TRANSLATE WEB PAGE   NÄTVERKSPORTALEN WWW.S-INFO.SE   BLOGGPORTALEN WWW.S-BLOGGAR.SE   FORUMPORTALEN WWW.S-FORUM.SE 

Sören och jag har ofta samma uppfattning i de flesta frågor som de rör grundläggande politiska värderingarna, som frågor om skattepolitiken, arbetsmarknadspolitiken, välfärdspolitiken och inte minst energipolitiken.

 

Däremot har vi nog lite skillnad i uppfattningen i en del frågor - så till vida om EU är bra eller inte. Däremot inte när det gäller de fackliga rättigheterna där EU nu vill pröva om den svenska regeringen gör fel som håller på med de tidsbegränsade anställningarna.

Hörde dock att Sören funderar på Junilistan och då faller all den uppskattning jag har. Sjunk inte så lågt i din syn på EU frågan att du går till Junilistan. Ett parti som grundades av en f.d. chefsekonom i en bank som åkte runt och talade om vad politiken skulle göra för att ekonomin skulle gå bra.

 

Men i den bank han var chefsekonom kunde han inte ge råd inåt så banken blev orsaken till en bankkris i vårt land. Samma sak som nu händer med bankvärden i USA där bankernas ansvar totalt försvunnit. 2008-04-23, 07:58  Permalink
Andra bloggar om:  


Ja jag har i ett par inlägg frågat vart han skulle ta vägen?
Tanken runt att gå över till Junilistan var jag på skämt beredd att föreslå nu då dom står utan ledare.
Ja jag hoppas att Junilistan kan vara en plats för honom.. bra för alla parter anser jag.. Han får väl stöka om i Junilistan så det passar hand i handske.
Ska bli intressant detta..

Folke Andersson
Går Wibe till Junilistan är det i så fall inte första gången en socialdemokrat gör så. En viss Nils Lundgren citerades och uttalade sig under många år som just socialdemokrat.


Lennart Holmlund: Det stämmer men Nils Lundgren har aldrig suttit i riksdagen eller EU parlamentet för socialdemokraterna. Jag tyckte aldrig att Lundgren förde fram några socialdemokratiska värderingar han påstod bara att han var. Jag vet inte om han ens varit medlem
Förnamn och efternamn är obligatoriskt. E-postadress och webbadress är valfritt.
Skriv sedan din kommentar och klicka på Spara kommentar.

FÖRNAMN

EFTERNAMN

E-POSTADRESS (valfritt, publiceras ej)

WEBBADRESS (valfritt)


KOMMENTAR PÅ INLÄGGET
Regler för kommentarer

I den här bloggen eftersträvar vi en öppen debatt och välkomnar kommentarer. Men vi vill att tonen där vi tilltalar varandra är artig och att det som lyfts fram hör till ämnet för det inlägg som kommenteras.

Kommentarer som bryter mot följande punkter tas bort:
  • ej undertecknade med förnamn och efternamn
  • kränker andra personer eller utmålar dem som brottsliga
  • är rasistiska, homofobiska, sexistiska eller diskriminerande
  • innebär brott mot tystnadsplikten
  • uppmanar till brott eller annat som bryter mot lagen
Observera även att kommentarer med länkar till webbsidor innehållande något av ovanstående, inte är tillåtet, såvida det inte är av stor vikt i sammanhanget.

Din kommentar kan även bli borttaget om:
  • du använder hundratals utropstecken eller nonsensord
  • vi misstänker att skribenten inte använder sitt eget namn
Ägaren till respektive hemsida har dock rätt att, utöver dessa regler, själv avgöra vilka kommentarer som skall finnas i bloggen. Upprepade brott mot dessa regler kan innebära att du spärras från att kommentera i bloggen på hemsidan.

När en kommentar görs loggas IP-adress samt tidpunkten när kommentaren gjordes, vilket gör det möjligt att ta reda på från vilken dator kommentaren härstammar ifrån. Alla kommentarer som bryter mot svensk lag rapporteras till polis och Internetleverantör, vilket kan medföra fängelse och/eller böter samt att Internetleverantören stänger ner Internetuppkopplingen för personen som gjort kommentaren.


Se S-filmklipp med socialdemokrater
Laddar filmer...
VILL DU SE FLER S-KLIPP? BESÖK YOUTUBE.COM