TRANSLATE WEB PAGE   NÄTVERKSPORTALEN WWW.S-INFO.SE   BLOGGPORTALEN WWW.S-BLOGGAR.SE   FORUMPORTALEN WWW.S-FORUM.SE 

Midsommarvädret har väl inte varit det bästa och kallblåsten kommer vi inte att sakna om och när den försvinner. Vi brukar som vanligt vara i Långvattnet med våra vänner och även Magnus, Maria och barnbarnet Tilde dyker upp på midsommardagen. Nu har de nya mjärdarna legat i vattnet över natten så förmiddagen har tiden gått till att byxa abborrar, det är en verklig delikatess och jag har inte mött någon som inte gillar denna utsökta maträtt när det är benfritt.
Fotbolls EM
I går fick vi än en gång se vilket fantastiskt lag Ryssland har och jag tippade ju att de skulle slå Sverige lätt vilket skedde. Media däremot borde skämmas på det sätt som fotbolls EM skrivits om. Jag för min del är inte säker att många av de reportrar som skrivit inte minst om Sverige kan något om fotboll och att de skrivit upp vårt landslag som on de skulle vara ett av de bästa i Europa. Så är det inte och jag tycker vi i stort sett borde vara nöjda med vad de presenterat. Seger över Grekland, stryk på mållinjen mot Spanien och stryk mot ett jättebra Ryssland. Idag får vi se om Tyskarna lyckas stå emot anstormningen från Turkiet.
Idrott och lite trav.
Idag så är det åter Formel 1 och jag hoppas verkligen på finsk seger och Räikkönen och Ferrari. Finland har haft lätt att få fram bra bilförare gentemot Sverige. Vi har ju också V75 idag och det ser svårt ut. Nu är det som tur är inte jag som ska göra vårt bolags V75 men nog tror jag Jaded har en mycket bra chans när Stig H Johansson ställer upp med sin reserv, Robis Ingo som visserligen inte är någon dålig häst men Jaded borde han inte rå på.
Fra-lagen
Den lagen har väckt mycket stor kritik från många håll och partipiskorna ven för att få in alla i fållan. Socialdemokraterna röstade emot av vad jag förstått men däremot tycker jag att partiledningen med Mona Sahlin varit alldeles för tyst i frågan. Jag har tidigare tipsat om att detta kan vara en bra återställare att gå till val på och även ge oss ännu bättre förtroende hos den unga generationen. Lagen måste rivas upp vid ett regeringsskifte i dess nuvarande form och ingen ska behöva avlyssnas eller avläsas om det inte finns några brottsmisstankar mot personen i fråga. Datorer och Internet är ett globalt nätverk och att kunna avlyssnas när man passerar landets gräns är hel fel och att Sverige går längre än något annat land är inget annat än skam. Nu när lagen är tagen har de liberala ledarskribenterna också tystnat och finner sig i övervakningen


Håller med dig Lennart om att partiledningen är alldeles för tyst i FRA-frågan.
Eller håller man med borgarna innerst inne och gläds åt att själv ha sluppit driva genom förslaget?
Jag skulle faktiskt inte bli jätteförvånad om så är fallet, för det är allmänt känt att partiets ledande skikt inte är helt utan övervakningsförespråkare.
Förnamn och efternamn är obligatoriskt. E-postadress och webbadress är valfritt.
Skriv sedan din kommentar och klicka på Spara kommentar.

FÖRNAMN

EFTERNAMN

E-POSTADRESS (valfritt, publiceras ej)

WEBBADRESS (valfritt)


KOMMENTAR PÅ INLÄGGET
Regler för kommentarer

I den här bloggen eftersträvar vi en öppen debatt och välkomnar kommentarer. Men vi vill att tonen där vi tilltalar varandra är artig och att det som lyfts fram hör till ämnet för det inlägg som kommenteras.

Kommentarer som bryter mot följande punkter tas bort:
  • ej undertecknade med förnamn och efternamn
  • kränker andra personer eller utmålar dem som brottsliga
  • är rasistiska, homofobiska, sexistiska eller diskriminerande
  • innebär brott mot tystnadsplikten
  • uppmanar till brott eller annat som bryter mot lagen
Observera även att kommentarer med länkar till webbsidor innehållande något av ovanstående, inte är tillåtet, såvida det inte är av stor vikt i sammanhanget.

Din kommentar kan även bli borttaget om:
  • du använder hundratals utropstecken eller nonsensord
  • vi misstänker att skribenten inte använder sitt eget namn
Ägaren till respektive hemsida har dock rätt att, utöver dessa regler, själv avgöra vilka kommentarer som skall finnas i bloggen. Upprepade brott mot dessa regler kan innebära att du spärras från att kommentera i bloggen på hemsidan.

När en kommentar görs loggas IP-adress samt tidpunkten när kommentaren gjordes, vilket gör det möjligt att ta reda på från vilken dator kommentaren härstammar ifrån. Alla kommentarer som bryter mot svensk lag rapporteras till polis och Internetleverantör, vilket kan medföra fängelse och/eller böter samt att Internetleverantören stänger ner Internetuppkopplingen för personen som gjort kommentaren.


Se S-filmklipp med socialdemokrater
Laddar filmer...
VILL DU SE FLER S-KLIPP? BESÖK YOUTUBE.COM