TRANSLATE WEB PAGE   NÄTVERKSPORTALEN WWW.S-INFO.SE   BLOGGPORTALEN WWW.S-BLOGGAR.SE   FORUMPORTALEN WWW.S-FORUM.SE 

Det som rubriken anger är ingen nyhet. Så har det varit tidigare när högerpartier styrt och nu har det hänt efter lite drygt ett år med högerstyre. Det byggs i princip nästan inga små hyresrätter eller trivselboenden sedan investeringsbidraget togs bort. Detta då kvm-hyran i små lägenheterna blir för dyr vilket är till nackdel för både gamla och unga. Samtidigt har pensionärer och studenter inte fått de skattesänkningar som de välbeställda har fått.


* Miljöpartiet en svikare
Jag har i tidigare bloggar kommenterat Miljöpartiet och att de inte går att lita på. I Umeå stoppade man vägbygget som skulle ha gett en bättre miljö. Nu kryper man också under täcket på högeralliansen och köper gammal högerpolitik. En politik som går ut på att folk utanför EU ska kunna få arbetstillstånd utan inblandning från facket och arbetsförmedlingen. Ett förslag som ger lönedumpning.


Jag ställer frågan varför vi ska hålla på och förhandla med Mp om helheter i politiken då de ibland får fri lejd till gamla högerförslag som att sätta arbetsrätten och facket åt sidan? Mona du bör tänka dig för när det gäller miljöpartiet. Till viss del är de fackföreningsfientliga och anarkistiska. De ogillar tillväxt och tror på medborgarlön utan krav på folk – flum som jag kallar det.I detta aland har vi haft bostadsbrist sedan 2:a världskriget. Under hela tiden, och fortfarande, är det i det stora hela socialdemokratisk politik som styrt bostadsmarknaden.

Då är det faktiskt ganska svagt att komma med att skulden är högerregeringens.

Du måste vara en gammal klassik högermänniska som sitter och kritiserar andra. Du ser väl att bostadsbristen ökar. Unga och gamla har inte råd att flytta in i nya lägenheter med den här regeringens politik. Dessutom får alla utom i Täby och andra högerkommuner mycket högre fastighetsskatt nu
Jag tycker alla ska ut och demonstrera mot den förda bostadspolitiken i morgon, ung som gammal
Förnamn och efternamn är obligatoriskt. E-postadress och webbadress är valfritt.
Skriv sedan din kommentar och klicka på Spara kommentar.

FÖRNAMN

EFTERNAMN

E-POSTADRESS (valfritt, publiceras ej)

WEBBADRESS (valfritt)


KOMMENTAR PÅ INLÄGGET
Regler för kommentarer

I den här bloggen eftersträvar vi en öppen debatt och välkomnar kommentarer. Men vi vill att tonen där vi tilltalar varandra är artig och att det som lyfts fram hör till ämnet för det inlägg som kommenteras.

Kommentarer som bryter mot följande punkter tas bort:
  • ej undertecknade med förnamn och efternamn
  • kränker andra personer eller utmålar dem som brottsliga
  • är rasistiska, homofobiska, sexistiska eller diskriminerande
  • innebär brott mot tystnadsplikten
  • uppmanar till brott eller annat som bryter mot lagen
Observera även att kommentarer med länkar till webbsidor innehållande något av ovanstående, inte är tillåtet, såvida det inte är av stor vikt i sammanhanget.

Din kommentar kan även bli borttaget om:
  • du använder hundratals utropstecken eller nonsensord
  • vi misstänker att skribenten inte använder sitt eget namn
Ägaren till respektive hemsida har dock rätt att, utöver dessa regler, själv avgöra vilka kommentarer som skall finnas i bloggen. Upprepade brott mot dessa regler kan innebära att du spärras från att kommentera i bloggen på hemsidan.

När en kommentar görs loggas IP-adress samt tidpunkten när kommentaren gjordes, vilket gör det möjligt att ta reda på från vilken dator kommentaren härstammar ifrån. Alla kommentarer som bryter mot svensk lag rapporteras till polis och Internetleverantör, vilket kan medföra fängelse och/eller böter samt att Internetleverantören stänger ner Internetuppkopplingen för personen som gjort kommentaren.


Se S-filmklipp med socialdemokrater
Laddar filmer...
VILL DU SE FLER S-KLIPP? BESÖK YOUTUBE.COM