TRANSLATE WEB PAGE   NÄTVERKSPORTALEN WWW.S-INFO.SE   BLOGGPORTALEN WWW.S-BLOGGAR.SE   FORUMPORTALEN WWW.S-FORUM.SE 

* Inget jämställdhetstänk i media
Jag återkommer med en åsnas envishet till detta. Det finns inte ett uns av jämställdhetstänk i media. Jag påstår fortfarande att det är landstingsrådet Filippa Reinfeldt som har mordhotats av en sjuk person. Hon har en egen identitet även om hon är gift med Fredrik Reinfeldt. Tänk om det fanns någon rakryggad journalist som kunde gå ut och säga att man gjorde reportage som var könsdiskriminerade. Jag kommer inte att tro på de reportage som görs om man inte har så pass egeninsikt att man kan erkänna.


* Fåglarna…
…är jätteglada när jag kommer till långvattnet och att jag tar fram och ger dom mat. Det går åt många säckar på ett år men det är fint när det sitter ett hundratal domherrar av båda könen i björkarna.

* Västliga vägar
Igår mötte jag oroliga husägare på Umedalsområdet. Inte förvånande var lokalmedia på plats för det verkar som om det alltid är som mest intressant när någon är emot. Däremot vet jag inte om de någon gång har framfört att en västlig dragning är nödvändig för att klara miljön i centrala stan.
Vi planerar för att vägarna behövs – inte för att djävlas med folk eller för byggandets egen skull. Jag blir besviken när man påstår sig ha frågat kommunen och att man fått svaret att det blir ingen väg. Det går heller inte att få reda på vem man har frågat för har vi folk som far med osanning så måste vi vidta åtgärder.


Politisk har vi tagit beslut om två reservat. Ett vid Prästsjön och ett tunnelalternativ som kommer fram vid ICA-puls och det finns i den gällande översiktsplanen. Jag förutsätter att tjänstemännen ger besked efter den. Sedan var det kommunen och länsstyrelsen som ville lägga till det som kallas kombialternativ, som är vägarna nära stan och en bro i ett yttre västligt läge, som är flera hundra miljoner billigare.


Jag brukar lyssna på folk men den person som kommer och påstår att ett företag köpt eller mutat sig fram är inte trovärdig för mig. Sådana saker ska enligt mitt sätt att se det hanteras av domstol. Ingen media hakade på detta men de stod och filmade och lyssnade när det framfördes. Den som påstår sånt kommer jag av gammal vana att ha svårt att lyssna och tro på. Det skulle inte förvåna om personen i fråga spridit lögnerna i området, ynkedom i dess rätta bemärkelse.2007-11-17, 17:28  Permalink
Andra bloggar om:  


Förnamn och efternamn är obligatoriskt. E-postadress och webbadress är valfritt.
Skriv sedan din kommentar och klicka på Spara kommentar.

FÖRNAMN

EFTERNAMN

E-POSTADRESS (valfritt, publiceras ej)

WEBBADRESS (valfritt)


KOMMENTAR PÅ INLÄGGET
Regler för kommentarer

I den här bloggen eftersträvar vi en öppen debatt och välkomnar kommentarer. Men vi vill att tonen där vi tilltalar varandra är artig och att det som lyfts fram hör till ämnet för det inlägg som kommenteras.

Kommentarer som bryter mot följande punkter tas bort:
  • ej undertecknade med förnamn och efternamn
  • kränker andra personer eller utmålar dem som brottsliga
  • är rasistiska, homofobiska, sexistiska eller diskriminerande
  • innebär brott mot tystnadsplikten
  • uppmanar till brott eller annat som bryter mot lagen
Observera även att kommentarer med länkar till webbsidor innehållande något av ovanstående, inte är tillåtet, såvida det inte är av stor vikt i sammanhanget.

Din kommentar kan även bli borttaget om:
  • du använder hundratals utropstecken eller nonsensord
  • vi misstänker att skribenten inte använder sitt eget namn
Ägaren till respektive hemsida har dock rätt att, utöver dessa regler, själv avgöra vilka kommentarer som skall finnas i bloggen. Upprepade brott mot dessa regler kan innebära att du spärras från att kommentera i bloggen på hemsidan.

När en kommentar görs loggas IP-adress samt tidpunkten när kommentaren gjordes, vilket gör det möjligt att ta reda på från vilken dator kommentaren härstammar ifrån. Alla kommentarer som bryter mot svensk lag rapporteras till polis och Internetleverantör, vilket kan medföra fängelse och/eller böter samt att Internetleverantören stänger ner Internetuppkopplingen för personen som gjort kommentaren.


Se S-filmklipp med socialdemokrater
Laddar filmer...
VILL DU SE FLER S-KLIPP? BESÖK YOUTUBE.COM