TRANSLATE WEB PAGE   NÄTVERKSPORTALEN WWW.S-INFO.SE   BLOGGPORTALEN WWW.S-BLOGGAR.SE   FORUMPORTALEN WWW.S-FORUM.SE 

Jag har läst en del bloggar med ganska kraftiga angrepp på dessa personer. Jag vill inte ta ställning nu i själva sakfrågan men ska vi få acceptans för att ta emot flyktingar måste man kunna ifrågasätta systemen runt detta. Det är inte alls säkert att nuvarande regler är de bästa. Vi ska inte vara alltför karska när det gäller den migrationspolitik vi fört, mycket kan göras bättre. Däremot är människohandel förbjudet och vi ska reagera kraftigt mot all människohandel.


Göran Johansson och Ilmar Reepalu har tillsammans med sina partigrupper ett stort förtroende hos väljarna. Jag vet inte om det var i så många andra kommuner, förutom i Norrland, som partiet stärkte sin ställning. Hade man klarat sig lika bra i Stockholmsregionen förutom någon enstaka kommun hade vi sluppit en nedrustning av välfärden. De som lyckats i val har nog en del att lära ut. Politiska företrädare ute i landet brukar tala utifrån den verklighet man lever i.2007-11-29, 17:30  Permalink


Förnamn och efternamn är obligatoriskt. E-postadress och webbadress är valfritt.
Skriv sedan din kommentar och klicka på Spara kommentar.

FÖRNAMN

EFTERNAMN

E-POSTADRESS (valfritt, publiceras ej)

WEBBADRESS (valfritt)


KOMMENTAR PÅ INLÄGGET
Regler för kommentarer

I den här bloggen eftersträvar vi en öppen debatt och välkomnar kommentarer. Men vi vill att tonen där vi tilltalar varandra är artig och att det som lyfts fram hör till ämnet för det inlägg som kommenteras.

Kommentarer som bryter mot följande punkter tas bort:
  • ej undertecknade med förnamn och efternamn
  • kränker andra personer eller utmålar dem som brottsliga
  • är rasistiska, homofobiska, sexistiska eller diskriminerande
  • innebär brott mot tystnadsplikten
  • uppmanar till brott eller annat som bryter mot lagen
Observera även att kommentarer med länkar till webbsidor innehållande något av ovanstående, inte är tillåtet, såvida det inte är av stor vikt i sammanhanget.

Din kommentar kan även bli borttaget om:
  • du använder hundratals utropstecken eller nonsensord
  • vi misstänker att skribenten inte använder sitt eget namn
Ägaren till respektive hemsida har dock rätt att, utöver dessa regler, själv avgöra vilka kommentarer som skall finnas i bloggen. Upprepade brott mot dessa regler kan innebära att du spärras från att kommentera i bloggen på hemsidan.

När en kommentar görs loggas IP-adress samt tidpunkten när kommentaren gjordes, vilket gör det möjligt att ta reda på från vilken dator kommentaren härstammar ifrån. Alla kommentarer som bryter mot svensk lag rapporteras till polis och Internetleverantör, vilket kan medföra fängelse och/eller böter samt att Internetleverantören stänger ner Internetuppkopplingen för personen som gjort kommentaren.


Se S-filmklipp med socialdemokrater
Laddar filmer...
VILL DU SE FLER S-KLIPP? BESÖK YOUTUBE.COM