TRANSLATE WEB PAGE   NÄTVERKSPORTALEN WWW.S-INFO.SE   BLOGGPORTALEN WWW.S-BLOGGAR.SE   FORUMPORTALEN WWW.S-FORUM.SE 

... så skrev centerns ungdomsförbunds ordförande igår, Magnus Andersson, i en debattartikel i Aftonbladet. Vad glad jag blir när en centerpartist vaknar till sans på detta sätt. Han tar upp Botniabanan som ett exempel på hur en del miljöorganisationer genom sitt agerande istället bidragit med 700 000 ton mer i koldioxidutsläpp.

 

Det är just detta som jag pratat om i snart 10 år. Därför är jag glad att fler börjar inse de fel som finns i lagstiftningen när det gäller stora miljöprojekt, som t.ex. Botniabanan, då de kraftigt förhindras och fördyras.

Däremot delar jag inte hans uppfattning att det är vänstersidan som miljörörelsen har hamnat i. Det är fanatism och okunskap och har inte med politiska värderingar att göra. Det är inte bara SNF utan även ornitologer och advokater som ställer upp för att tjäna pengar.


Vi ska ha en bra miljö och alla som motarbetar framväxten av ny järnväg är miljöförstörare då de motarbetar ett bra miljöval. Även Norrbotniabanan måste därför byggas och att man finner nya finansieringsmodeller, istället för detta med anslag över budget då det tar allt för lång tid att bygga till men också om järnvägen som är det bästa miljöalternativet.

 

Framväxten av Botniabanan
Bild från Hörnefors när det gäller framväxten av Botniabanan.Förnamn och efternamn är obligatoriskt. E-postadress och webbadress är valfritt.
Skriv sedan din kommentar och klicka på Spara kommentar.

FÖRNAMN

EFTERNAMN

E-POSTADRESS (valfritt, publiceras ej)

WEBBADRESS (valfritt)


KOMMENTAR PÅ INLÄGGET
Regler för kommentarer

I den här bloggen eftersträvar vi en öppen debatt och välkomnar kommentarer. Men vi vill att tonen där vi tilltalar varandra är artig och att det som lyfts fram hör till ämnet för det inlägg som kommenteras.

Kommentarer som bryter mot följande punkter tas bort:
  • ej undertecknade med förnamn och efternamn
  • kränker andra personer eller utmålar dem som brottsliga
  • är rasistiska, homofobiska, sexistiska eller diskriminerande
  • innebär brott mot tystnadsplikten
  • uppmanar till brott eller annat som bryter mot lagen
Observera även att kommentarer med länkar till webbsidor innehållande något av ovanstående, inte är tillåtet, såvida det inte är av stor vikt i sammanhanget.

Din kommentar kan även bli borttaget om:
  • du använder hundratals utropstecken eller nonsensord
  • vi misstänker att skribenten inte använder sitt eget namn
Ägaren till respektive hemsida har dock rätt att, utöver dessa regler, själv avgöra vilka kommentarer som skall finnas i bloggen. Upprepade brott mot dessa regler kan innebära att du spärras från att kommentera i bloggen på hemsidan.

När en kommentar görs loggas IP-adress samt tidpunkten när kommentaren gjordes, vilket gör det möjligt att ta reda på från vilken dator kommentaren härstammar ifrån. Alla kommentarer som bryter mot svensk lag rapporteras till polis och Internetleverantör, vilket kan medföra fängelse och/eller böter samt att Internetleverantören stänger ner Internetuppkopplingen för personen som gjort kommentaren.


Se S-filmklipp med socialdemokrater
Laddar filmer...
VILL DU SE FLER S-KLIPP? BESÖK YOUTUBE.COM