TRANSLATE WEB PAGE   NÄTVERKSPORTALEN WWW.S-INFO.SE   BLOGGPORTALEN WWW.S-BLOGGAR.SE   FORUMPORTALEN WWW.S-FORUM.SE 

Sportrubrikerna handlar snart mer om alla återbud till hockey-VM än om det idrottsliga. Det behövs ett nytt system världen över. Ska hockeyn blomstra så ska de bästa spelarna spela i VM. I fotboll hör man aldrig att någon avstår från landslagsspel bara för att man inte vill. Där är det en del i karriärvägen att få representera landet och så är det i hela världen.


Ishockey som är en liten sport internationellt sett om man menar deltagande länder har nog skämt bort sina spelare. Det borde finnas klausuler i alla former av kontrakt att spelarna ska ställa upp i respektive lands landslag om de blir uttagna. Då blir det naturligt för alla. Självklart ska man inte spela om man är skadad. Men idrotten behöver sina idoler och sin publik som betalar deras löner. Då ska landslagsspel vara en självklarhet för de som platsar.

* Osanningar som flukturerar
Jag vet inte hur många gånger jag blivit uppringd av simklubben då det hörs ha fått uppgifter att vi är på väg att gå ifrån en 50-meters bassäng. Jag säger än en gång; lögn och förbannad dikt. Det är samma person som gång på gång far fram med osanningar i detta ärende och jag är djupt förvånad över att simklubben ens orkar lyssna.
Varje gång detta sker så minskar förtroendet. 

 

En klubb som vet vad vi har sagt, vet också att alla beslut är offentliga. Lita därför inte på ljug för det avslöjar sig självt. Ljuger man en gång brukar det bli fler. Varför denna person far med osanningar kan man fråga sig men kanske för att bli lyssnad på eller att det är en njutning när man ser reaktionerna. Jag avstår från att säga vem men är övertygad om att klubben vet.2008-04-24, 17:00  Permalink
Andra bloggar om:  


Förnamn och efternamn är obligatoriskt. E-postadress och webbadress är valfritt.
Skriv sedan din kommentar och klicka på Spara kommentar.

FÖRNAMN

EFTERNAMN

E-POSTADRESS (valfritt, publiceras ej)

WEBBADRESS (valfritt)


KOMMENTAR PÅ INLÄGGET
Regler för kommentarer

I den här bloggen eftersträvar vi en öppen debatt och välkomnar kommentarer. Men vi vill att tonen där vi tilltalar varandra är artig och att det som lyfts fram hör till ämnet för det inlägg som kommenteras.

Kommentarer som bryter mot följande punkter tas bort:
  • ej undertecknade med förnamn och efternamn
  • kränker andra personer eller utmålar dem som brottsliga
  • är rasistiska, homofobiska, sexistiska eller diskriminerande
  • innebär brott mot tystnadsplikten
  • uppmanar till brott eller annat som bryter mot lagen
Observera även att kommentarer med länkar till webbsidor innehållande något av ovanstående, inte är tillåtet, såvida det inte är av stor vikt i sammanhanget.

Din kommentar kan även bli borttaget om:
  • du använder hundratals utropstecken eller nonsensord
  • vi misstänker att skribenten inte använder sitt eget namn
Ägaren till respektive hemsida har dock rätt att, utöver dessa regler, själv avgöra vilka kommentarer som skall finnas i bloggen. Upprepade brott mot dessa regler kan innebära att du spärras från att kommentera i bloggen på hemsidan.

När en kommentar görs loggas IP-adress samt tidpunkten när kommentaren gjordes, vilket gör det möjligt att ta reda på från vilken dator kommentaren härstammar ifrån. Alla kommentarer som bryter mot svensk lag rapporteras till polis och Internetleverantör, vilket kan medföra fängelse och/eller böter samt att Internetleverantören stänger ner Internetuppkopplingen för personen som gjort kommentaren.


Se S-filmklipp med socialdemokrater
Laddar filmer...
VILL DU SE FLER S-KLIPP? BESÖK YOUTUBE.COM