TRANSLATE WEB PAGE   NÄTVERKSPORTALEN WWW.S-INFO.SE   BLOGGPORTALEN WWW.S-BLOGGAR.SE   FORUMPORTALEN WWW.S-FORUM.SE 

Skandalföräldrar.
Vid torsdagens Brå fick vi ta del av massor med statistik både när det gäller brott och levnadsvanor bland de unga. Man blir riktigt förskräckt när man ser hur många av de unga som får tag i alkohol av sina föräldrar. Att inte föräldrar tar ett större ansvar för sina egna barn är för mig helt obegripligt.
Hur kan man förse sina tonåringar med brännvin?
Nu när det snart är valborgsmässoafton och skolavslutningar så är det också många som gör sin alkoholdebut. Nu gäller det att se till sina barn och få dom att undvika alkohol. Det är bra om vuxna går ut på stan och rör sig där ungdomar brukar samlas och det går också ta promenader efter gångstråken. Det är en skyldig för var och en av oss att tala om för ungdomar att avhålla sig från alkohol och dessutom är det olagligt. Rökning har också visat sig vara en inkörsport till både droger och alkohol då rökning är det man provar först och nästan alla som tar droger har börjat med rökning. Vuxenvärden har ett ansvar för att få in ungdomar på rätt spå och då är ansvaret inte enbart kommunernas utan först och främst föräldrarnas. Langa inte och köp aldrig ut till minderåriga
Trav
Idag är det V75 finaler på Åby med jättefina lopp och bra hästar. Huvudnumret är Olympiatravet som är ett bra lopp men det ser svårt ut. Experterna tror att någon av Åke Svanstedts hästar ska vinna men själv är jag lite lur på Going Kronos om han kommer till från sitt besvärliga spår. Spåren har ju trots allt stor betydelse i trav. Jag har dessutom en lite rysare i sista loppet där jag hoppas att Coolman Crown med umeåbekantingen Peter Ingves i sulkyn ska kunna vara med på målfotot. Förbered er dessutom för nästa helg då det är V65 på fredag och V75 på lördag där vi hoppas på bra hästar i Gulddivisionen. Boka nästa lördag för Umåker


2008-04-19, 10:19  Permalink
Andra bloggar om:  


Förnamn och efternamn är obligatoriskt. E-postadress och webbadress är valfritt.
Skriv sedan din kommentar och klicka på Spara kommentar.

FÖRNAMN

EFTERNAMN

E-POSTADRESS (valfritt, publiceras ej)

WEBBADRESS (valfritt)


KOMMENTAR PÅ INLÄGGET
Regler för kommentarer

I den här bloggen eftersträvar vi en öppen debatt och välkomnar kommentarer. Men vi vill att tonen där vi tilltalar varandra är artig och att det som lyfts fram hör till ämnet för det inlägg som kommenteras.

Kommentarer som bryter mot följande punkter tas bort:
  • ej undertecknade med förnamn och efternamn
  • kränker andra personer eller utmålar dem som brottsliga
  • är rasistiska, homofobiska, sexistiska eller diskriminerande
  • innebär brott mot tystnadsplikten
  • uppmanar till brott eller annat som bryter mot lagen
Observera även att kommentarer med länkar till webbsidor innehållande något av ovanstående, inte är tillåtet, såvida det inte är av stor vikt i sammanhanget.

Din kommentar kan även bli borttaget om:
  • du använder hundratals utropstecken eller nonsensord
  • vi misstänker att skribenten inte använder sitt eget namn
Ägaren till respektive hemsida har dock rätt att, utöver dessa regler, själv avgöra vilka kommentarer som skall finnas i bloggen. Upprepade brott mot dessa regler kan innebära att du spärras från att kommentera i bloggen på hemsidan.

När en kommentar görs loggas IP-adress samt tidpunkten när kommentaren gjordes, vilket gör det möjligt att ta reda på från vilken dator kommentaren härstammar ifrån. Alla kommentarer som bryter mot svensk lag rapporteras till polis och Internetleverantör, vilket kan medföra fängelse och/eller böter samt att Internetleverantören stänger ner Internetuppkopplingen för personen som gjort kommentaren.


Se S-filmklipp med socialdemokrater
Laddar filmer...
VILL DU SE FLER S-KLIPP? BESÖK YOUTUBE.COM