TRANSLATE WEB PAGE   NÄTVERKSPORTALEN WWW.S-INFO.SE   BLOGGPORTALEN WWW.S-BLOGGAR.SE   FORUMPORTALEN WWW.S-FORUM.SE 

FRA lagen antogs så här strax före sommaren efter en hel del debatt. Regeringen tryckte igenom lagen som är en lag som militären vill ha. Lagen stoppades tidigare upp av socialdemokraterna med Tomas Boström i spetsen.
Den här lagen drivs av folk med anknytningar till försvarsdepartementet och motståndare är i regel de med anknytning till det ordinarie rättsväsende.


Jag kan inte låta bli att förvånas över en del folkpartister som nu Maria Brömster som nyss suttit i riksdagen och röstat igenom den gå ut och säga att hon är emot. Vad spelar det för roll och måste betraktas enbart som ett spel för galleriet då hon känner av det motstånd som finns. Det finns säkert många riksdagsledmöter som har bondånger över att de gick med på lagen.


Ola Ullsten satt i morse i TV och tyckte att Fredrik Reinfeldt skulle ringa upp Mona Sahlin. Det kommer han inte att göra, eller skulle nedlåta sig till att erkänna att han gjort ett stort misstag som regeringschef när han gick med på något så idiotiskt.


Han och andra får nog hoppas på att den anmälan som är gjord till Europadomstolen vinner på samma sätt som hände för britterna. Ge aldrig för mycken makt till militären de har inte visat sig kunna hantera detta på någon plats i världen

Starta en friskola SSU

SSU vill strata en friskola i Borås. Jag tycker det är en bra ide att driva en skola på ideologisk grund. Det är ju i stort sett det skolan görs i redan idag fastän inte på politisk ideologi. Själv har jag förespråkat att ABF i Västerbotten borde driva en friskola med arbetarrörelsevärdering som grund. Jag hoppas att det blir av och inte bara en markering att man inte gillar friskolor. Jag är väl ingen större anhängare av friskolor men jag tror inte de kommer att försvinna ur det svenska skolsystemet, möjligen stramas upp lite2008-07-15, 11:11  Permalink
Andra bloggar om:  


Förnamn och efternamn är obligatoriskt. E-postadress och webbadress är valfritt.
Skriv sedan din kommentar och klicka på Spara kommentar.

FÖRNAMN

EFTERNAMN

E-POSTADRESS (valfritt, publiceras ej)

WEBBADRESS (valfritt)


KOMMENTAR PÅ INLÄGGET
Regler för kommentarer

I den här bloggen eftersträvar vi en öppen debatt och välkomnar kommentarer. Men vi vill att tonen där vi tilltalar varandra är artig och att det som lyfts fram hör till ämnet för det inlägg som kommenteras.

Kommentarer som bryter mot följande punkter tas bort:
  • ej undertecknade med förnamn och efternamn
  • kränker andra personer eller utmålar dem som brottsliga
  • är rasistiska, homofobiska, sexistiska eller diskriminerande
  • innebär brott mot tystnadsplikten
  • uppmanar till brott eller annat som bryter mot lagen
Observera även att kommentarer med länkar till webbsidor innehållande något av ovanstående, inte är tillåtet, såvida det inte är av stor vikt i sammanhanget.

Din kommentar kan även bli borttaget om:
  • du använder hundratals utropstecken eller nonsensord
  • vi misstänker att skribenten inte använder sitt eget namn
Ägaren till respektive hemsida har dock rätt att, utöver dessa regler, själv avgöra vilka kommentarer som skall finnas i bloggen. Upprepade brott mot dessa regler kan innebära att du spärras från att kommentera i bloggen på hemsidan.

När en kommentar görs loggas IP-adress samt tidpunkten när kommentaren gjordes, vilket gör det möjligt att ta reda på från vilken dator kommentaren härstammar ifrån. Alla kommentarer som bryter mot svensk lag rapporteras till polis och Internetleverantör, vilket kan medföra fängelse och/eller böter samt att Internetleverantören stänger ner Internetuppkopplingen för personen som gjort kommentaren.


Se S-filmklipp med socialdemokrater
Laddar filmer...
VILL DU SE FLER S-KLIPP? BESÖK YOUTUBE.COM