TRANSLATE WEB PAGE   NÄTVERKSPORTALEN WWW.S-INFO.SE   BLOGGPORTALEN WWW.S-BLOGGAR.SE   FORUMPORTALEN WWW.S-FORUM.SE 

EM i bänkskytte
Idag på morgonen ska jag och invigda EM i bänkskytte på skjutbanan i Brattvall vid Vindelnvägen. Har följt mycket idrott i mina dagar men bänkskytte är för mig en nyhet. Har visserligen sett hur skyttarna står på bild men det är allt. Det är bra att en klubb kan locka hit den här typen av arrangemang och för 5 år sedan hade man VM

Vojmån i Vilhelmina
Det är heta känslor i Vilhelmina angående Vojmåns eventuella utbyggnad och kampanjledaren anklagar KG Abramsson för åsiktsregistrering när han filmade demonstrationen Jag tycker det ger en mycket fadd smak i munnen för kampanjen.
Vi socialdemokrater har filmats i tusentals demonstrationer i vårt land över tiden både 1 Maj och i andra sammanhang. Vi skulle aldrig i livet ta ordet åsiktsregistrering i munnen för att man filmar för att vi visar vad vi tycker.

Handeln ser mörkare på framtiden
Nu har vi haft en högerregering i snart två år. Från början var ekonomin bra och det blev nya jobb och reallönerna ökade. jobben skulle komma sa Göran Persson i valrörelsen. Nu ser det mörkare ut och tilltron hos handlarna minskar och är den lägsta sedan mätningarna började.
Hushållen är mer pessimistiska, priserna stiger och räntorna ökar och börserna faller och därmed går reallönerna ner och man får mindre att handla för. Detaljhandeln ser en dyster framtid i antagande. Regeringens politik börjar ge effekt.

Kräv inte leg av gamlingar
Vi har hört och läst om flera exempel när folk som kommit upp i åren och en del långt upp i åren krävts på leg när man skulle handla cigaretter och folköl. Nog är det en fruktansvärd stelhet när de som sitter i kassorna fått sådana order att de inte säljer om man inte visar leg. Det enda kassörerna/kassörskorna lagstiftningsmässigt måste vara säkra på är att de inte säljer till dem som inte nått rätt åldersgräns för att handla.
Skulle jag som nu är 62 år och stoppas och dom krävde leg så var det till 100% mitt sista besök i den butiken. Man måste alltid använda sunt förnuft. Tokbyråkrati ska bort oavsett var den finns

http://www.s-info.se/holmlund
Vi vinner i UmeåFörnamn och efternamn är obligatoriskt. E-postadress och webbadress är valfritt.
Skriv sedan din kommentar och klicka på Spara kommentar.

FÖRNAMN

EFTERNAMN

E-POSTADRESS (valfritt, publiceras ej)

WEBBADRESS (valfritt)


KOMMENTAR PÅ INLÄGGET
Regler för kommentarer

I den här bloggen eftersträvar vi en öppen debatt och välkomnar kommentarer. Men vi vill att tonen där vi tilltalar varandra är artig och att det som lyfts fram hör till ämnet för det inlägg som kommenteras.

Kommentarer som bryter mot följande punkter tas bort:
  • ej undertecknade med förnamn och efternamn
  • kränker andra personer eller utmålar dem som brottsliga
  • är rasistiska, homofobiska, sexistiska eller diskriminerande
  • innebär brott mot tystnadsplikten
  • uppmanar till brott eller annat som bryter mot lagen
Observera även att kommentarer med länkar till webbsidor innehållande något av ovanstående, inte är tillåtet, såvida det inte är av stor vikt i sammanhanget.

Din kommentar kan även bli borttaget om:
  • du använder hundratals utropstecken eller nonsensord
  • vi misstänker att skribenten inte använder sitt eget namn
Ägaren till respektive hemsida har dock rätt att, utöver dessa regler, själv avgöra vilka kommentarer som skall finnas i bloggen. Upprepade brott mot dessa regler kan innebära att du spärras från att kommentera i bloggen på hemsidan.

När en kommentar görs loggas IP-adress samt tidpunkten när kommentaren gjordes, vilket gör det möjligt att ta reda på från vilken dator kommentaren härstammar ifrån. Alla kommentarer som bryter mot svensk lag rapporteras till polis och Internetleverantör, vilket kan medföra fängelse och/eller böter samt att Internetleverantören stänger ner Internetuppkopplingen för personen som gjort kommentaren.


Se S-filmklipp med socialdemokrater
Laddar filmer...
VILL DU SE FLER S-KLIPP? BESÖK YOUTUBE.COM