TRANSLATE WEB PAGE   NÄTVERKSPORTALEN WWW.S-INFO.SE   BLOGGPORTALEN WWW.S-BLOGGAR.SE   FORUMPORTALEN WWW.S-FORUM.SE 

Midsommarafton
Jag får väl börja med att önska alla en glad och trevlig midsommarafton. Vädret är väl i stort som vanligt på midsommar, det regnar och är kallt men det ansvaret tar jag inte på mig.
Som vanligt kommer våra vänner från Täfteå hit och vi börjar som alltid med lunch, och det brukar bli lite spel alltifrån trav till sällskapspel. Vi brukar även göra en liten tripp ut i skogen och fika om vädret tillåter men dig ser det mörkt ut.
Skäms ICA och Konsum
Till midsommar finns alltid några givna maträtter och speciellt ska det vara rullströmming som Inger är suverän på att göra om det finns bra råvaror. När jag var ute och skulle köpa strömming i centrum både på ICA, Konsum fanns inga riktiga strömmingsfiler. Visserligen sålde man vad man sa var strömming men det var strömming från västkusten då är det små sillar även om de är stora gentemot strömming som var stora gentemot strömming. Båda butikerna hade samma sort och då tippar jag att man har samma leverantör. Jag tycker det är ynkligt att man inte kan köpa av de fiskare som ändå finns lokalt här i trakten så vi får köpa riktig strömming till midsommar. Det behövs skärpning om vi ska ha förtroende för våra livsmedelsleverantörer.
Kontrollsamhället
Kontrollsamhället blir värre med den politik regeringen nu tänker föra med så kalla FRA. Det är precis som under kommunisttiden att man ska kontrolleras in i minsta detalj även om man inte är misstänkt för något. Nu börja vi redan få se andra effekter som att stora dataföretag inte lägger sin verksamhet i Sverige utan väljer andra länder. Här är det viktigare med hushållsnära tjänster som framtidens yrken
GLAD MIDSOMMARHIV. Läget kritiskt. Katastrofens omfattning i dagsläget går i dagen först om tio år. Vi inväntar en halvårsrapport från Smittskyddsinstitutet. Den kommer att presenteras i skymundan. Makthavarna iakttar största möjliga tyssssssstnad. De förtjänar djupaste misstro. Det förekommer ingen HIV-prevention överhuvud taget. Gummistrategin fungerar inte.

http://www.dn.se/DNet/jsp/polopoly.jsp?d=572&a=796170

Sanningen retar mörka krafter som vill mörklägga hela saken. Porreländet propagerar för dödligt sexbeteende. Det gör ingen någon åt. Inte krogslasket heller. Sanningen måste köras ner i halsen på folk mer eller mindre med våld. Det är vad läget kräver. Med denna fasansfulla blodsmitta tar man inga risker alls. Det är monogami eller avhållsamhet som gäller, och så enkelt är det.
Förnamn och efternamn är obligatoriskt. E-postadress och webbadress är valfritt.
Skriv sedan din kommentar och klicka på Spara kommentar.

FÖRNAMN

EFTERNAMN

E-POSTADRESS (valfritt, publiceras ej)

WEBBADRESS (valfritt)


KOMMENTAR PÅ INLÄGGET
Regler för kommentarer

I den här bloggen eftersträvar vi en öppen debatt och välkomnar kommentarer. Men vi vill att tonen där vi tilltalar varandra är artig och att det som lyfts fram hör till ämnet för det inlägg som kommenteras.

Kommentarer som bryter mot följande punkter tas bort:
  • ej undertecknade med förnamn och efternamn
  • kränker andra personer eller utmålar dem som brottsliga
  • är rasistiska, homofobiska, sexistiska eller diskriminerande
  • innebär brott mot tystnadsplikten
  • uppmanar till brott eller annat som bryter mot lagen
Observera även att kommentarer med länkar till webbsidor innehållande något av ovanstående, inte är tillåtet, såvida det inte är av stor vikt i sammanhanget.

Din kommentar kan även bli borttaget om:
  • du använder hundratals utropstecken eller nonsensord
  • vi misstänker att skribenten inte använder sitt eget namn
Ägaren till respektive hemsida har dock rätt att, utöver dessa regler, själv avgöra vilka kommentarer som skall finnas i bloggen. Upprepade brott mot dessa regler kan innebära att du spärras från att kommentera i bloggen på hemsidan.

När en kommentar görs loggas IP-adress samt tidpunkten när kommentaren gjordes, vilket gör det möjligt att ta reda på från vilken dator kommentaren härstammar ifrån. Alla kommentarer som bryter mot svensk lag rapporteras till polis och Internetleverantör, vilket kan medföra fängelse och/eller böter samt att Internetleverantören stänger ner Internetuppkopplingen för personen som gjort kommentaren.


Se S-filmklipp med socialdemokrater
Laddar filmer...
VILL DU SE FLER S-KLIPP? BESÖK YOUTUBE.COM