TRANSLATE WEB PAGE   NÄTVERKSPORTALEN WWW.S-INFO.SE   BLOGGPORTALEN WWW.S-BLOGGAR.SE   FORUMPORTALEN WWW.S-FORUM.SE 

Det tycker jag verkligen skulle vara på sin plats med tanke på de angrepp han gjorde på socialdemokraternas utnämningspolitik. Nu har han själv plockat bort sin frus konkurrent inom landstinget i Stockholm och gjort henne till landshövding i Västerbotten. Heister blir säkert en bra landshövding men det ser lite märkligt ut.


Reinfeldt har dessutom gjort förre försvarsministern till direktör för Svenska Kraftnät. Odenberg som hoppade av när han tyckte att regeringens politik for åt fel håll. Odenberg kan nog också bli en bra generaldirektör med Reinfeldt har tidigare sagt att man skulle utannonsera alla tjänster.


Det Reinfeldt bör tänka på är att inga toppnamn hänger ut sig i ett sånt förfarande. Nu har man inte ens haft en ordentlig intern rekryteringsomgång utan det blev en tröst för gamla oförrätter. När det gäller rekryteringsförfarande bör Reinfeldt be om ursäkt till alla som han tidigare kritiserat i utnämningsförfarandet och istället jobba för en förändring av systemet så folk kan söka jobb utan att hängas ut.


* Bostadspolitiken har havererat
I gårdagens blogg tog jag upp och efterlyste vad Odell menade med sänkt standard. Det kommer att bli intressant att följa hur detta utvecklas men regeringen för ingen bostadspolitik och det kommer inte att byggas några hyresrätter då inflyttningshyrorna stigit med 28 000 per år sedan man tog bort investeringsbidraget.Förnamn och efternamn är obligatoriskt. E-postadress och webbadress är valfritt.
Skriv sedan din kommentar och klicka på Spara kommentar.

FÖRNAMN

EFTERNAMN

E-POSTADRESS (valfritt, publiceras ej)

WEBBADRESS (valfritt)


KOMMENTAR PÅ INLÄGGET
Regler för kommentarer

I den här bloggen eftersträvar vi en öppen debatt och välkomnar kommentarer. Men vi vill att tonen där vi tilltalar varandra är artig och att det som lyfts fram hör till ämnet för det inlägg som kommenteras.

Kommentarer som bryter mot följande punkter tas bort:
  • ej undertecknade med förnamn och efternamn
  • kränker andra personer eller utmålar dem som brottsliga
  • är rasistiska, homofobiska, sexistiska eller diskriminerande
  • innebär brott mot tystnadsplikten
  • uppmanar till brott eller annat som bryter mot lagen
Observera även att kommentarer med länkar till webbsidor innehållande något av ovanstående, inte är tillåtet, såvida det inte är av stor vikt i sammanhanget.

Din kommentar kan även bli borttaget om:
  • du använder hundratals utropstecken eller nonsensord
  • vi misstänker att skribenten inte använder sitt eget namn
Ägaren till respektive hemsida har dock rätt att, utöver dessa regler, själv avgöra vilka kommentarer som skall finnas i bloggen. Upprepade brott mot dessa regler kan innebära att du spärras från att kommentera i bloggen på hemsidan.

När en kommentar görs loggas IP-adress samt tidpunkten när kommentaren gjordes, vilket gör det möjligt att ta reda på från vilken dator kommentaren härstammar ifrån. Alla kommentarer som bryter mot svensk lag rapporteras till polis och Internetleverantör, vilket kan medföra fängelse och/eller böter samt att Internetleverantören stänger ner Internetuppkopplingen för personen som gjort kommentaren.


Se S-filmklipp med socialdemokrater
Laddar filmer...
VILL DU SE FLER S-KLIPP? BESÖK YOUTUBE.COM