TRANSLATE WEB PAGE   NÄTVERKSPORTALEN WWW.S-INFO.SE   BLOGGPORTALEN WWW.S-BLOGGAR.SE   FORUMPORTALEN WWW.S-FORUM.SE 


Folkpartiet och FRA-lagen igen.
Nu är åter nyheterna att flera folkpartister säger sig vilja riva upp FRA-lagen. Vad det står för får vi väl aldrig veta och frågan har nyss behandlats i Riksdagen och jag tycker verkligen man kan fråga sig varför inte riksdagsmän och kvinnor tänker till före man går till omröstning.
Det har inte hänt ett enda dugg sakligt sedan riksdagsbehandlingen. Folkpartiledaren Jan Björklund har om jag förstått det rätt militär bakgrund och kanske är det därför som han stöttat förslaget.

Staden mellan broarna.
Det finns en ide skiss utlagd på kommunens hemsida som visar lite idéer om hur man kan gå vidare och med vilket innehåll. Västerbottensnytt har gjort en intervju med mig med anledning av detta och att Balticgruppen gjort ett bra resultat som man vill investera.


Sellström och Ågren har kommenterat detta på sidan för SVT Västerbotten och speciellt Sellström hanterar sanningen vårdslöst och påstår att man inte kommit vidare för att vi varit splittrat i badfrågan.


När projektet skulle påbörjas erbjöd Balticgruppen ett ideutkast där världskända arkitekter deltog. Alla partier var mer eller mindre lyriska över detta och ville gå vidare. Ett bad fanns med i det förslag som vi enades om att gå vidare med ett bad som låg i kommunens budget.


Vi närmade oss valet och flera partier började svaja i badet placering och de som klart och tydligt stod fast var vi och folkpartiet. Folkpartiet tappade för många mandat så det fanns inte en entydig majoritet för ett bad på kajen vilket jag tror ha varit bra men vi var tvungna och gå vidare och enades om nuvarande tomt.


Vi har stått bakom badet på kajen men för detta fanns ingen klar majoritet då ingen visste vart centerns skulle hamna. Sellström ska ta ansvar för sitt eget handlande och inte beskylla andra saker som inte är sant. Däremot tycker inte jag Sellströms agerande i en del planfrågor gjort det lätt för Baltic att investera i Umeå. Det är klart att Baltic blev irriterade när det inte gick att bygga ett bad som de var intresserade av att driva.


Sedan vet jag inte om Baltic kommit in med något konkret förslag på vad man själva vill göra på sina kvarter utan har bara väntat på kommunen och det är ju inte givet att det är kommunen som ska hyra de delarna. TV är det däremot som är ansvarig för de felaktigheter som publiceras i deras media. Det ansvaret går aldrig över på någon annan och lite källkritik är inte så dumt även om reportaget var helt korrekt.

Båtfolket
Dom är duktiga på att bevaka sin båtar där de ligger stationerade och därmed har antalet brott med båtar som motiv gått ner. Tänk om de tog samma ansvar för att städa efter sig där de drar fram. Det finns kommuner som varit mycket bekymrad då de får satsa stora pengar på att städa efter båtfolket. Ta med er skräpet och dumpa inte avföring och annat smutsigt i vattnet och lägg det andra skräpet sorterat på anvisade platser2008-07-18, 11:00  Permalink
Andra bloggar om:  


Jag ska lösa ut ett nytt leg snart..

Den ska inehålla ett chip (Rfid).

Sen ska jag hem och ta ett titt i mitt leg, pass osv...

Klart man vill läsa i sitt pass psv vad det står.

Kan man inte göra det får polismannen passet tillbaks.

Vad ska jag med Id handlingar till som jag själv inte kan läsa?

Låter bara idiotiskt i mina öron eller ytterligare ett steg i kontrolsamhället.

Hoppas nu jag har fel för att jag behöver verkligen mitt leg.
Förnamn och efternamn är obligatoriskt. E-postadress och webbadress är valfritt.
Skriv sedan din kommentar och klicka på Spara kommentar.

FÖRNAMN

EFTERNAMN

E-POSTADRESS (valfritt, publiceras ej)

WEBBADRESS (valfritt)


KOMMENTAR PÅ INLÄGGET
Regler för kommentarer

I den här bloggen eftersträvar vi en öppen debatt och välkomnar kommentarer. Men vi vill att tonen där vi tilltalar varandra är artig och att det som lyfts fram hör till ämnet för det inlägg som kommenteras.

Kommentarer som bryter mot följande punkter tas bort:
  • ej undertecknade med förnamn och efternamn
  • kränker andra personer eller utmålar dem som brottsliga
  • är rasistiska, homofobiska, sexistiska eller diskriminerande
  • innebär brott mot tystnadsplikten
  • uppmanar till brott eller annat som bryter mot lagen
Observera även att kommentarer med länkar till webbsidor innehållande något av ovanstående, inte är tillåtet, såvida det inte är av stor vikt i sammanhanget.

Din kommentar kan även bli borttaget om:
  • du använder hundratals utropstecken eller nonsensord
  • vi misstänker att skribenten inte använder sitt eget namn
Ägaren till respektive hemsida har dock rätt att, utöver dessa regler, själv avgöra vilka kommentarer som skall finnas i bloggen. Upprepade brott mot dessa regler kan innebära att du spärras från att kommentera i bloggen på hemsidan.

När en kommentar görs loggas IP-adress samt tidpunkten när kommentaren gjordes, vilket gör det möjligt att ta reda på från vilken dator kommentaren härstammar ifrån. Alla kommentarer som bryter mot svensk lag rapporteras till polis och Internetleverantör, vilket kan medföra fängelse och/eller böter samt att Internetleverantören stänger ner Internetuppkopplingen för personen som gjort kommentaren.


Se S-filmklipp med socialdemokrater
Laddar filmer...
VILL DU SE FLER S-KLIPP? BESÖK YOUTUBE.COM