TRANSLATE WEB PAGE   NÄTVERKSPORTALEN WWW.S-INFO.SE   BLOGGPORTALEN WWW.S-BLOGGAR.SE   FORUMPORTALEN WWW.S-FORUM.SE 

Det är tänkt att spelas en ungdomsturnering i fotboll i Borås på deras arena. En nybyggd arena och om jag minns rätt även med konstgräs. I arenan finns även kommersiella lokaler som en Max hamburgerrestaurang.


Nu är McDonalds huvudsponsor åt UEFA och turneringen och då kräver man att Max ska stänga och klistra över skyltarna med turneringen ska pågå.
Självklart måste arenor som byggs byggas med kommersiella inslag som kiosker, restauranger och andra delar om den ska vara attraktiv. Lokalerna hyrs självklart ut på kontrakt av arenaägarna för längre tider.


Uefa,s hot om att flytta arrangemanget om man inte stänger är maffialiknande och strider mot allt vett och sans. Den som är hyresgäst och betalar hyran har andra regler att följa än UEFA,s.


Jag hoppas verkligen att Max och arenaägaren står på sig och inte ger efter för den typen av hot, i så fall får man väl flytta. McDonalds beteende är också märkligt och om man tror det gynnar kedjan reklammässigt så tror man fel.


Vi alla som tycker illa om detta agerande får gå och köpa våra hamburgare på andra ställen än hos McDonalds. Erfarenheterna av Uefa i Umeå är däremot inte heller goda då det på alla möjliga och omöjliga sätt försökt djävlas med UIK då de skulle spela slutspel och deras ständiga bråk om konstgräs som nog inte är ett underlag som maffiahövdingarna gillar.2008-07-21, 10:13  Permalink
Andra bloggar om:  


Detta är varken UEFA:s eller McDonalds fel utan enbart Borås stads fel. UEFA och McDonalds har ett avtal om sk. Clean Arenas som alltd respekteras världen över. Max har ett avtal med Borås Stad (genom fastighetsägaren).

Att sedan Borås Stad går med på ett avtal med UEFA som säger att de ska respektera Clean Arena UTAN att kolla med Max och Harald Nyborg (de ska också stänga, ska vi bojkotta McDonalds för detta också?) kan inte vara UEFAs eller McDonalds fel eller?
Oj då!!! Jag som trodde hela UEFA-historien var fjolårets aprilskämt! :-) Snacka om att jag blev grundlurad... Men så läste jag krönikan i Bil & Bostad idag att många blev lurade, som jag, att tro att det var just ett aprilskämt eftersom det var så otroligt.
Förnamn och efternamn är obligatoriskt. E-postadress och webbadress är valfritt.
Skriv sedan din kommentar och klicka på Spara kommentar.

FÖRNAMN

EFTERNAMN

E-POSTADRESS (valfritt, publiceras ej)

WEBBADRESS (valfritt)


KOMMENTAR PÅ INLÄGGET
Regler för kommentarer

I den här bloggen eftersträvar vi en öppen debatt och välkomnar kommentarer. Men vi vill att tonen där vi tilltalar varandra är artig och att det som lyfts fram hör till ämnet för det inlägg som kommenteras.

Kommentarer som bryter mot följande punkter tas bort:
  • ej undertecknade med förnamn och efternamn
  • kränker andra personer eller utmålar dem som brottsliga
  • är rasistiska, homofobiska, sexistiska eller diskriminerande
  • innebär brott mot tystnadsplikten
  • uppmanar till brott eller annat som bryter mot lagen
Observera även att kommentarer med länkar till webbsidor innehållande något av ovanstående, inte är tillåtet, såvida det inte är av stor vikt i sammanhanget.

Din kommentar kan även bli borttaget om:
  • du använder hundratals utropstecken eller nonsensord
  • vi misstänker att skribenten inte använder sitt eget namn
Ägaren till respektive hemsida har dock rätt att, utöver dessa regler, själv avgöra vilka kommentarer som skall finnas i bloggen. Upprepade brott mot dessa regler kan innebära att du spärras från att kommentera i bloggen på hemsidan.

När en kommentar görs loggas IP-adress samt tidpunkten när kommentaren gjordes, vilket gör det möjligt att ta reda på från vilken dator kommentaren härstammar ifrån. Alla kommentarer som bryter mot svensk lag rapporteras till polis och Internetleverantör, vilket kan medföra fängelse och/eller böter samt att Internetleverantören stänger ner Internetuppkopplingen för personen som gjort kommentaren.


Se S-filmklipp med socialdemokrater
Laddar filmer...
VILL DU SE FLER S-KLIPP? BESÖK YOUTUBE.COM