TRANSLATE WEB PAGE   NÄTVERKSPORTALEN WWW.S-INFO.SE   BLOGGPORTALEN WWW.S-BLOGGAR.SE   FORUMPORTALEN WWW.S-FORUM.SE 

Illegal arbetskraft


Idag kommer mina tankar utifrån det svinaktiga beteendet USA har mot invandrare och framför allt mot de stora grupper som kommer från Mexico. Man nyttjar oerhört mycket folk som arbetskraft utan rättigheter och så skickar man hem dom efter 10 år. Man har 10 tals miljoner som utnyttjas som arbetskraft, man låter inte heller familjer återförenas och det är ett eldorado för människosmugglare som tjänar grova pengar men som oftast klarar sig
Sen har USA varit bra på att åka ut och kriga som nu i mellanöstern men inte tar man något som helst ansvar för flyktingarna därifrån. Värdens största demokrati sägs det men vad betyder då ordet demokrati när folks inställning till mexikaner bara är bra när folk jobbar men inte när de behöver några välfärdstjänster


Eu måste bli bättre
Eu släpper gärna in och tar hand om hög och välutbildad arbetskraft från många av världens fattiga länder. Då pratar vi inte om flyktingar utan om arbetskraftsinvandring och då det finns behov av arbetskraft. Stämmer nu alla prognoser om framtiden med behov av arbetskraft då den arbetsföra delen av befolkningen minskar så gäller det att börja planera för detta redan nu och fundera över vilka åtgärder som behöver göras för att få en bra politik som gör att de får ett bra liv.

Människosmuggling
Den gruppen ökar, har en stor marknad i Irak. Eu måste man ha en flyktingpolitik inom hela EU för Sverige kan inte ta emot hur stor del som helst. Sverige kan inte ha liberalare syn på smugglarna. Någon orsak är det som gör att dom riktar sig hit. Och vi måste lösa detta inom Eu då vi sedan har en fri rörlighet. Vi accepterar inte människosmugglare när dom säljer unga kvinnor till sexhandel och barn till barnarbete då ska vi inte acceptera dom i flyktingpolitiken heller.
Man får obehagliga reaktioner från folk när det gäller muslimer som kommit hit. En del beror självklart på bristande kunskaper men inte blir det lättare av när vi får höra om deras sätt att behandla kvinnor, där jämställdhet är en bristvara. Man blir bestört över människosynen när en kvinna som blivit våldtagen av 7 män under något dygn straffas med 200 piskrapp och en kort tids fängelse. Det finns många exempel i den stilen som inte underlättar synen på muslimer. Vi får hoppas att det är saker man tar i själva för jag har svårt att tror att det är annat än en snedvriden tolkning av koranen
http://www.s-info.se/holmlund2007-12-02, 13:46  Permalink
Andra bloggar om:  


Jag tycker att illegal ärbetskraft inte är tillämpligt, när vederbörande inte tilltalar kunderna. Illegal rumänska arbetskraft på dejefors pizzeria. Illegal arbetskraft på resturang/pizzeria järnvägsgatan, torsby, också rumänska.
Förnamn och efternamn är obligatoriskt. E-postadress och webbadress är valfritt.
Skriv sedan din kommentar och klicka på Spara kommentar.

FÖRNAMN

EFTERNAMN

E-POSTADRESS (valfritt, publiceras ej)

WEBBADRESS (valfritt)


KOMMENTAR PÅ INLÄGGET
Regler för kommentarer

I den här bloggen eftersträvar vi en öppen debatt och välkomnar kommentarer. Men vi vill att tonen där vi tilltalar varandra är artig och att det som lyfts fram hör till ämnet för det inlägg som kommenteras.

Kommentarer som bryter mot följande punkter tas bort:
  • ej undertecknade med förnamn och efternamn
  • kränker andra personer eller utmålar dem som brottsliga
  • är rasistiska, homofobiska, sexistiska eller diskriminerande
  • innebär brott mot tystnadsplikten
  • uppmanar till brott eller annat som bryter mot lagen
Observera även att kommentarer med länkar till webbsidor innehållande något av ovanstående, inte är tillåtet, såvida det inte är av stor vikt i sammanhanget.

Din kommentar kan även bli borttaget om:
  • du använder hundratals utropstecken eller nonsensord
  • vi misstänker att skribenten inte använder sitt eget namn
Ägaren till respektive hemsida har dock rätt att, utöver dessa regler, själv avgöra vilka kommentarer som skall finnas i bloggen. Upprepade brott mot dessa regler kan innebära att du spärras från att kommentera i bloggen på hemsidan.

När en kommentar görs loggas IP-adress samt tidpunkten när kommentaren gjordes, vilket gör det möjligt att ta reda på från vilken dator kommentaren härstammar ifrån. Alla kommentarer som bryter mot svensk lag rapporteras till polis och Internetleverantör, vilket kan medföra fängelse och/eller böter samt att Internetleverantören stänger ner Internetuppkopplingen för personen som gjort kommentaren.


Se S-filmklipp med socialdemokrater
Laddar filmer...
VILL DU SE FLER S-KLIPP? BESÖK YOUTUBE.COM