TRANSLATE WEB PAGE   NÄTVERKSPORTALEN WWW.S-INFO.SE   BLOGGPORTALEN WWW.S-BLOGGAR.SE   FORUMPORTALEN WWW.S-FORUM.SE 

Skattesystemets fel
Ja visst finns det en hel del i skattesystemet som borde ändras. Maud har ju sagt att hon ska förändra en del regler men mycket har vi inte sett. Det finns en regel som är alldeles åt skogen och det är om ett företag vi ge pengar till forskning och det gäller inte börsnoterade bolag för där har man regler.
I aktiva fåmansbolag så är det som alltid en skatt som sker i bolaget för vinsten. Ska det då ges en gåva till universitetet så måste företagaren skata fram pengarna som inkomst av tjänst. Ja det kan väl inte vara dummare regel om vi vill utveckla samarbetet mellan företagare och universitet. Det ska självklart vara samma regel för aktiva fåmansbolag som för börsnoterade bolag och det finns faktiskt personer som vill ge gåvor till universiteten.

OS-skandal
Det som hände för Ara i brottningen kan inte ha ett annat ord än skandal. Visst var det dumt gjort av honom att protestera vid prisutdelningen men man måste ändå ha i tanken hur han bortdömdes. De enda som inte såg hur han blev bortdömd är ju de domare som dömde. Det är klart att detta om något var rena maffiametoder och korruption. Så får inte idrotten vara och vi måste väl få reda på hur de svenska representanterna röstade när det gäller stölden av medaljen. Han blev ju trea på mattan och det är väl det som ska räknas2008-08-17, 10:55  Permalink
Andra bloggar om:  


Eftersom det är politiker som fastställer reglerna för beskattning så kan man inte vänta sig några förbättringar.
Förnamn och efternamn är obligatoriskt. E-postadress och webbadress är valfritt.
Skriv sedan din kommentar och klicka på Spara kommentar.

FÖRNAMN

EFTERNAMN

E-POSTADRESS (valfritt, publiceras ej)

WEBBADRESS (valfritt)


KOMMENTAR PÅ INLÄGGET
Regler för kommentarer

I den här bloggen eftersträvar vi en öppen debatt och välkomnar kommentarer. Men vi vill att tonen där vi tilltalar varandra är artig och att det som lyfts fram hör till ämnet för det inlägg som kommenteras.

Kommentarer som bryter mot följande punkter tas bort:
  • ej undertecknade med förnamn och efternamn
  • kränker andra personer eller utmålar dem som brottsliga
  • är rasistiska, homofobiska, sexistiska eller diskriminerande
  • innebär brott mot tystnadsplikten
  • uppmanar till brott eller annat som bryter mot lagen
Observera även att kommentarer med länkar till webbsidor innehållande något av ovanstående, inte är tillåtet, såvida det inte är av stor vikt i sammanhanget.

Din kommentar kan även bli borttaget om:
  • du använder hundratals utropstecken eller nonsensord
  • vi misstänker att skribenten inte använder sitt eget namn
Ägaren till respektive hemsida har dock rätt att, utöver dessa regler, själv avgöra vilka kommentarer som skall finnas i bloggen. Upprepade brott mot dessa regler kan innebära att du spärras från att kommentera i bloggen på hemsidan.

När en kommentar görs loggas IP-adress samt tidpunkten när kommentaren gjordes, vilket gör det möjligt att ta reda på från vilken dator kommentaren härstammar ifrån. Alla kommentarer som bryter mot svensk lag rapporteras till polis och Internetleverantör, vilket kan medföra fängelse och/eller böter samt att Internetleverantören stänger ner Internetuppkopplingen för personen som gjort kommentaren.


Se S-filmklipp med socialdemokrater
Laddar filmer...
VILL DU SE FLER S-KLIPP? BESÖK YOUTUBE.COM