TRANSLATE WEB PAGE   NÄTVERKSPORTALEN WWW.S-INFO.SE   BLOGGPORTALEN WWW.S-BLOGGAR.SE   FORUMPORTALEN WWW.S-FORUM.SE 

Igår var jag ute på en lång promenad efter älven som jag skrev om och lyssnade på radion och det intressanta var inte enbart att centerns Olle Edblom tvingades erkänna att högeralliansen skär i sjukvården genom att inte räkna upp stadsbidragen. De räknar ju inte upp för pengarna har använts för skattesänkningar och skatt är det enda det offentliga finansieras genom och då blir det mindre välfärd


Under samma promenad hörde jag en del om det inre upproret inom moderaterna som också har att göra med skattesänkningar. Det drabbar också försvaret och vi har ju inte haft svårt att se att vi behöver ett annorlunda försvar i framtiden än det gamla, men då gäller hur det nya ska se ut. Den person som man pratade med i radion var nog mer åt det hållet att gamla förbandstanken var den rätta om jag uppfattade det rätt, och han ville i stället skära i tex. FOI och då kommer ytterligare ett angrepp på Umeå som ort och det kanske är det som är meningen att allt ska söderut. En sak är ju om inte den typ av verksamhet behövs, men många bedömare menar ju att FOI har en avgörande roll i det nya försvaret och att förse oss med kunskaper genom forskning Har man andra hotbilder måste det ju vara helt fel att ta bort den typ av forskning som finns inom FOI. Dom ligger ju kunskapsmässigt långt framme inom många områden och säljer ju en hel del både forskning och uppdrag till andra länder. De har ju gjort stora insatser i kunskapsuppbyggnaden om farliga vapen i Irak och på andra ställen. Anders Ågren får nu visa att han tror på det nya försvaret med framstående forskning och analyser om de hotbilder som finns förutom invasionsstyrkor.Förnamn och efternamn är obligatoriskt. E-postadress och webbadress är valfritt.
Skriv sedan din kommentar och klicka på Spara kommentar.

FÖRNAMN

EFTERNAMN

E-POSTADRESS (valfritt, publiceras ej)

WEBBADRESS (valfritt)


KOMMENTAR PÅ INLÄGGET
Regler för kommentarer

I den här bloggen eftersträvar vi en öppen debatt och välkomnar kommentarer. Men vi vill att tonen där vi tilltalar varandra är artig och att det som lyfts fram hör till ämnet för det inlägg som kommenteras.

Kommentarer som bryter mot följande punkter tas bort:
  • ej undertecknade med förnamn och efternamn
  • kränker andra personer eller utmålar dem som brottsliga
  • är rasistiska, homofobiska, sexistiska eller diskriminerande
  • innebär brott mot tystnadsplikten
  • uppmanar till brott eller annat som bryter mot lagen
Observera även att kommentarer med länkar till webbsidor innehållande något av ovanstående, inte är tillåtet, såvida det inte är av stor vikt i sammanhanget.

Din kommentar kan även bli borttaget om:
  • du använder hundratals utropstecken eller nonsensord
  • vi misstänker att skribenten inte använder sitt eget namn
Ägaren till respektive hemsida har dock rätt att, utöver dessa regler, själv avgöra vilka kommentarer som skall finnas i bloggen. Upprepade brott mot dessa regler kan innebära att du spärras från att kommentera i bloggen på hemsidan.

När en kommentar görs loggas IP-adress samt tidpunkten när kommentaren gjordes, vilket gör det möjligt att ta reda på från vilken dator kommentaren härstammar ifrån. Alla kommentarer som bryter mot svensk lag rapporteras till polis och Internetleverantör, vilket kan medföra fängelse och/eller böter samt att Internetleverantören stänger ner Internetuppkopplingen för personen som gjort kommentaren.


Se S-filmklipp med socialdemokrater
Laddar filmer...
VILL DU SE FLER S-KLIPP? BESÖK YOUTUBE.COM