TRANSLATE WEB PAGE   NÄTVERKSPORTALEN WWW.S-INFO.SE   BLOGGPORTALEN WWW.S-BLOGGAR.SE   FORUMPORTALEN WWW.S-FORUM.SE 

* Centerns demokratisyn
Igår tog centerns Sven-Olov Edvinsson till storsläggan och kallade det demokratisk halshuggning om man kritiserade deras planeringsfilosofi. Jag måste säga att det var ett mycket märkligt agerande. Delar man inte centerns eller de personer som de har anlitat ställningstagande då är det halshuggning. Jag som har trott att centern varit bärare av en demokratisk syn måste nog ompröva detta. Det är det största påhoppet jag hört på demokratin och att den typen av begrepp används då man inte delar centerns ställningstaganden.


* Träningstider för fotbollen
Inomhustider är en bristvara för fotbollen och jag tror det är svårt att bygga bort. Däremot har vi en arena som har uppvärmning, Gamliavallen. Det kan väl inte vara fel att träna ute? Många idrotter får aldrig vara någon annanstans än ute. Visst är det dyrt att värma upp men jag tror nya inomhushallar är ännu dyrare per timme. Fotbollen och kommunen får väl sätta sig ner och diskutera detta om längre uppvärmning och samtidigt diskutera vad tiderna kostar. Lena Sandlin som ordförande i fritidsnämnden är öppen för den typen av diskussioner. Bygger vi anläggningar som ska kunna hålla planerna igång är det meningen att använda när det blir fruset.


* USA största klimatbov
Det kommer ständiga rapporter om klimatförändringarna. Det finns länder som t.ex. USA som vägrade skriva på Kyotoprotokollet och att börja begränsa utsläppen. De är de största bovarna på utsläpp, inte minst på grund av dålig samhällsplanering, med spridda bostadsområden och mycket bilkörning.


I USA har utsläppen av växthusgaser ökat med 16 % sedan 1990, i Australien med 26 % och västländerna med 11 % och i det snittet finns även USA och Australien med. EU räknar med att klara en minskning med 5 % till 2012. Världen borde ställa större krav på USA när det gäller klimatförändringarna. Detta självgoda land ska inte bara ställa krav på andra. USA brukar ju dessutom ta till vapenmakt om dom inte får som dom vill.


* Miljöpartiet igen
Medlemmarna i miljöpartiet tror på utomstående konsulter för att lösa sina interna problem. Jag tror inte att man klarar av detta. Klanen runt Alireza kommer aldrig att ge sig eller ens inse att de har någon som helst skuld i det inträffade. Egentligen är det på ett sätt synd om Alireza som är en bulvan för andra intressen.2007-11-21, 08:08  Permalink
Andra bloggar om:  


Förnamn och efternamn är obligatoriskt. E-postadress och webbadress är valfritt.
Skriv sedan din kommentar och klicka på Spara kommentar.

FÖRNAMN

EFTERNAMN

E-POSTADRESS (valfritt, publiceras ej)

WEBBADRESS (valfritt)


KOMMENTAR PÅ INLÄGGET
Regler för kommentarer

I den här bloggen eftersträvar vi en öppen debatt och välkomnar kommentarer. Men vi vill att tonen där vi tilltalar varandra är artig och att det som lyfts fram hör till ämnet för det inlägg som kommenteras.

Kommentarer som bryter mot följande punkter tas bort:
  • ej undertecknade med förnamn och efternamn
  • kränker andra personer eller utmålar dem som brottsliga
  • är rasistiska, homofobiska, sexistiska eller diskriminerande
  • innebär brott mot tystnadsplikten
  • uppmanar till brott eller annat som bryter mot lagen
Observera även att kommentarer med länkar till webbsidor innehållande något av ovanstående, inte är tillåtet, såvida det inte är av stor vikt i sammanhanget.

Din kommentar kan även bli borttaget om:
  • du använder hundratals utropstecken eller nonsensord
  • vi misstänker att skribenten inte använder sitt eget namn
Ägaren till respektive hemsida har dock rätt att, utöver dessa regler, själv avgöra vilka kommentarer som skall finnas i bloggen. Upprepade brott mot dessa regler kan innebära att du spärras från att kommentera i bloggen på hemsidan.

När en kommentar görs loggas IP-adress samt tidpunkten när kommentaren gjordes, vilket gör det möjligt att ta reda på från vilken dator kommentaren härstammar ifrån. Alla kommentarer som bryter mot svensk lag rapporteras till polis och Internetleverantör, vilket kan medföra fängelse och/eller böter samt att Internetleverantören stänger ner Internetuppkopplingen för personen som gjort kommentaren.


Se S-filmklipp med socialdemokrater
Laddar filmer...
VILL DU SE FLER S-KLIPP? BESÖK YOUTUBE.COM