TRANSLATE WEB PAGE   NÄTVERKSPORTALEN WWW.S-INFO.SE   BLOGGPORTALEN WWW.S-BLOGGAR.SE   FORUMPORTALEN WWW.S-FORUM.SE 

Det går bra för Umeå, trots VK,s Nordebo
Det har under många år gått mycket bra för Umeå och det vill vi att det ska göra i fortsättningen. Om du går in på kommunens hemsida och läser vidare under Näringsliv och arbete så finner du mer fakta. Nya jobb, mer befolkning ger ett bättre utbud av allt. Den här typen av uppgifter finns även på Allians för tillväxt,s hemsidor.

Jag har dessutom belyst detta ytterligare i en debattartikel som publicerades i gårdagens VK. Läser man däremot ledarsidan i VK gör den som vanligt, och som folkpartisterna oftast gör säger att inget händer. Jag hoppas verkligen att de som läser ledarsidan ändå ser att han verkligen är ute på grumligt vatten. Efter denna blogg kommer han säkert både på blogg och ledarsida påstå att han har rätt. Jag säger bara så här. Det finns mycket säkrare källor att ta reda på hur det går för Umeå än på VK,s ledarsida.

 

Expressen. Gör reklam för regeringsskifte i stället för maibombning
Efter att FRA lagen antagits av riksdagen så har Expressen inlett en mail-kampanj mot lagen och agerat för att alla som ogillar lagen ska maila till dom som röstat ja.

Jag är emot lagen och har talat om hur dum jag tycker den är och nu har ju Mona Sahlin sagt att den ska rivas upp. Varför jobbar inte Expressen då för att man vid nästa val ska byta regering i stället. Det här sättet med att forma gruppmail gillar jag inte trots att jag ogillar lagen och det är lika dumt som när skattebetalarnas förening höll på med samma sak2008-07-02, 10:23  Permalink
Andra bloggar om:  


Jag tyckte 'mail-bombningen' var ett bra initiativ. Varför skall man inte få framställa sin åsikt direkt till berörda politiker? Folk lämnar bland annat in protestlistor med namnunderskrifter. Vad är skillnaden med att de namnen kommer direkt från de som klagar och protesterar i e-brevlådan till berörda politiker än att någon politiker tar emot en bunt med namnunderskrifter och protestlistor?

Sedan är Expressen, med tanke på sin politiska färg, inte riktigt rätt tidning att uppmana till att arbeta eller propagera för regeringsskifte. Det är heller ingen dags-eller kvällstidnings uppgift att arbeta för regeringsskifte i vilket fall som helst.


Lennart Holmlund: Jag tycker det är bättre att man agerar före beslut och inte efter. Har alliansens ledamöter fått reda på i förhand hur folket tycker då kan det ha haft effekt och man har kanke fått fler ledamöter att gå emot detta kontollförslag.
Jag hoppas verkligen att det bara är tidningens ledarsida som är politisk och att Expressen inte är politisk på alla andra sidor för då har vi inte en oberoende press. Vi får väl vänta och höra om hela tidningen ska marknadsföra de liberala ideerna
Förnamn och efternamn är obligatoriskt. E-postadress och webbadress är valfritt.
Skriv sedan din kommentar och klicka på Spara kommentar.

FÖRNAMN

EFTERNAMN

E-POSTADRESS (valfritt, publiceras ej)

WEBBADRESS (valfritt)


KOMMENTAR PÅ INLÄGGET
Regler för kommentarer

I den här bloggen eftersträvar vi en öppen debatt och välkomnar kommentarer. Men vi vill att tonen där vi tilltalar varandra är artig och att det som lyfts fram hör till ämnet för det inlägg som kommenteras.

Kommentarer som bryter mot följande punkter tas bort:
  • ej undertecknade med förnamn och efternamn
  • kränker andra personer eller utmålar dem som brottsliga
  • är rasistiska, homofobiska, sexistiska eller diskriminerande
  • innebär brott mot tystnadsplikten
  • uppmanar till brott eller annat som bryter mot lagen
Observera även att kommentarer med länkar till webbsidor innehållande något av ovanstående, inte är tillåtet, såvida det inte är av stor vikt i sammanhanget.

Din kommentar kan även bli borttaget om:
  • du använder hundratals utropstecken eller nonsensord
  • vi misstänker att skribenten inte använder sitt eget namn
Ägaren till respektive hemsida har dock rätt att, utöver dessa regler, själv avgöra vilka kommentarer som skall finnas i bloggen. Upprepade brott mot dessa regler kan innebära att du spärras från att kommentera i bloggen på hemsidan.

När en kommentar görs loggas IP-adress samt tidpunkten när kommentaren gjordes, vilket gör det möjligt att ta reda på från vilken dator kommentaren härstammar ifrån. Alla kommentarer som bryter mot svensk lag rapporteras till polis och Internetleverantör, vilket kan medföra fängelse och/eller böter samt att Internetleverantören stänger ner Internetuppkopplingen för personen som gjort kommentaren.


Se S-filmklipp med socialdemokrater
Laddar filmer...
VILL DU SE FLER S-KLIPP? BESÖK YOUTUBE.COM