TRANSLATE WEB PAGE   NÄTVERKSPORTALEN WWW.S-INFO.SE   BLOGGPORTALEN WWW.S-BLOGGAR.SE   FORUMPORTALEN WWW.S-FORUM.SE 

Kalla är het
Charlotte Kalla har verkligen stigit fram som en riktig världsstjärna trots sin låga ålder. Kommer fram lika tidigt som Per Elofsson och vi får bara hoppas att hennes kropp stå ut en längre tid för den oerhört tuffa träningen som skidåkare genomgår. Vi får bara önska henne lycka till för gårdagens loppa var en riktig höjdare och dagens klassiska var det inget större fel på och chanserna att vinna Tour de ski finns bara hon nu får vara i fred för gamarna i media så den inte hugger huvudet av henne när ett misslyckande kommer för det gör det.
Skidåkningen i Umeå har däremot tappat mark vi har ingen riktigt stor stjärna. Det gäller at ta hand om alla ungdomar och ge dom bra träning för vårt nya konstsnöspår får inte leda till att vi tappar mark

 

Övertalighet.
Finns det övertalighet i organisationer så måste det åtgärdas. Det finns ingen arbetsgivare offentlig eller privat som har råd att ha folk om man inte har jobb. I det privata näringslivet så stupar ju företaget och alla jobb försvinner. Riktigt så är det inte i det offentliga men har vi inte jobb för en viss yrkesgrupp måste ju folk sägas upp då vi dessutom har stora åtaganden inte minst inom förskolan dit pengarna behövs för att minska barngrupperna och klara av full behovstäckning

Befolkningen ökar
Det blir trots allt ett plus på runt 500 personer för fjolåret trots att utflyttningen aldrig varit större. Det beror säkert på att fler och fler av studenterna fått jobb runt om i världen. Vi måste bli duktigare på att behålla de som studerar här och vill bo kvar. En viktig del i detta är att se till att det ordnas praktikjobb och sommarjobb och det gäller både i det offentliga och privata. Jag tror vi har bra möjligheter för framtiden med bra och välutbildad arbetskraft"Befolkningen ökar"

Nu när drivmedelskatten går upp + moms så kommer befolkningen att öka ännu mer.. Och Landsbygden avfolkas.. det borde bli enorma besparingar.. vägnätet blir billigare att underhålla.. inget slitage i framtiden.. Norrbotniabanan blir inte av.. så ändstation blir Umeå.

Kapa Sverige i höjd med Umeå.

Folke Andersson
Förnamn och efternamn är obligatoriskt. E-postadress och webbadress är valfritt.
Skriv sedan din kommentar och klicka på Spara kommentar.

FÖRNAMN

EFTERNAMN

E-POSTADRESS (valfritt, publiceras ej)

WEBBADRESS (valfritt)


KOMMENTAR PÅ INLÄGGET
Regler för kommentarer

I den här bloggen eftersträvar vi en öppen debatt och välkomnar kommentarer. Men vi vill att tonen där vi tilltalar varandra är artig och att det som lyfts fram hör till ämnet för det inlägg som kommenteras.

Kommentarer som bryter mot följande punkter tas bort:
  • ej undertecknade med förnamn och efternamn
  • kränker andra personer eller utmålar dem som brottsliga
  • är rasistiska, homofobiska, sexistiska eller diskriminerande
  • innebär brott mot tystnadsplikten
  • uppmanar till brott eller annat som bryter mot lagen
Observera även att kommentarer med länkar till webbsidor innehållande något av ovanstående, inte är tillåtet, såvida det inte är av stor vikt i sammanhanget.

Din kommentar kan även bli borttaget om:
  • du använder hundratals utropstecken eller nonsensord
  • vi misstänker att skribenten inte använder sitt eget namn
Ägaren till respektive hemsida har dock rätt att, utöver dessa regler, själv avgöra vilka kommentarer som skall finnas i bloggen. Upprepade brott mot dessa regler kan innebära att du spärras från att kommentera i bloggen på hemsidan.

När en kommentar görs loggas IP-adress samt tidpunkten när kommentaren gjordes, vilket gör det möjligt att ta reda på från vilken dator kommentaren härstammar ifrån. Alla kommentarer som bryter mot svensk lag rapporteras till polis och Internetleverantör, vilket kan medföra fängelse och/eller böter samt att Internetleverantören stänger ner Internetuppkopplingen för personen som gjort kommentaren.


Se S-filmklipp med socialdemokrater
Laddar filmer...
VILL DU SE FLER S-KLIPP? BESÖK YOUTUBE.COM