TRANSLATE WEB PAGE   NÄTVERKSPORTALEN WWW.S-INFO.SE   BLOGGPORTALEN WWW.S-BLOGGAR.SE   FORUMPORTALEN WWW.S-FORUM.SE 

Ja det går inte låta bli att kommentera även idag. Jag blev jätteglad över det besked Mona Sahlin gav igår så jag kanske slipper motionera till partikongressen. Jag är helt övertygad om att en socialdemokratisk partikongress sagt nej till lagen.

 

Muf basen hotar hoppa av, Reinfeldt en kommunpolitiker i södra Sverige blir politisk vilde och centerns ungdomsförbund i Västerbotten ska demonstrera mot lagen. Det tycker jag är löjligt agerande. Hon får väl ta de råd jag fick av Maud Olofsson när jag kritiserade hennes och regeringens politik. Då skrev hon ungefär så här: Du kan väl ringa mig istället för att framföra dina synpunkter i insändare.

 

 

* Motormännen
Den organisationen drev en mycket hård kampanj om sänkt bensinskatt inför förra riksdagsvalet och flera av nuvarande regeringspartierna gick ut med samma vallöfte. Motormännen fick en borglig regering som istället har höjt bensinskatten. Idag är motormännen lika tysta som en gråsten och vi har inte hört några protester alls.

 

Nu ska vi inte skylla hela höjningen av bensinpriset på regeringen utan det har stigit också av andra skäl. Men tänk hur högt priset skulle ha varit om dollarn stått kvar på samma höga nivå som för ett par år sedan. Låt oss dock gå tillbaka till motormännen och deras tysthet – en tysthet som gör att man nästan kan tro att motormännen var en del i den borgliga kampanjorganisationen inför förra valet.

 


* Sommarrepris 
Jag ska göra som TV gör under sommarmånaden och köra en gammal repris. Det är något som fortfarande retar mig och det är entrén till stadshuset från Skolgatan som liknar entrén till Auschwitz. Jag tycker en entré ska vara välkomnande och det är inte vår. Jag tycker det till och med borde gå att köra in med bil den vägen på parkeringen, ut går det inte. Jag behöver nog tala med de mina i tekniska nämnden om entrén för i dessa frågor får inte en kommunstyrelseordförande fatta beslut. Men kritiken kommer att finnas så länge det ser ut som det gör. Titta bara på likheterna.

 

entré

Entrén till Auschwitz

entré

Entré till stadshusetBra skrivet och bra drivet Lennart. Dock tycker jag det är viktigt att vi är flera som motionerar till kongressen, jag litar inte riktigt på partiledningens uthållighet i den här frågan så det är nog väldigt viktigt att kongressen sätter ned foten och pekar ut riktningen.
Förnamn och efternamn är obligatoriskt. E-postadress och webbadress är valfritt.
Skriv sedan din kommentar och klicka på Spara kommentar.

FÖRNAMN

EFTERNAMN

E-POSTADRESS (valfritt, publiceras ej)

WEBBADRESS (valfritt)


KOMMENTAR PÅ INLÄGGET
Regler för kommentarer

I den här bloggen eftersträvar vi en öppen debatt och välkomnar kommentarer. Men vi vill att tonen där vi tilltalar varandra är artig och att det som lyfts fram hör till ämnet för det inlägg som kommenteras.

Kommentarer som bryter mot följande punkter tas bort:
  • ej undertecknade med förnamn och efternamn
  • kränker andra personer eller utmålar dem som brottsliga
  • är rasistiska, homofobiska, sexistiska eller diskriminerande
  • innebär brott mot tystnadsplikten
  • uppmanar till brott eller annat som bryter mot lagen
Observera även att kommentarer med länkar till webbsidor innehållande något av ovanstående, inte är tillåtet, såvida det inte är av stor vikt i sammanhanget.

Din kommentar kan även bli borttaget om:
  • du använder hundratals utropstecken eller nonsensord
  • vi misstänker att skribenten inte använder sitt eget namn
Ägaren till respektive hemsida har dock rätt att, utöver dessa regler, själv avgöra vilka kommentarer som skall finnas i bloggen. Upprepade brott mot dessa regler kan innebära att du spärras från att kommentera i bloggen på hemsidan.

När en kommentar görs loggas IP-adress samt tidpunkten när kommentaren gjordes, vilket gör det möjligt att ta reda på från vilken dator kommentaren härstammar ifrån. Alla kommentarer som bryter mot svensk lag rapporteras till polis och Internetleverantör, vilket kan medföra fängelse och/eller böter samt att Internetleverantören stänger ner Internetuppkopplingen för personen som gjort kommentaren.


Se S-filmklipp med socialdemokrater
Laddar filmer...
VILL DU SE FLER S-KLIPP? BESÖK YOUTUBE.COM