TRANSLATE WEB PAGE   NÄTVERKSPORTALEN WWW.S-INFO.SE   BLOGGPORTALEN WWW.S-BLOGGAR.SE   FORUMPORTALEN WWW.S-FORUM.SE 

Nya moderaterna
Ja visst är det ett helt nytt synsätt bland dagens moderater även om det finns kvar lite gamla i regeringen. De nya moderaterna går in på ett kontrollsamhälle som vi inte sett maken till i det moderna Europa. Inget enda land har gått så lång som Sverige i denna fråga.

Att kunna avlyssna folk som man nu gör med den nya Fra-lagen måste. I gårdagens Expressen var det också där två jurister vill pröva lagen i Europadomstolen. De nya moderaterna inför ett kontrollsamhälle helt i stil med gamla kommunister men rätten att vidta stridsåtgärder för att försvara den Svenska modellen med kollektivavtal den vill man försämra. Måhända vill man som i många andra länder där inte kollektivavtalen är grunden för lönebildningen införa en statlig lönepolitik. Är vi på väg till statssocialismen med de nya moderaterna.
Isa som jobbar för att få utländskt kapital till Sverige säger att utländska företag inte kommer att investera i landet. Mona Sahlin här gäller det att vi socialdemokrater avskaffar lagen i nuvarande form.
De gamla moderaterna med Carl Bildt som sysslat med vuxenmobbing av Lars Danielsson verka ha fått ge efter för påtryckningarna från högre ort. Det är ett mycket märkligt agerade att försöka stoppa en person som varit tjänstledig för politiska uppdrag att gå tillbaka till jobbet och försöka frysa ut han där
Fotbolls EM
I går fick vi än en gång se ett lag kämpa ända tills slutsignalen har gått. Turkiet har nu vänt två matcher i slutet. Tänk om det funnits sånt go och sån vilja i vårt kära Svenska landslag.
Fiska
Att prova och dra upp lite firrar tillhör också sommaren. Jag brukar faktiskt dra upp en hel del abborrar och jag tar dom framförallt med mete och spinnare och några gånger med nät. Nu ska jag dessutom prova mina nyinköpta mjärdar och se om det inte går att locka in dom där. Sedan är det bar att filea och byxa ”borrarna”, steka dom i smör och äta mandelpotatis till och jag ska erkänna att det har jag faktiskt blivit riktigt duktiga på att göra.Så vilken inställning har du till FRA-förslaget? Är du beredd att stå upp för förbudet mot avlyssning utan brottsmisstanke? Annars är du inte bättre än alliansen.
Förnamn och efternamn är obligatoriskt. E-postadress och webbadress är valfritt.
Skriv sedan din kommentar och klicka på Spara kommentar.

FÖRNAMN

EFTERNAMN

E-POSTADRESS (valfritt, publiceras ej)

WEBBADRESS (valfritt)


KOMMENTAR PÅ INLÄGGET
Regler för kommentarer

I den här bloggen eftersträvar vi en öppen debatt och välkomnar kommentarer. Men vi vill att tonen där vi tilltalar varandra är artig och att det som lyfts fram hör till ämnet för det inlägg som kommenteras.

Kommentarer som bryter mot följande punkter tas bort:
  • ej undertecknade med förnamn och efternamn
  • kränker andra personer eller utmålar dem som brottsliga
  • är rasistiska, homofobiska, sexistiska eller diskriminerande
  • innebär brott mot tystnadsplikten
  • uppmanar till brott eller annat som bryter mot lagen
Observera även att kommentarer med länkar till webbsidor innehållande något av ovanstående, inte är tillåtet, såvida det inte är av stor vikt i sammanhanget.

Din kommentar kan även bli borttaget om:
  • du använder hundratals utropstecken eller nonsensord
  • vi misstänker att skribenten inte använder sitt eget namn
Ägaren till respektive hemsida har dock rätt att, utöver dessa regler, själv avgöra vilka kommentarer som skall finnas i bloggen. Upprepade brott mot dessa regler kan innebära att du spärras från att kommentera i bloggen på hemsidan.

När en kommentar görs loggas IP-adress samt tidpunkten när kommentaren gjordes, vilket gör det möjligt att ta reda på från vilken dator kommentaren härstammar ifrån. Alla kommentarer som bryter mot svensk lag rapporteras till polis och Internetleverantör, vilket kan medföra fängelse och/eller böter samt att Internetleverantören stänger ner Internetuppkopplingen för personen som gjort kommentaren.


Se S-filmklipp med socialdemokrater
Laddar filmer...
VILL DU SE FLER S-KLIPP? BESÖK YOUTUBE.COM