TRANSLATE WEB PAGE   NÄTVERKSPORTALEN WWW.S-INFO.SE   BLOGGPORTALEN WWW.S-BLOGGAR.SE   FORUMPORTALEN WWW.S-FORUM.SE 

Idag är det åter en strålande dag och det blir en del frivillig motion när vintern ska städas bort och blomsterrabatterna rensas. Det är ett trevligt jobb man ser egentligen hur sommaren närmar sig dag för dag. Nu när värmen kommit så snabbt så är det också risk för höga vattenflöden. Det skulle smälta lite långsammare så energin gick att ta tillvara bättre.
Mat eller drivmedel
Det är en stor och global utmaning för mänskligheten den närmsta tiden. Matpriserna har skjutit i höjden och ett kilo ris kostar i Nordkorea nästan en hel månadslön. Nu har ju det landet levt en längre tid under den hemska kommunismen men matpriserna har stigit mycket i andra delar av välden och Afrika står åter inför en svältkatastrof. FN,s sändebud för livsmedel vill ha ett femårigt stopp för biobränslen och att mat odlas på fälten i stället. Nu är det den rika världen som tvingar över arealen till att odla grödor som går att framställa biobränslen av. Frankrike där subventionerar man fram från vin där det i stort sett gå åt lika mycket energi vid framställningen som det ger i bränsle. Ytterligare ett vansinne.
Vårdnadsbidraget blir dyrare
Kostnaderna för införandet av vårdnadsbidraget i Stockholm blir dubbelt så dyrt som man räknade med när det skulle införas. Även kvinnofällor kostar pengar


2008-05-03, 12:06  Permalink
Andra bloggar om:  


Förnamn och efternamn är obligatoriskt. E-postadress och webbadress är valfritt.
Skriv sedan din kommentar och klicka på Spara kommentar.

FÖRNAMN

EFTERNAMN

E-POSTADRESS (valfritt, publiceras ej)

WEBBADRESS (valfritt)


KOMMENTAR PÅ INLÄGGET
Regler för kommentarer

I den här bloggen eftersträvar vi en öppen debatt och välkomnar kommentarer. Men vi vill att tonen där vi tilltalar varandra är artig och att det som lyfts fram hör till ämnet för det inlägg som kommenteras.

Kommentarer som bryter mot följande punkter tas bort:
  • ej undertecknade med förnamn och efternamn
  • kränker andra personer eller utmålar dem som brottsliga
  • är rasistiska, homofobiska, sexistiska eller diskriminerande
  • innebär brott mot tystnadsplikten
  • uppmanar till brott eller annat som bryter mot lagen
Observera även att kommentarer med länkar till webbsidor innehållande något av ovanstående, inte är tillåtet, såvida det inte är av stor vikt i sammanhanget.

Din kommentar kan även bli borttaget om:
  • du använder hundratals utropstecken eller nonsensord
  • vi misstänker att skribenten inte använder sitt eget namn
Ägaren till respektive hemsida har dock rätt att, utöver dessa regler, själv avgöra vilka kommentarer som skall finnas i bloggen. Upprepade brott mot dessa regler kan innebära att du spärras från att kommentera i bloggen på hemsidan.

När en kommentar görs loggas IP-adress samt tidpunkten när kommentaren gjordes, vilket gör det möjligt att ta reda på från vilken dator kommentaren härstammar ifrån. Alla kommentarer som bryter mot svensk lag rapporteras till polis och Internetleverantör, vilket kan medföra fängelse och/eller böter samt att Internetleverantören stänger ner Internetuppkopplingen för personen som gjort kommentaren.


Se S-filmklipp med socialdemokrater
Laddar filmer...
VILL DU SE FLER S-KLIPP? BESÖK YOUTUBE.COM