TRANSLATE WEB PAGE   NÄTVERKSPORTALEN WWW.S-INFO.SE   BLOGGPORTALEN WWW.S-BLOGGAR.SE   FORUMPORTALEN WWW.S-FORUM.SE 

Sedan högerregeringens tillträde har det blivit svårare för unga att starta företag inom kommunens gränser. Orsaken till detta var att högerregeringen inte ville att "starta eget bidrag" skulle gälla inom Umeå kommuns tätort och några andra orter.


Det är inte att underlätta att ta bort "starta eget bidragen" när bidraget är tänkt att skicka signalen att vi vill ha fler nya och inte minst unga företagare. Det är illa att pengarna går till att sänka skatterna för dem som har det gott ställt istället för att stimulera till nyföretagandet då det behövs flera nya företagare. Starta eget bidrag måste återinföras. Jag vet inte vilken minister som är ansvarig, Maud eller Littorin, men det är i alla fall fel.

 

* Folkpartignället om Kina
För bra många år sedan reste en delegation från Västerbotten där undertecknad ingick, Lena Hjelm Wallin och en rad företagare, till Harbin i Kina för att få igång ett samarbete och för att underlätta för svensk export. Tipsen om vart vi skulle resa kom via Svenska ambassaden.


Resan var i samband med 50-årsjubileet av att de diplomatiska förbindelserna mellan Sverige och Kina hade etablerats. Men tänk vilket fruktansvärt liv det blev på folkpartisterna då. Nu åkte Reinfeldt dit, helt riktigt, och han fick göra som vi, vara med när Ericsson träffade stora avtal. Däremot har Britt-Marie Lövgren inte sagt ett enda ord om Reinfeldts resa. Förhållandena där med mänskliga rättigheter är likadana men varför denna tystnad?


 Har ni frågat några aktiva yngre företagare vad de tycker om förslagen?

Vad säger de?

Mvh
Magnus R
(Enskild firma 1992-31 maj 2005)
Det finns väldigt mycket information om hur man startar bolag på nätet men mindre information om hur man gör när man ska <a href= http://likvidationer.com/avveckla-bolag>;avveckla bolag</a>.
Förnamn och efternamn är obligatoriskt. E-postadress och webbadress är valfritt.
Skriv sedan din kommentar och klicka på Spara kommentar.

FÖRNAMN

EFTERNAMN

E-POSTADRESS (valfritt, publiceras ej)

WEBBADRESS (valfritt)


KOMMENTAR PÅ INLÄGGET
Regler för kommentarer

I den här bloggen eftersträvar vi en öppen debatt och välkomnar kommentarer. Men vi vill att tonen där vi tilltalar varandra är artig och att det som lyfts fram hör till ämnet för det inlägg som kommenteras.

Kommentarer som bryter mot följande punkter tas bort:
  • ej undertecknade med förnamn och efternamn
  • kränker andra personer eller utmålar dem som brottsliga
  • är rasistiska, homofobiska, sexistiska eller diskriminerande
  • innebär brott mot tystnadsplikten
  • uppmanar till brott eller annat som bryter mot lagen
Observera även att kommentarer med länkar till webbsidor innehållande något av ovanstående, inte är tillåtet, såvida det inte är av stor vikt i sammanhanget.

Din kommentar kan även bli borttaget om:
  • du använder hundratals utropstecken eller nonsensord
  • vi misstänker att skribenten inte använder sitt eget namn
Ägaren till respektive hemsida har dock rätt att, utöver dessa regler, själv avgöra vilka kommentarer som skall finnas i bloggen. Upprepade brott mot dessa regler kan innebära att du spärras från att kommentera i bloggen på hemsidan.

När en kommentar görs loggas IP-adress samt tidpunkten när kommentaren gjordes, vilket gör det möjligt att ta reda på från vilken dator kommentaren härstammar ifrån. Alla kommentarer som bryter mot svensk lag rapporteras till polis och Internetleverantör, vilket kan medföra fängelse och/eller böter samt att Internetleverantören stänger ner Internetuppkopplingen för personen som gjort kommentaren.


Se S-filmklipp med socialdemokrater
Laddar filmer...
VILL DU SE FLER S-KLIPP? BESÖK YOUTUBE.COM