TRANSLATE WEB PAGE   NÄTVERKSPORTALEN WWW.S-INFO.SE   BLOGGPORTALEN WWW.S-BLOGGAR.SE   FORUMPORTALEN WWW.S-FORUM.SE 

Socialdemokratiska kommunalrådet Anders Lago fick enligt media USA att skämmas över sin flyktingpolitik då Södertälje tar emot fler irakiska flyktingar än vad USA och Kanada gör tillsammans. USA lovade nu att öka mottagandet till 12 000. Då ska man komma ihåg att Sverige tar emot runt 20 000 flyktingar från Irak. USA har varit duktiga på att starta krig på platser här och där runt om i världen utan att ta ansvar i nästa led. USA skulle behöva en helt ny politik och sluta försöka vara världspolis.


* VK stryper offentlig debatt
Representanter från tillväxtalliansen skrev en debattartikel för en vecka sedan. Den skickades samtidigt till både VK och VF. Men den upplevdes nog som mer intressant av VF som publicerade den först. Då får vi inte in den i VK efter ett brev från tidningen. Tala om att styra men samtidigt strypa debatten.


Tillväxtalliansen får väl ta upp en diskussion om hur vi ska se på detta. De som sitter i tillväxtalliansen representerar kommunerna i regionen, universitetet, landstinget, företagarna och handelskammaren.

 

Det är trist gjort av en som i stort sett har monopol på ägandet av det tryckta ordet. Visserligen har jag hört tidigare att man inte tar saker som skrivits. Det visar på hur liberal tidningen är.Förnamn och efternamn är obligatoriskt. E-postadress och webbadress är valfritt.
Skriv sedan din kommentar och klicka på Spara kommentar.

FÖRNAMN

EFTERNAMN

E-POSTADRESS (valfritt, publiceras ej)

WEBBADRESS (valfritt)


KOMMENTAR PÅ INLÄGGET
Regler för kommentarer

I den här bloggen eftersträvar vi en öppen debatt och välkomnar kommentarer. Men vi vill att tonen där vi tilltalar varandra är artig och att det som lyfts fram hör till ämnet för det inlägg som kommenteras.

Kommentarer som bryter mot följande punkter tas bort:
  • ej undertecknade med förnamn och efternamn
  • kränker andra personer eller utmålar dem som brottsliga
  • är rasistiska, homofobiska, sexistiska eller diskriminerande
  • innebär brott mot tystnadsplikten
  • uppmanar till brott eller annat som bryter mot lagen
Observera även att kommentarer med länkar till webbsidor innehållande något av ovanstående, inte är tillåtet, såvida det inte är av stor vikt i sammanhanget.

Din kommentar kan även bli borttaget om:
  • du använder hundratals utropstecken eller nonsensord
  • vi misstänker att skribenten inte använder sitt eget namn
Ägaren till respektive hemsida har dock rätt att, utöver dessa regler, själv avgöra vilka kommentarer som skall finnas i bloggen. Upprepade brott mot dessa regler kan innebära att du spärras från att kommentera i bloggen på hemsidan.

När en kommentar görs loggas IP-adress samt tidpunkten när kommentaren gjordes, vilket gör det möjligt att ta reda på från vilken dator kommentaren härstammar ifrån. Alla kommentarer som bryter mot svensk lag rapporteras till polis och Internetleverantör, vilket kan medföra fängelse och/eller böter samt att Internetleverantören stänger ner Internetuppkopplingen för personen som gjort kommentaren.


Se S-filmklipp med socialdemokrater
Laddar filmer...
VILL DU SE FLER S-KLIPP? BESÖK YOUTUBE.COM