TRANSLATE WEB PAGE   NÄTVERKSPORTALEN WWW.S-INFO.SE   BLOGGPORTALEN WWW.S-BLOGGAR.SE   FORUMPORTALEN WWW.S-FORUM.SE 

Idag är det en kommersiell dag som instiftas för att sälja varor men det är förståss upp till var och en. Själv har jag ställt upp på en video i VK. Däremot är hjärtat en helt livsnödvändig funktion för allt liv och för oss människor går fel att laga om man kommer på vad som gett upphov till felet. Nu ska en plan för förebyggande arbete (som tagits fram av hjärtläkare i Europa, WHO och kommissionen) överlämnas till regeringarna. Förslaget är att förbud mot transfetter och slopad moms på frukt och grönt ska införas. Det är kanske bra men varför ska den typen av åtgärder till för att få människor att leva på ett sätt som är bra för dem själva?


I dagens upplysta samhälle är det ingen svår information att få tag på även om media som ibland brukar skrämma folk med den ena tänkbara katastrofen efter den andra inte agerat i detta. Som lekman kan man tycka att det skulle vara intressant med grävande journalistik och att frågan borde ha ett stort läsvärde. Nu håller en hel del veckotidningar på med sådana reportage men det är snarare för att företag ska kunna sälja sina produkter och det är inte det jag syftar på.


Jag har själv på olika sätt berättat att jag tagit tag i min egen situation, framförallt genom att motionera mycket mera och till viss del genom att förändra kosten. Jag har också i stort sett tagit bort sockerintaget. Alla vet att dessa saker, plus rökning och alkohol, ger upphov till saker som stora bukar, diabetes och högt blodtrycket. Saker som skadar hjärtat. Det är så enkelt att ta sig en långpromenad istället för att sitta hemma framför TV:n och jag förstår inte att det i dagens upplysta värld ska behövas subventioneras det som är bra för oss. Det borde snarare läggas skatter på det som orsakar ohälsan så att dem som inte bryr sig får betala för sjukvårdsinsatserna kollektivt.Du har rätt i dina tankar ! Men jag hoppas att hoppas att du får en bra alla hjärtans dag, påditt sätt.
Var rädd om ditt hjärta!
Lennarts hjärta skulle må betydligt bättre av om han minskar på den feta maten istället för kolhydraterna. Jag skulle rekommendera Lennart att prova detta istället under ett halvår.
Förnamn och efternamn är obligatoriskt. E-postadress och webbadress är valfritt.
Skriv sedan din kommentar och klicka på Spara kommentar.

FÖRNAMN

EFTERNAMN

E-POSTADRESS (valfritt, publiceras ej)

WEBBADRESS (valfritt)


KOMMENTAR PÅ INLÄGGET
Regler för kommentarer

I den här bloggen eftersträvar vi en öppen debatt och välkomnar kommentarer. Men vi vill att tonen där vi tilltalar varandra är artig och att det som lyfts fram hör till ämnet för det inlägg som kommenteras.

Kommentarer som bryter mot följande punkter tas bort:
  • ej undertecknade med förnamn och efternamn
  • kränker andra personer eller utmålar dem som brottsliga
  • är rasistiska, homofobiska, sexistiska eller diskriminerande
  • innebär brott mot tystnadsplikten
  • uppmanar till brott eller annat som bryter mot lagen
Observera även att kommentarer med länkar till webbsidor innehållande något av ovanstående, inte är tillåtet, såvida det inte är av stor vikt i sammanhanget.

Din kommentar kan även bli borttaget om:
  • du använder hundratals utropstecken eller nonsensord
  • vi misstänker att skribenten inte använder sitt eget namn
Ägaren till respektive hemsida har dock rätt att, utöver dessa regler, själv avgöra vilka kommentarer som skall finnas i bloggen. Upprepade brott mot dessa regler kan innebära att du spärras från att kommentera i bloggen på hemsidan.

När en kommentar görs loggas IP-adress samt tidpunkten när kommentaren gjordes, vilket gör det möjligt att ta reda på från vilken dator kommentaren härstammar ifrån. Alla kommentarer som bryter mot svensk lag rapporteras till polis och Internetleverantör, vilket kan medföra fängelse och/eller böter samt att Internetleverantören stänger ner Internetuppkopplingen för personen som gjort kommentaren.


Se S-filmklipp med socialdemokrater
Laddar filmer...
VILL DU SE FLER S-KLIPP? BESÖK YOUTUBE.COM