TRANSLATE WEB PAGE   NÄTVERKSPORTALEN WWW.S-INFO.SE   BLOGGPORTALEN WWW.S-BLOGGAR.SE   FORUMPORTALEN WWW.S-FORUM.SE 

Sven-Olov Edvinsson, centern, recenserar idag på vk.se det blogginlägg jag skrev igår då jag inte gillar deras syn på planeringen av Ön. Som många andra förbehåller jag mig rätten att tycka till om saker och ting då detta inte ska vara reserverat bara för vissa.


För att förtydliga så kritiserade jag den arkitekt som kommunen hade anlitat för översiktsplan då han var besviken över att vi inte gick på hans linje om en lägre bebyggelse. Jag känner många arkitekter som tycker man ska bygga mera städer, ta bara Eva Nygren som besitter minst lika goda kunskaper som Halvarsson.

Men så fort vi diskuterar planeringsfrågor hamnar centern i trångmål och vid en historisk tillbakablick är det mycket som byggts mot centerns vilja. Dessbättre brukar det bli bra om centern är emot. Ta bara Entré norr som centern var med och stjälpte mot vår vilja - något som handeln i Umeå idag saknar.


Den planering som centern föredrar är utglesning, vilket är ett av de största hoten mot miljön. De allra flesta experterna säger samstämmigt; bygg städer så att ni minskar bilåkandet och klarar av kollektivtrafiken.2007-11-20, 12:56  Permalink


Förnamn och efternamn är obligatoriskt. E-postadress och webbadress är valfritt.
Skriv sedan din kommentar och klicka på Spara kommentar.

FÖRNAMN

EFTERNAMN

E-POSTADRESS (valfritt, publiceras ej)

WEBBADRESS (valfritt)


KOMMENTAR PÅ INLÄGGET
Regler för kommentarer

I den här bloggen eftersträvar vi en öppen debatt och välkomnar kommentarer. Men vi vill att tonen där vi tilltalar varandra är artig och att det som lyfts fram hör till ämnet för det inlägg som kommenteras.

Kommentarer som bryter mot följande punkter tas bort:
  • ej undertecknade med förnamn och efternamn
  • kränker andra personer eller utmålar dem som brottsliga
  • är rasistiska, homofobiska, sexistiska eller diskriminerande
  • innebär brott mot tystnadsplikten
  • uppmanar till brott eller annat som bryter mot lagen
Observera även att kommentarer med länkar till webbsidor innehållande något av ovanstående, inte är tillåtet, såvida det inte är av stor vikt i sammanhanget.

Din kommentar kan även bli borttaget om:
  • du använder hundratals utropstecken eller nonsensord
  • vi misstänker att skribenten inte använder sitt eget namn
Ägaren till respektive hemsida har dock rätt att, utöver dessa regler, själv avgöra vilka kommentarer som skall finnas i bloggen. Upprepade brott mot dessa regler kan innebära att du spärras från att kommentera i bloggen på hemsidan.

När en kommentar görs loggas IP-adress samt tidpunkten när kommentaren gjordes, vilket gör det möjligt att ta reda på från vilken dator kommentaren härstammar ifrån. Alla kommentarer som bryter mot svensk lag rapporteras till polis och Internetleverantör, vilket kan medföra fängelse och/eller böter samt att Internetleverantören stänger ner Internetuppkopplingen för personen som gjort kommentaren.


Se S-filmklipp med socialdemokrater
Laddar filmer...
VILL DU SE FLER S-KLIPP? BESÖK YOUTUBE.COM