TRANSLATE WEB PAGE   NÄTVERKSPORTALEN WWW.S-INFO.SE   BLOGGPORTALEN WWW.S-BLOGGAR.SE   FORUMPORTALEN WWW.S-FORUM.SE 

* Synd om folkpartiet?
Idag har vi kommunfullmäktige då vi bl.a. ska behandla en motion från folkpartiet som inte vill att vi ska utse styrelseledamöter "ur politiska maktförhållanden" när det gäller kommunala bolag. Det kan inte finnas annan orsak än att man är missnöjda med sitt eget arbete och sina egna ledamöter. Det är fritt fram för varje parti att utse vilka ledamöter man vill. De behöver inte vara partimedlemmar för att väljas. Däremot ska de alla ta ansvar för bolaget.


Vad man vill med bolaget bestäms när ägardirektiven ges och det är där politiken finns. Vill inte folkpartiet ha några styrelseledamöter så kan de överlåta dessa platser till de andra i högerburen eller ge dem till oss. De ledamöter vi utser har bred kunskap och klarar av att styra ett bolag och en del har haft bolag själva.


* Maud Olofsson
Före valet var hon ofta ute i media och klagade på Bo Bylund, generaldirektör på AMS, att han gick regeringens vägar när han talade om hur det gick med arbetsmarknadspolitiken samt vilken väg arbetslösheten var på väg åt. Tänk att inte Maud fortsätter att skylla på honom och den socialdemokratiska regeringen när det gäller arbetsmarknaden…

Apropå arbetsmarknad vill Maud minska konflikträtten. Jehovas vittnen hade anställda med svältlöner och till och med Littorin tyckte det var hemskt med de låga löner man betalade. Ska vi inte ha en statlig lönepolitik som i kommunistländer då ska vi ha konflikträtt för facken så de kan få tillstånd avtal och därmed drägliga löner för folk.2007-11-26, 07:41  Permalink


Förnamn och efternamn är obligatoriskt. E-postadress och webbadress är valfritt.
Skriv sedan din kommentar och klicka på Spara kommentar.

FÖRNAMN

EFTERNAMN

E-POSTADRESS (valfritt, publiceras ej)

WEBBADRESS (valfritt)


KOMMENTAR PÅ INLÄGGET
Regler för kommentarer

I den här bloggen eftersträvar vi en öppen debatt och välkomnar kommentarer. Men vi vill att tonen där vi tilltalar varandra är artig och att det som lyfts fram hör till ämnet för det inlägg som kommenteras.

Kommentarer som bryter mot följande punkter tas bort:
  • ej undertecknade med förnamn och efternamn
  • kränker andra personer eller utmålar dem som brottsliga
  • är rasistiska, homofobiska, sexistiska eller diskriminerande
  • innebär brott mot tystnadsplikten
  • uppmanar till brott eller annat som bryter mot lagen
Observera även att kommentarer med länkar till webbsidor innehållande något av ovanstående, inte är tillåtet, såvida det inte är av stor vikt i sammanhanget.

Din kommentar kan även bli borttaget om:
  • du använder hundratals utropstecken eller nonsensord
  • vi misstänker att skribenten inte använder sitt eget namn
Ägaren till respektive hemsida har dock rätt att, utöver dessa regler, själv avgöra vilka kommentarer som skall finnas i bloggen. Upprepade brott mot dessa regler kan innebära att du spärras från att kommentera i bloggen på hemsidan.

När en kommentar görs loggas IP-adress samt tidpunkten när kommentaren gjordes, vilket gör det möjligt att ta reda på från vilken dator kommentaren härstammar ifrån. Alla kommentarer som bryter mot svensk lag rapporteras till polis och Internetleverantör, vilket kan medföra fängelse och/eller böter samt att Internetleverantören stänger ner Internetuppkopplingen för personen som gjort kommentaren.


Se S-filmklipp med socialdemokrater
Laddar filmer...
VILL DU SE FLER S-KLIPP? BESÖK YOUTUBE.COM