TRANSLATE WEB PAGE   NÄTVERKSPORTALEN WWW.S-INFO.SE   BLOGGPORTALEN WWW.S-BLOGGAR.SE   FORUMPORTALEN WWW.S-FORUM.SE 

Denna kampanjorganisation har fått media att agera i sitt ledband trots att inte rapporten är färdig. De är duktiga på att få igång budbärarna. Jag har samma uppfattning som jag alltid haft att den inte är så mycket att bry sig om. Enligt Folkesson kunde en del bero på att vägpaketet inte blir klart. Då är det för mig klart att det inte rör det lokala klimatet. De har också varit ute och sagt att vi konkurrerar med företag med våra egna verksamheter, saker som det är många år sedan vi slutade med.


Sven-Olof Edvinsson gick enligt VK till attack mot mig och påstod att det beror på att det är en kvinna som är chef i Umeå. Jag säger bara lögn och förbannad dikt. Jag förstår att det gör ont i Sven-Olof Edvinsson för centern är väl nästan de enda som gett den organisationen fullt stöd och nog vet väl jag och andra den personliga kopplingen som finns i Umeå. Svenskt näringsliv är en kampanjorganisation mycket större än det facken påstås vara från borgligt håll.


Regeringen har i sin politik fattat massor beslut som gjort det dyrare att vara med i facket men däremot har företagen fått behålla alla ekonomiska fördelar för att vara med i Svenskt Näringsliv. Den organisationen har inte en enda gång deltagit i något arbete för att utveckla Umeå och dess företagande och sitter t.ex. inte med i de organisationer som tagit fram de regionala tillväxt och utvecklingsplanerna.

* Etanol igen
Det går inte många dagar mellan olika rapporter om etanolen och att den inte är så bra för klimatförändringarna som man trott. I slutet på förra veckan kom en rapport som sa att etanolen t.o.m. kan förvärra växthuseffekten. Problemet är att när mark odlas för energigrödor frigörs koldioxid som är bundet i marken. Ska vi lita på vetenskapen innan vi tar politiska beslut så gäller det att vi får en sann och rättvisande bild så vi inte förvärrar växthuseffekten. Jag vet att etanolföreträdarna står upp och försvar bränslet samt gratis parkeringar men jag som varit en etanolanhängare har tagit åt mig de kunskaper som redovisats det senaste året. Då faller etanolen som en sten när det gäller miljön.


* Högerregeringen
De stjäl pengar som avsatts i löneutrymmet då man vill förbjuda försäkringar som ger högre ersättning vid sjukdom än de nivåer som riksdagen sagt ska gälla för den statliga delen. De vill även förbjuda privata försäkringar. Tidigare gick man ut och sa att folk med egna medel ska ordna sig trygghet, vilket förbjuds. I detta fall fick man inte ens med sig Svenska Dagbladets politiske chefredaktör som brukar sitta i TV-soffan fredagar. Detta är ett brott mot allt som varit vedertaget tidigare.Förnamn och efternamn är obligatoriskt. E-postadress och webbadress är valfritt.
Skriv sedan din kommentar och klicka på Spara kommentar.

FÖRNAMN

EFTERNAMN

E-POSTADRESS (valfritt, publiceras ej)

WEBBADRESS (valfritt)


KOMMENTAR PÅ INLÄGGET
Regler för kommentarer

I den här bloggen eftersträvar vi en öppen debatt och välkomnar kommentarer. Men vi vill att tonen där vi tilltalar varandra är artig och att det som lyfts fram hör till ämnet för det inlägg som kommenteras.

Kommentarer som bryter mot följande punkter tas bort:
  • ej undertecknade med förnamn och efternamn
  • kränker andra personer eller utmålar dem som brottsliga
  • är rasistiska, homofobiska, sexistiska eller diskriminerande
  • innebär brott mot tystnadsplikten
  • uppmanar till brott eller annat som bryter mot lagen
Observera även att kommentarer med länkar till webbsidor innehållande något av ovanstående, inte är tillåtet, såvida det inte är av stor vikt i sammanhanget.

Din kommentar kan även bli borttaget om:
  • du använder hundratals utropstecken eller nonsensord
  • vi misstänker att skribenten inte använder sitt eget namn
Ägaren till respektive hemsida har dock rätt att, utöver dessa regler, själv avgöra vilka kommentarer som skall finnas i bloggen. Upprepade brott mot dessa regler kan innebära att du spärras från att kommentera i bloggen på hemsidan.

När en kommentar görs loggas IP-adress samt tidpunkten när kommentaren gjordes, vilket gör det möjligt att ta reda på från vilken dator kommentaren härstammar ifrån. Alla kommentarer som bryter mot svensk lag rapporteras till polis och Internetleverantör, vilket kan medföra fängelse och/eller böter samt att Internetleverantören stänger ner Internetuppkopplingen för personen som gjort kommentaren.


Se S-filmklipp med socialdemokrater
Laddar filmer...
VILL DU SE FLER S-KLIPP? BESÖK YOUTUBE.COM