TRANSLATE WEB PAGE   NÄTVERKSPORTALEN WWW.S-INFO.SE   BLOGGPORTALEN WWW.S-BLOGGAR.SE   FORUMPORTALEN WWW.S-FORUM.SE 


Regeringen klipper till.
Regeringen återkommer med julklappen att göra ingrepp i den fria avtalsrätten. Förslaget om max 75 % i sjukersättning är både ett ingrepp i avtalsrätten och en stöld av pengar. Förslaget innebär ett tak på 75 % i sjukpenning och finns det avtal så minskar staten sin ersättning. Detta är ett fullständigt idiotiskt förslag. Jag får inte ha ersättningar privata eller kollektiva som ger mig ett skydd mot låga ersättningar om jag blir sjuk. Det kan t.ex. innebära att folk kan tvingas gå från sina hus om man blir långvarigt sjuk och har byggt sina lån och sin trygghet på privat eller kollektiv försäkring.

Busch störste miljöboven
USA, s president måste få hederspriset världens miljöbov. Inte skrev man på Kyotoprotokollet och så urvattnade man Baliöverenskommelsen. Som grädde på moset så stoppade de federala myndigheterna Kalifornien och 16 andra delstater som vill införa regionala krav på mindre utsläpp i trafiken. Målen som staterna hade var att utsläppen skulle minska med 30 % med början 2009. Åter har det visats att demokratin inte fungerar då man inte i USA, s delstater får fatta beslut om mindre utsläpp och då hela 16 stater vill lämna en renare värld efter sig. Nog är det tid att Bush får pensionera sig

Förpackningsinsamlingen
Svenskarna har blivit duktiga på att lämna tillbaka förpackningar och gör det på återvinningsgårdar. Målet är med råge nått men då börjar dessa returbolag att minska antalet inlämningsställen. Många medborgare har trott att dessa var kommunen som skötte men så är det inte. Det är returbolagen som ska sköta och ta ansvar för detta. Hur det gjorts kan man inte med bästa vilja i världen ge beröm för. Under detta veckoslut har jag fått flera påringningar då man dragit in insamlingstället vid ICA puls och enligt telefonerna beroende på hyran till ICA. Om det är sant vet jag inte men det är en ynkedom att ta bort en återvinningsgård som ligger så bra till nära både livsmedelshandel och bensinmack. Skärpning behövs från returbolagen och här behöver staten höja målen för återvinning2007-12-23, 08:30  Permalink
Andra bloggar om:  


Förnamn och efternamn är obligatoriskt. E-postadress och webbadress är valfritt.
Skriv sedan din kommentar och klicka på Spara kommentar.

FÖRNAMN

EFTERNAMN

E-POSTADRESS (valfritt, publiceras ej)

WEBBADRESS (valfritt)


KOMMENTAR PÅ INLÄGGET
Regler för kommentarer

I den här bloggen eftersträvar vi en öppen debatt och välkomnar kommentarer. Men vi vill att tonen där vi tilltalar varandra är artig och att det som lyfts fram hör till ämnet för det inlägg som kommenteras.

Kommentarer som bryter mot följande punkter tas bort:
  • ej undertecknade med förnamn och efternamn
  • kränker andra personer eller utmålar dem som brottsliga
  • är rasistiska, homofobiska, sexistiska eller diskriminerande
  • innebär brott mot tystnadsplikten
  • uppmanar till brott eller annat som bryter mot lagen
Observera även att kommentarer med länkar till webbsidor innehållande något av ovanstående, inte är tillåtet, såvida det inte är av stor vikt i sammanhanget.

Din kommentar kan även bli borttaget om:
  • du använder hundratals utropstecken eller nonsensord
  • vi misstänker att skribenten inte använder sitt eget namn
Ägaren till respektive hemsida har dock rätt att, utöver dessa regler, själv avgöra vilka kommentarer som skall finnas i bloggen. Upprepade brott mot dessa regler kan innebära att du spärras från att kommentera i bloggen på hemsidan.

När en kommentar görs loggas IP-adress samt tidpunkten när kommentaren gjordes, vilket gör det möjligt att ta reda på från vilken dator kommentaren härstammar ifrån. Alla kommentarer som bryter mot svensk lag rapporteras till polis och Internetleverantör, vilket kan medföra fängelse och/eller böter samt att Internetleverantören stänger ner Internetuppkopplingen för personen som gjort kommentaren.


Se S-filmklipp med socialdemokrater
Laddar filmer...
VILL DU SE FLER S-KLIPP? BESÖK YOUTUBE.COM