TRANSLATE WEB PAGE   NÄTVERKSPORTALEN WWW.S-INFO.SE   BLOGGPORTALEN WWW.S-BLOGGAR.SE   FORUMPORTALEN WWW.S-FORUM.SE 

Det mullrar ordentligt i folkpatileden med anledning av riksdagsbeslutet om FRA lagen. I en debattartikel i Dagens Nyheter skriver tre gamla folkpartiledare Westerberg, Leissner och Ullsten att ”lagen hör inte hemma i en modern rättstat.


Den uppfattningen delar jag och vi har alla en viktig uppgift att alltid påminna högeralliansens företrädare lokalt och regionalt, ja alla att detta är en lag som inte hör hemma i en demokrati. Vi ska påminna dom om lagen tills Mona blir statsminister och upphäver den.


Det är bra att Tomas Eneroth tar iniativ till ett samtal om energipolitiken. Det är en alldeles för viktig fråga för att hanteras med knappa majoriteter och det borde träffas en överenskommelse som håller över en längre tid. Det gäller också för vårt parti att ta frågan på allvar och de överenskommelser som var med centern och vänstern och miljöparitet var inte bra och höll inte heller. Jag blev glad när jag såg Eneroths utsträckta hand. Vi måste garantera den elintensiva industrin energi till priser som gör att man är konkurrenskraftig i världen2008-07-14, 11:14  Permalink
Andra bloggar om:  


Förnamn och efternamn är obligatoriskt. E-postadress och webbadress är valfritt.
Skriv sedan din kommentar och klicka på Spara kommentar.

FÖRNAMN

EFTERNAMN

E-POSTADRESS (valfritt, publiceras ej)

WEBBADRESS (valfritt)


KOMMENTAR PÅ INLÄGGET
Regler för kommentarer

I den här bloggen eftersträvar vi en öppen debatt och välkomnar kommentarer. Men vi vill att tonen där vi tilltalar varandra är artig och att det som lyfts fram hör till ämnet för det inlägg som kommenteras.

Kommentarer som bryter mot följande punkter tas bort:
  • ej undertecknade med förnamn och efternamn
  • kränker andra personer eller utmålar dem som brottsliga
  • är rasistiska, homofobiska, sexistiska eller diskriminerande
  • innebär brott mot tystnadsplikten
  • uppmanar till brott eller annat som bryter mot lagen
Observera även att kommentarer med länkar till webbsidor innehållande något av ovanstående, inte är tillåtet, såvida det inte är av stor vikt i sammanhanget.

Din kommentar kan även bli borttaget om:
  • du använder hundratals utropstecken eller nonsensord
  • vi misstänker att skribenten inte använder sitt eget namn
Ägaren till respektive hemsida har dock rätt att, utöver dessa regler, själv avgöra vilka kommentarer som skall finnas i bloggen. Upprepade brott mot dessa regler kan innebära att du spärras från att kommentera i bloggen på hemsidan.

När en kommentar görs loggas IP-adress samt tidpunkten när kommentaren gjordes, vilket gör det möjligt att ta reda på från vilken dator kommentaren härstammar ifrån. Alla kommentarer som bryter mot svensk lag rapporteras till polis och Internetleverantör, vilket kan medföra fängelse och/eller böter samt att Internetleverantören stänger ner Internetuppkopplingen för personen som gjort kommentaren.


Se S-filmklipp med socialdemokrater
Laddar filmer...
VILL DU SE FLER S-KLIPP? BESÖK YOUTUBE.COM