TRANSLATE WEB PAGE   NÄTVERKSPORTALEN WWW.S-INFO.SE   BLOGGPORTALEN WWW.S-BLOGGAR.SE   FORUMPORTALEN WWW.S-FORUM.SE 

I gårdagens blogg tog jag upp de svårigheter som visade att det blir svårare och svårare, främst för våra ungdomar att låna till bostad och att det till stor del beror på den politik regeringen i detta land för. Jag talade också om att jag förstår bankerna och vill betona detta en gång till.


Vi ska inte hamna i samma sits som man gjort i USA där man lånat ut till bostäder åt alla oavsett om folk har ett jobb eller inte. Det är ju det som gjort att räntorna stigit en del och att tillväxten i världen avtar och är självklart den andra bidragande orsaken till att det är svårt för unga att skaffa bostad.


Jag vill ju att Mona Sahlin ska komma med ett förslag om bostadspolitik och gärna i formen av ett investeringsbidrag till viss typ av lägenheter för jag vill inte gå tillbaka till det gamla systemet. En självklarhet är att det ska vara lika insatser från samhällets sida oavsett upplåtelseform.

Löjrommen är hotad


En av de finaste delikatesserna som finns är löjrom en norrländsk specialitet. Tyvärr finns risken att den inte kommer att gå att få tag i längre fram. Inte för några nya beslut som är tagna utan för de som inte kommit tillstånd.
Det är alldeles för mycket sälar i hela kvarken och Bottenviken och det behövs en ökad avskjutning för fiskarna orkar inte hålla på när sälen äter upp alltihopa.

Jag är övertygad om att om sälstammen begränsas ganska kraftigt så skulle man ändå fortsätta att fiska och det skulle inte vara risk för utfiskning även om det är tveksamt hur mycket man ska fiska just under den period då fisken leker och framtida fiskbestånds ska säkerställas.


Öka avskjutningen av säl men se till att sälen tas tillvara precis på det sätt som gjort i ett projekt som drivits av Kvarkenrådet, ett samarbetsorgan inom Norden och på deras hemsida kan du säkert finna hur sälprojektet drivits2008-07-24, 14:30  Permalink
Andra bloggar om:  


Förnamn och efternamn är obligatoriskt. E-postadress och webbadress är valfritt.
Skriv sedan din kommentar och klicka på Spara kommentar.

FÖRNAMN

EFTERNAMN

E-POSTADRESS (valfritt, publiceras ej)

WEBBADRESS (valfritt)


KOMMENTAR PÅ INLÄGGET
Regler för kommentarer

I den här bloggen eftersträvar vi en öppen debatt och välkomnar kommentarer. Men vi vill att tonen där vi tilltalar varandra är artig och att det som lyfts fram hör till ämnet för det inlägg som kommenteras.

Kommentarer som bryter mot följande punkter tas bort:
  • ej undertecknade med förnamn och efternamn
  • kränker andra personer eller utmålar dem som brottsliga
  • är rasistiska, homofobiska, sexistiska eller diskriminerande
  • innebär brott mot tystnadsplikten
  • uppmanar till brott eller annat som bryter mot lagen
Observera även att kommentarer med länkar till webbsidor innehållande något av ovanstående, inte är tillåtet, såvida det inte är av stor vikt i sammanhanget.

Din kommentar kan även bli borttaget om:
  • du använder hundratals utropstecken eller nonsensord
  • vi misstänker att skribenten inte använder sitt eget namn
Ägaren till respektive hemsida har dock rätt att, utöver dessa regler, själv avgöra vilka kommentarer som skall finnas i bloggen. Upprepade brott mot dessa regler kan innebära att du spärras från att kommentera i bloggen på hemsidan.

När en kommentar görs loggas IP-adress samt tidpunkten när kommentaren gjordes, vilket gör det möjligt att ta reda på från vilken dator kommentaren härstammar ifrån. Alla kommentarer som bryter mot svensk lag rapporteras till polis och Internetleverantör, vilket kan medföra fängelse och/eller böter samt att Internetleverantören stänger ner Internetuppkopplingen för personen som gjort kommentaren.


Se S-filmklipp med socialdemokrater
Laddar filmer...
VILL DU SE FLER S-KLIPP? BESÖK YOUTUBE.COM