TRANSLATE WEB PAGE   NÄTVERKSPORTALEN WWW.S-INFO.SE   BLOGGPORTALEN WWW.S-BLOGGAR.SE   FORUMPORTALEN WWW.S-FORUM.SE 

Umeå är faktiskt bäst i världen och igår fick en delegation från Umeåregionen ta emot priset i FN skrapan i New York. Priset var "United Nations Public Service Award", dvs. bästa innovation inom offentlig sektor för vårt biblioteksprojekt 'Bibliotek 2007'.

 

Jag valde själv att stanna hemma istället för att åka och hämta priset men det fanns en delegation på plats. Vi ska vara stolta över priset men jag kan konstatera att division 5 matcher i fotboll får större mediautrymme. Vi som varit med under hela resan är i alla fall jättestolta över de internationella framgångarna som projektet fått.


* Fuskande mäklare
Idag har vi fått reda på att i Stockholm misstänks nästan alla för fusk. 91 av 118 som granskats fuskar och hade dolt provisioner för miljoner. I 3 av fyra fall misstänks skattebrott.


Att klämma åt fuskarna är självklart helt rätt men min undran är ganska enkel och det är om kunderna verkligen törs lita på mäklarna? Är de budgivningar och annat som man sysslar med fritt från fusk? Här ska myndigheterna syna hur man sköter skatter och så men vem bevakar kundernas intresse?2008-06-24, 09:14  Permalink
Andra bloggar om:  


Förnamn och efternamn är obligatoriskt. E-postadress och webbadress är valfritt.
Skriv sedan din kommentar och klicka på Spara kommentar.

FÖRNAMN

EFTERNAMN

E-POSTADRESS (valfritt, publiceras ej)

WEBBADRESS (valfritt)


KOMMENTAR PÅ INLÄGGET
Regler för kommentarer

I den här bloggen eftersträvar vi en öppen debatt och välkomnar kommentarer. Men vi vill att tonen där vi tilltalar varandra är artig och att det som lyfts fram hör till ämnet för det inlägg som kommenteras.

Kommentarer som bryter mot följande punkter tas bort:
  • ej undertecknade med förnamn och efternamn
  • kränker andra personer eller utmålar dem som brottsliga
  • är rasistiska, homofobiska, sexistiska eller diskriminerande
  • innebär brott mot tystnadsplikten
  • uppmanar till brott eller annat som bryter mot lagen
Observera även att kommentarer med länkar till webbsidor innehållande något av ovanstående, inte är tillåtet, såvida det inte är av stor vikt i sammanhanget.

Din kommentar kan även bli borttaget om:
  • du använder hundratals utropstecken eller nonsensord
  • vi misstänker att skribenten inte använder sitt eget namn
Ägaren till respektive hemsida har dock rätt att, utöver dessa regler, själv avgöra vilka kommentarer som skall finnas i bloggen. Upprepade brott mot dessa regler kan innebära att du spärras från att kommentera i bloggen på hemsidan.

När en kommentar görs loggas IP-adress samt tidpunkten när kommentaren gjordes, vilket gör det möjligt att ta reda på från vilken dator kommentaren härstammar ifrån. Alla kommentarer som bryter mot svensk lag rapporteras till polis och Internetleverantör, vilket kan medföra fängelse och/eller böter samt att Internetleverantören stänger ner Internetuppkopplingen för personen som gjort kommentaren.


Se S-filmklipp med socialdemokrater
Laddar filmer...
VILL DU SE FLER S-KLIPP? BESÖK YOUTUBE.COM