelse och/eller böter samt att Internetleverantören stänger ner Internetuppkopplingen för personen som gjort kommentaren.


Se S-filmklipp med socialdemokrater
Laddar filmer...
VILL DU SE FLER S-KLIPP? BESÖK YOUTUBE.COM