TRANSLATE WEB PAGE   NÄTVERKSPORTALEN WWW.S-INFO.SE   BLOGGPORTALEN WWW.S-BLOGGAR.SE   FORUMPORTALEN WWW.S-FORUM.SE 

OS i Kina
Så har OS i Beijing och Kina kommit igång på allvar och just nu leder Sverige i fotbollen för damer mot Argentina även om jag personligen har svårt att tro på stora framgångar.


Invigningen i går var en fantastisk tillställning på alla möjliga sätt. Frågan jag ställer mig är hur och vilka länder förutom stormakter som har möjlighet att anordna sådana mastodontarrangemang i framtiden. Kanske är det dags att dela upp spelen så att inte alla idrotter ska hålla på samtidigt för det behövs ganska mycken kapacitet för att klara logi.


Däremot är det faktiskt en skandal att inge av deltagarna i den svenska truppen kunde bära fanan under invigningen. Det är inte Olsson jag är emot som fanbärare bara att jag tycker det ska vara en deltagare som ska starta som tar på sig den hedervärda uppgiften

V75 finaler
Idag får man växla TV kanaler för att jag ska självklart följa travet och V75. Idag ser det lite svårt ut och lite besvärligt att hitta rätt spik. Jag är lite lur på att Triton Sund och Örjan Kihlström kommer att vinna sista avdelningen men vem som blir den andra spiken måste jag fundera mer på och valet är nr 3 i första loppet eller nr 7 i 4,e avdelningen och båda körs av Erik Adielsson och han vinner ett lopp idag.

Sluta kriga omedelbart
Det är snart full krig mellan Ryssland och Georgien på grund av de oroligheter som varit i Sydossetien som är en utbrytarrepublik i landet. Det är så och oroligheter i många länder efter att de blev egna i samband med att kommunismen äntligen föll ihop i Sovjet. Nu går Ryssarna på som under den gala kommunisttiden och ska väl sägas hjälpa utbrytarrepubliken . Många människor har redan fallit offer för kriget och nu måste FN men även EU försöka få tillstånd eldupphör och få igång samtal om en fredlig lösning.2008-08-09, 12:47  Permalink
Andra bloggar om:  


Förnamn och efternamn är obligatoriskt. E-postadress och webbadress är valfritt.
Skriv sedan din kommentar och klicka på Spara kommentar.

FÖRNAMN

EFTERNAMN

E-POSTADRESS (valfritt, publiceras ej)

WEBBADRESS (valfritt)


KOMMENTAR PÅ INLÄGGET
Regler för kommentarer

I den här bloggen eftersträvar vi en öppen debatt och välkomnar kommentarer. Men vi vill att tonen där vi tilltalar varandra är artig och att det som lyfts fram hör till ämnet för det inlägg som kommenteras.

Kommentarer som bryter mot följande punkter tas bort:
  • ej undertecknade med förnamn och efternamn
  • kränker andra personer eller utmålar dem som brottsliga
  • är rasistiska, homofobiska, sexistiska eller diskriminerande
  • innebär brott mot tystnadsplikten
  • uppmanar till brott eller annat som bryter mot lagen
Observera även att kommentarer med länkar till webbsidor innehållande något av ovanstående, inte är tillåtet, såvida det inte är av stor vikt i sammanhanget.

Din kommentar kan även bli borttaget om:
  • du använder hundratals utropstecken eller nonsensord
  • vi misstänker att skribenten inte använder sitt eget namn
Ägaren till respektive hemsida har dock rätt att, utöver dessa regler, själv avgöra vilka kommentarer som skall finnas i bloggen. Upprepade brott mot dessa regler kan innebära att du spärras från att kommentera i bloggen på hemsidan.

När en kommentar görs loggas IP-adress samt tidpunkten när kommentaren gjordes, vilket gör det möjligt att ta reda på från vilken dator kommentaren härstammar ifrån. Alla kommentarer som bryter mot svensk lag rapporteras till polis och Internetleverantör, vilket kan medföra fängelse och/eller böter samt att Internetleverantören stänger ner Internetuppkopplingen för personen som gjort kommentaren.


Se S-filmklipp med socialdemokrater
Laddar filmer...
VILL DU SE FLER S-KLIPP? BESÖK YOUTUBE.COM