TRANSLATE WEB PAGE   NÄTVERKSPORTALEN WWW.S-INFO.SE   BLOGGPORTALEN WWW.S-BLOGGAR.SE   FORUMPORTALEN WWW.S-FORUM.SE 

Idag kommer en liten historia och den är föranledd av ett reportage som kommer där jag blev utmanad att göra vissa saker däribland att återberätta en historia. 

Det hela hände för många år sedan när vi var några stycken som hade gått på hockey för att se Mr. X spela. Han var stor och kraftig, stammade och hade lätt för att hamna i utvisningsbåset.
Motståndslaget hade också en spelare som spelade väl ojust och vi som stod på läktaren skrek åt Mr X;
- Ta 9: an för helsike, pumpa dit honom och lite andra uttryck om att han skulle ge igen.


Tillslut kom en våldsam tackling, spelaren låg kvar på isen och in kom hjälpare med en kälke som man lade spelaren på. Mr. X hade redan blivit utvisad och fått matchstraff men han stod ändå kvar och tittade på när man skulle lägga spelaren på båren. När han såg ryggen på den som låg där så var det inte 9:an utan nr. 6. Han hade i stridens hetta sett fel och tagit spelaren med nr. 6 i stället. Då sa han lugnt och sansat åt dom som kommit in med kälken "väänta feem miinuter" självklart för att rätt spelare skulle få sig en omgång.2007-12-07, 08:12  Permalink


Förnamn och efternamn är obligatoriskt. E-postadress och webbadress är valfritt.
Skriv sedan din kommentar och klicka på Spara kommentar.

FÖRNAMN

EFTERNAMN

E-POSTADRESS (valfritt, publiceras ej)

WEBBADRESS (valfritt)


KOMMENTAR PÅ INLÄGGET
Regler för kommentarer

I den här bloggen eftersträvar vi en öppen debatt och välkomnar kommentarer. Men vi vill att tonen där vi tilltalar varandra är artig och att det som lyfts fram hör till ämnet för det inlägg som kommenteras.

Kommentarer som bryter mot följande punkter tas bort:
  • ej undertecknade med förnamn och efternamn
  • kränker andra personer eller utmålar dem som brottsliga
  • är rasistiska, homofobiska, sexistiska eller diskriminerande
  • innebär brott mot tystnadsplikten
  • uppmanar till brott eller annat som bryter mot lagen
Observera även att kommentarer med länkar till webbsidor innehållande något av ovanstående, inte är tillåtet, såvida det inte är av stor vikt i sammanhanget.

Din kommentar kan även bli borttaget om:
  • du använder hundratals utropstecken eller nonsensord
  • vi misstänker att skribenten inte använder sitt eget namn
Ägaren till respektive hemsida har dock rätt att, utöver dessa regler, själv avgöra vilka kommentarer som skall finnas i bloggen. Upprepade brott mot dessa regler kan innebära att du spärras från att kommentera i bloggen på hemsidan.

När en kommentar görs loggas IP-adress samt tidpunkten när kommentaren gjordes, vilket gör det möjligt att ta reda på från vilken dator kommentaren härstammar ifrån. Alla kommentarer som bryter mot svensk lag rapporteras till polis och Internetleverantör, vilket kan medföra fängelse och/eller böter samt att Internetleverantören stänger ner Internetuppkopplingen för personen som gjort kommentaren.


Se S-filmklipp med socialdemokrater
Laddar filmer...
VILL DU SE FLER S-KLIPP? BESÖK YOUTUBE.COM