TRANSLATE WEB PAGE   NÄTVERKSPORTALEN WWW.S-INFO.SE   BLOGGPORTALEN WWW.S-BLOGGAR.SE   FORUMPORTALEN WWW.S-FORUM.SE 

Björklöven blommar ut ordentligt med jämna mellanrum. Igår spelade man ut Malmö ordentligt i två perioder och spelade jämt i 3:e. De två första perioderna var av mycket hög klass även om man inte gjorde några mål vid numerärt överläge så där har Fagervall en hel del att rätta till.

Löven visade ett GO och en aggressivitet i början av matchen som man gärna vill ska hålla i sig en hel match. Det måste också finnas med i varje match. Ligger man på som man gjorde vinner man och det var likadant när man spelade ut Leksand hemma. Om Löven fortsätter så här blir det fler matcher i år och då kommer även publiken.


*Tänk om landstinget
Det märks att våra kollegor i landstinget inte är lika vana som vi att jobba med samhällsplanering och det också känns som om politikerna måste styra upp sina tjänstemän ordentligt. Nu pratar jag om landstingets sjukhusplan som är helt obegriplig.

Vi planerar för att få ett väl fungerande resecentra för både järnvägstrafik och busstrafik, m.a.o. för kollektivtrafik på både gummi och järn. För att få en kollektivtrafik som blir bra och attraktiv ska den ligga nära verksamheterna. Häri ligger landstigets stora miss när man i sjukhusplanen drar sig längre och längre ifrån resecentradelen och upp över köksvägen.

Jag för min del tycker det är helt vansinne och inte professionellt när vi ska stimulera människor att åka kollektivt. Landstinget är dessutom betalare av all mellankommunal trafik och även tågtrafiken och då säger det sig självt att landstinget bör dra all sin verksamhet så nära resecentrat som möjligt.


Varför ska patienter i framtiden behöva fara så långt ifrån avstigningsplatsen, dvs. resecentrat? Levi och alla andra politiker bör tänka om i sin planering och lägga så mycket verksamhet som möjligt nära resecentrat. Sedan ska hela området få en mer stadsmässig karaktär.Förnamn och efternamn är obligatoriskt. E-postadress och webbadress är valfritt.
Skriv sedan din kommentar och klicka på Spara kommentar.

FÖRNAMN

EFTERNAMN

E-POSTADRESS (valfritt, publiceras ej)

WEBBADRESS (valfritt)


KOMMENTAR PÅ INLÄGGET
Regler för kommentarer

I den här bloggen eftersträvar vi en öppen debatt och välkomnar kommentarer. Men vi vill att tonen där vi tilltalar varandra är artig och att det som lyfts fram hör till ämnet för det inlägg som kommenteras.

Kommentarer som bryter mot följande punkter tas bort:
  • ej undertecknade med förnamn och efternamn
  • kränker andra personer eller utmålar dem som brottsliga
  • är rasistiska, homofobiska, sexistiska eller diskriminerande
  • innebär brott mot tystnadsplikten
  • uppmanar till brott eller annat som bryter mot lagen
Observera även att kommentarer med länkar till webbsidor innehållande något av ovanstående, inte är tillåtet, såvida det inte är av stor vikt i sammanhanget.

Din kommentar kan även bli borttaget om:
  • du använder hundratals utropstecken eller nonsensord
  • vi misstänker att skribenten inte använder sitt eget namn
Ägaren till respektive hemsida har dock rätt att, utöver dessa regler, själv avgöra vilka kommentarer som skall finnas i bloggen. Upprepade brott mot dessa regler kan innebära att du spärras från att kommentera i bloggen på hemsidan.

När en kommentar görs loggas IP-adress samt tidpunkten när kommentaren gjordes, vilket gör det möjligt att ta reda på från vilken dator kommentaren härstammar ifrån. Alla kommentarer som bryter mot svensk lag rapporteras till polis och Internetleverantör, vilket kan medföra fängelse och/eller böter samt att Internetleverantören stänger ner Internetuppkopplingen för personen som gjort kommentaren.


Se S-filmklipp med socialdemokrater
Laddar filmer...
VILL DU SE FLER S-KLIPP? BESÖK YOUTUBE.COM