TRANSLATE WEB PAGE   NÄTVERKSPORTALEN WWW.S-INFO.SE   BLOGGPORTALEN WWW.S-BLOGGAR.SE   FORUMPORTALEN WWW.S-FORUM.SE 

Bomber och bomber
Dagligen får vi läsa och höra om bombattentat runt om i världen. Stämmer rapporterna så är det främst olika grupper av muslimer som utför dessa och de kallas islamistiska grupper.

I slutet på veckan var det omfattande attentat i Indien och i natt i Turkiet även om ingen tagit på sig ansvaret ännu. Det är svårt att se hur och på vilket sätt det skulle kunna finnas i den heliga skriften för muslimerna koreanen att man ska förhålla sig på detta sätt för sina syften och befrielsen sker i skenet av religion.


Jag tror detta skadar muslimernas rykten i världen och ger upphov till både har och hatbrott. I Irak har vi också sett självmordbombare utföra fruktansvärda bombdåd i detta som numera mest är ett inbördeskrig. Självmordsbombare har härjat också på andra platser runt om i världen. Ledarna i de muslimska länderna måste ta tag i detta för annars finns risken för ytterligare ett religionskrig.


Att skaffa sig makt att styra med våld har ju visat sig inte vara något lyckat sätt att jobba och inte minst kommunismen har väl fått lära sig detta. Våld löser inga problem någonstans utan skapar bara nya

OS i Kina
De deltagare som är uttagna till tävlingarna från Svensk sida liknar i stort sett en sjukstuga. Olsson har nyss klivit av, Kallur kommer inte att tävla före OS, Wissman har haft problem och idag gamlingen Jörgen Persson ja i stort sett alla har fyllt rubriker om skadeläget och damlandslaget är det samma sak med. Med anledning av alla dessa dystra rapporter blir det inte många medaljer detta OS.

Tomma hus.
När jag har varit ute på min promenad så ser man fler och fler tomma hus och många som är till salu. I centrala Brattsbacka så tror jag det var fyra stycken.


Det är väl inte förvånande om de ska användas till fast boende för jobben finns ju inte i dessa byar så pendling är ett måste. Bensinen har blivit dyrare och blir aldrig billigare, det är lånt till bensinmackarna och till att handla och nu ska även lantbrevbärarna bort.


Även om jag växt upp i staden men varit mycket på landet i det gamla föräldrahemmet så känns det som om landsbygden har en mycket mörk tid framför sig om man inte får så dyra drivmedel som man fått i Thailand då man gått tillbaka till djur som dragare i jordbruket.


Sker detta blir det säker ett annat sätt att leva ute på landsbygden även om jag inte tror det är en väg i Sverige. Regionalpolitiken har också bidragit till att landsbygden avfolkas i allt snabbare taktFörnamn och efternamn är obligatoriskt. E-postadress och webbadress är valfritt.
Skriv sedan din kommentar och klicka på Spara kommentar.

FÖRNAMN

EFTERNAMN

E-POSTADRESS (valfritt, publiceras ej)

WEBBADRESS (valfritt)


KOMMENTAR PÅ INLÄGGET
Regler för kommentarer

I den här bloggen eftersträvar vi en öppen debatt och välkomnar kommentarer. Men vi vill att tonen där vi tilltalar varandra är artig och att det som lyfts fram hör till ämnet för det inlägg som kommenteras.

Kommentarer som bryter mot följande punkter tas bort:
  • ej undertecknade med förnamn och efternamn
  • kränker andra personer eller utmålar dem som brottsliga
  • är rasistiska, homofobiska, sexistiska eller diskriminerande
  • innebär brott mot tystnadsplikten
  • uppmanar till brott eller annat som bryter mot lagen
Observera även att kommentarer med länkar till webbsidor innehållande något av ovanstående, inte är tillåtet, såvida det inte är av stor vikt i sammanhanget.

Din kommentar kan även bli borttaget om:
  • du använder hundratals utropstecken eller nonsensord
  • vi misstänker att skribenten inte använder sitt eget namn
Ägaren till respektive hemsida har dock rätt att, utöver dessa regler, själv avgöra vilka kommentarer som skall finnas i bloggen. Upprepade brott mot dessa regler kan innebära att du spärras från att kommentera i bloggen på hemsidan.

När en kommentar görs loggas IP-adress samt tidpunkten när kommentaren gjordes, vilket gör det möjligt att ta reda på från vilken dator kommentaren härstammar ifrån. Alla kommentarer som bryter mot svensk lag rapporteras till polis och Internetleverantör, vilket kan medföra fängelse och/eller böter samt att Internetleverantören stänger ner Internetuppkopplingen för personen som gjort kommentaren.


Se S-filmklipp med socialdemokrater
Laddar filmer...
VILL DU SE FLER S-KLIPP? BESÖK YOUTUBE.COM